Outfit tips!

IMG_9264 IMG_9253 IMG_9249 IMG_9242 IMG_9285

Yep bustier / Jackan är ifrån Alpha finns – här / Ballin Paris mössa – här / Skinnbyxor – här / Skorna – här

(Visited 100 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. Anette Starby november 5, 2014 at 4:54 e m

  Snygg & sportig outfit som passar dig! Det är så roligt att dessa bomberjackor är tillbaka igen & en sådan du har hade alla på 90-talet. Varför sparade jag inte min kan man fråga mig idag? Ha en fortsatt trevlig dag!
  Mvh Anette Starby

  Reply
 2. Klicky november 5, 2014 at 6:35 e m

  Så jäkla snygg outfit! 😀

  Reply
 3. nell november 5, 2014 at 6:41 e m

  Asså Paow du har blockat mig på Insta tror jag för jag kan inte följa dig längre. Jag vet inte varför du har blockat mig för jag har inte sajt något dumt eller något i dina kommentarer kan du sluta blocka mig jag heter GUNARSSSON snälla!<3

  Reply
 4. em november 5, 2014 at 6:43 e m

  Älskar verkligen jackan! Och byxorna!
  Är jackan en over size modell? Alla andra brukar vara kortare i modellen. Men den där var grym!

  Meandmyflashbacks.blogg.se

  Reply
 5. Lotten november 5, 2014 at 8:56 e m

  Såg dig i Ab ikväll och ville bara få uttrycka att det är rätt beslut att ta ut implantaten. Du hade jättefina bröst och behövde inte göra något alls med dem. Hoppas bara inte att du förstört dem nu så att de blir slappa. Huden kanske kommer dra ihop sig igen? Du är ju ung så let´s hope.

  Tycker du ska satsa på körkort istället, det är en sådan frihet med bil! Du kan ta dig var du vill när du vill!

  Reply
 6. MOA november 5, 2014 at 9:07 e m

  klicka in på min blogg och läs mitt inlägg om vad jag tycker och tänker om Kissies uttryck på hur man blir en känd bloggerska. Vem har rätt och vem har fel? tyck gärna till, ha en bra dag! Kram 🙂

  Reply
 7. Amanda november 5, 2014 at 9:50 e m

  Hej Paow! Jag älskar dig i pH! Men till en viktigare sak, blondinbella har precis badat med delfiner. Och jag vet att ditt

  Reply
 8. Louise november 5, 2014 at 10:34 e m

  Har inte så mycket med din outfit att göra, men jag tänkte bara sprida lite kärlek! Tycker du har helt rätt i att du har lika stor rätt att ta plats, ha sex och göra vad du vill som killarna i paradise hotel! Härligt med en tjej som står upp för att vi inte måste vara gulliga små flickor utan drifter och egna åsikter. Fortsätt vara den du är, för du är grym!

  Reply
 9. Rebecca november 6, 2014 at 12:57 f m

  heja feministpaow i ph!

  Reply
 10. Sarah New York november 6, 2014 at 2:29 f m

  Snygga bilder! Mer sånt tycker jag 🙂

  Jag var på NBA match igår på Madison Square Garden och såg matchen mellan Knicks & Wizards. Vi hade sjuka platse bakom bortalaget & en spelare flög upp i mitt knä under matchen o jag gjorde en sån O min som alla i USA som såg matchen såg! Haha lite kul faktist 🙂 Han Kim Kardashians ex var oxå där kika gärna in min blogg http://www.sarahnyc.se

  Love från SoHo <3

  Reply
 11. Nettan november 6, 2014 at 6:37 f m

  Ska du förminska dina bröst?
  Tycker dom är fina nu med 🙂

  Reply
 12. Mam november 6, 2014 at 8:29 f m

  Jag är inte en hater, men jag tycker inte alls om din klädstil! 🙁 allt för rockigt o pojkaktigt, särskilt mössorna du använder. So last year (eller snarare 15 år sedan). Älskar kenzas och dessies stil!

  Reply
 13. Amanda november 6, 2014 at 1:31 e m

  Hej! Ville bara fråga nå grejer om Paradise Hotel. Hur länge sover ni på dagarna? Och käkar ni lunch och middag också? Eftersom man aldrig får se det.

  Tycker du är as cool! Riktigt häftig för du verkar verkligen vara dig själv!! Kram <3

  Reply
 14. Felicia november 12, 2014 at 10:39 e m

  Wow! Denna stilen passar dig så bra!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *