Igår!

Igår var vi ett gäng som fikade och umgicks. Så himla skönt…Jag kom hem från Uppsala så åkte direkt och mötte upp mina vänner. Härligt att vara tillbaka i Stockholm efter några spontana dygn i Uppsala. Är en jäkligt mysig stad alltså, skulle lätt kunna bo där! När jag tröttnat på Stockholm =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_3059OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Visited 34 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Nathalie november 26, 2014 at 4:19 e m

  OMG DET ÄR JU HANAPEE <333333

  Reply
 2. Ulrica november 26, 2014 at 9:41 e m

  Hej! Jag måste skriva att jag diggar dig och förklara varför. Givetvis, som så många andra, slavföljer jag PH och är så grymt glad över att du är med, just för att du är du och vågar stå för det! Jag är så trött på idealet att killar är gudar om de får x antal tjejer i säng medan tjejer klassas som slampiga, vilket jag är såå trött på! Och att du vågar stå upp emot det idealet tycker jag är grymt glad! Heja dig så vågar stå upp för dig själv, nutidens unga generation tjejer som ska få göra exakt de dem vill och för att du verkar vara en grymt bra person! Tack för det! Kram

  Reply
 3. M november 29, 2014 at 4:42 e m

  Nämen är det Hanapee jag ser 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.