Fest ikväll!

Ikväll har jag bargigg i Norrtälje och det ska bli kul! Men innan det ska jag förbi en liten sväng till Suite på festen som Spotlife har. Fick ju en inbjudan som såg sorglig och ledsen ut för ett tag sedan (med blommor!) så jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Har funderat men kommer inte fram till något. Ska bli spännande att se ikväll!

unnamed
inbjudan…

(Visited 38 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. leah november 15, 2014 at 2:50 f m

  hur kan du lyckas vara så *kvinnlig* men ändå så oskyldig? min älskling gillar dig av någon konstig anledning.

  Reply
 2. Sarah NYC november 15, 2014 at 4:47 e m

  Ser nästan ut som en begravningsinbjudan :/ Hoppas det blir roligare än vad kortet ser ut som i alla fall 🙂

  Love från SoHo <3

  Reply
 3. elin november 15, 2014 at 6:44 e m

  Kan du inte fixa en ny design/nya headers snart? Hade varit fett kul, älskar dina tattoos! 😀

  Reply
 4. Josefine november 15, 2014 at 10:39 e m

  Hej!

  Jag vore så sjukt tacksam om alla kan läsa mitt senaste blogginlägg.
  Det handlar om en kille som erbjuder unga tjejer modell jobb osv men innan så måste dem genomgå en hälsoundersökning hos honom. Han lurar unga tjejer med jobberbjudande för att sedan utnyttja dem sexuellt! Han är från Danmark, har suttit inne där och senast har han varit i Norge / Oslo där jag bor. B.la skrivit till mig och försökt. Nu är han utvisad från Norge men har allså nu tagit sig till Sverige och skriver till unga svenska tjejer!

  Snälla hjälp mig att sprida informationen vidare så att ingen träffat honom!!!

  http://nattstad.se/josefinelouise

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *