Kristallvita tänder

Har fått hem en helt ny ”tandblekning hemma” från Blue Illume och det är super smidigt att använda.

Den största fördelen med tandblekning Stripes är enkelheten, det är bara att klistra på en remsa när det passar och låta den verka, du blir inte störd på något sätt heller.

Jag fick även med en tandblekningspenna som jag underhåller tandblekningen med och det boostade upp resultat ordentligt och gav mig super vita tänder, ni kan beställa tandblekning här.

tandblekning

(Visited 1 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Evelina polizzi november 2, 2014 at 4:12 e m

  Älskar din blogg du är så din paow❤️

  Reply
 2. Modevärlden november 2, 2014 at 7:42 e m

  Måste testa detta men detta är väl ett sponsrat inlägg? Man har sett detta på fler ställen senaste tiden så man vet inte riktigt vad man ska tro…

  GLÖM INTE att kika in på http://www.modevarlden.se idag. Massor av underbart söta bilder på barn och deras kläder, stiliga hem och självklart mode!

  Kram

  Reply
 3. Emma november 2, 2014 at 9:33 e m

  Hur länge håller det? Älskar din blogg<3

  Reply
 4. Någon med gula tänder.... november 2, 2014 at 9:43 e m

  Kan man göra det om man är 12 år, som jag? Jag har jättefina tänder och tycker det är svinjobbigt.. Vet du vad man kan använda? Snälla.. Hjälp.

  Reply
 5. Pontus november 2, 2014 at 11:41 e m

  Hej känner du Magdalena Öberg? Min pappa är ihop med henne på hennes Facebook är Du med på en bild å en annan tjej. Känner du henne

  Reply
 6. Anette Starby november 3, 2014 at 7:19 f m

  Vad smidigt det låter & vad härligt med vita tänder! Den där metoden verkar mycket bättre än skenor för mina skenor gick sönder sist så det blev ingen tandblekning för min del. Det var så synd för jag behöver verkligen bleka mina tänder. Ha en trevlig måndag!
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *