Paradise Hotel 2013 VS 2014? Jeppe?Calle?

Jag får ofta frågan om vilken säsong som jag tycker är roligast. Och det är mycket splittrade tankar. Det är ju såklart att jag säger den här säsongen för att 2 väldigt nära vänner är med. Det är en sådan speciell känsla att få dela det med Saga & Jasmine. Två personer som man känner från utsidan. Vänskapen sätts på prov och man kommer varandra närmare. Men att ha vänner inne i huset är också en nackdel. Jaja nu tillbaka till Paradise 2014. Jag har aldrig trivts så bra i hela mitt liv. Men skillanden till den här säsongen är att jag är mer orolig, har ont i magen och känner att jag behöver agera för att inte åka ut. Jag älskar ju som sagt att glida på en räkmacka. Att bara sitta där och inte bry sig om ett jack shit. Men iår så bryr jag mig. Jag är inne stenhårt, delvis för att miljön där inne i år var så himla hård.

Kärlek och känslor inne i Paradise är någonting som är väldigt viktigt eftersom som att man blir utsatt för väldigt känslomässiga situationer. Och det är lite det jag vill berätta om nu.

Av Paradise 2014 har jag fått ut så mycket mer än från förra säsongen. Jag har fått många goda vänner som jag håller väldigt nära hjärtat och som jag hörs med dagligen. Ingenting slår det faktiskt. Men själva känslan som jag hade inne i huset är att folk spelar så mycket hårdare. Så hårt så att det är läskigt. Man visste liksom inte vem som var äkta eftersom att alla hade ett sånt jävla bra gameface. Det var läskigt. Och. Och jag kommer ihåg att jag kände mig utnyttjad av Calle rent känslomässigt. Som att han spelade på mina känslor. Jag säger inte att jag inte utnyttjade honom tillbaka för att man var utsatt och sårbar. Men det som inte märks i programmet är att Calle faktiskt går runt och pratar om hur han vill att alla tjejer ska vara, hur dom borde vara, hur dom ska se ut. Men jag passade inte in i hans mall överhuvudtaget, vilket är acceptabelt. Men varför gav han mig då dubbla budskap. Och på något sätt så fick ju det mig att tänka ”Varför vill han då ha sex med mig?”.. Aja ni kommer att få se det sen i pogrammet. När tänker jag inte säga. Men att Calle blir EXTREMT svartsjuk på mig. Men vad hade det spelat för roll? Om jag ändå inte var någon han ville ha. Det kändes inte genuint och tro det eller ej så är jag en tjej med ett stort hjärta, jag ger kärlek och jag vill ha kärlek. Och kom inte och säg att han ”utnyttjade mig”, för man ska verkligen inte bli värderad sämre för att man vågar uttyrcka sin sexualitet för hur man är som person. För vi lärde verkligen känna varandra under alla dö timmar där inne. Vi pratade om ALLT och hade väldigt olika värderingar till när det kom till kvinnor. Och väldigt mycket annat också. Vi är som katt & hund. Så jag vet inte vad det är som håller oss tillsammans än så länge. Ja det får ni se i framtiden.

 

20141013188192700969899_sbig.jpg

Ja och nu kommer vi till Paradise Hotel 2013. Resan som faktikst pirrade rejält i magen. Det finns ingenting INGENTING som kan slå hur det kändes. Att få träffa en massa människor som man inte kände. Och att vara helt ovetande om spelet, om vad som skulle hände efteråt. Jag saknar det faktiskt. Även om jag inte kom därifrån med många vänskaper så kom jag där ifrån med så otroligt mycket minnen. Jag kommer till och med ihåg hur sängkläderna luktade. Och jag kommer ihåg mina genuina känslor till Jeppe. Om jag verkligen från reflektera över hur jag kände då så har jag aldrig vart så kär i någon som jag var i Jeppe. Han är och kommer vara den absolut snyggaste killen jag sett. Om man ska jämföra hur jag känner för Calle i årets Paradise och hur jag kände för Jeppe. Tänk er då att Calle är en myra, och Jeppe var en elefant. Även om Jeppe många gånger inte alltid var så snäll så vägde det upp över hur fin han var mot mig den största delen av tiden. Hur han fick mig att känna mig. Hur jävla kul vi hade inne i Paradise Hotel tillsammans. Och ja jag måste erkänna. Att hade Jeppe ringt till mig och sagt ”tjafan ska vi ses” så hade jag nog släppt allt och sprungit dit än idag även om mina känslor för honom ligger på is. Och jag vet att anledingen till att jag hade så jävla kul där inne var tack vara honom. Ojoj nu blev det mycket om Jeppe. Men förra året så var det faktikst mindre bråk i Paradise Hotel(ingen aning om varför folk tycker annorlunda nu? Jag var där. Visst var det lite tjaffs. Men det var mindre än det var iår. Förra året så var det 3 stora bråk. Och det här året har det redan vart 7-8? Och säsongen är inte ens slut än. Men förra året så var det bättre fest och mer karaktärer. Och jag tycker faktikst att dom som kom in senast i Paradiset är ett skämt. Adam Lökholm? Pfft.. Då ska vi inte ens snacka om dom som kommer in på måndag. Pffft…

Men som sagt. Hade tillvaron vart lite roligare inne i huset i år. Så hade det lätt fått 10/10 poäng. Men eftersom långa dagar och äcklig mat, och att många av människorna var dålig på att festa. Och med tanke på vilka muppar som kommer in som jokrar. Men vänskap överväger allt 🙂

Paradise hotel 2013 får 8/10 möjliga. Och Paradise hotel 2014 från 6/10 möjliga.

paulina_danielsson_paow_brostpaow_lamnade_paradise_hotel_i_tarar_sparkar_pa_nan_som_ligger645@70

(Visited 1 000 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. Anette Starby november 8, 2014 at 8:30 f m

  Intressant inlägg! Jag tycker det är jättebra att du skriver om PH säsongerna om dina känslor, tankar mm. Men jag tycker det är så synd att du bara träffar oseriösa killar för du är värd en mycket bättre. Hoppas du träffar en bra kille snart för det är du värd!
  Mvh Anette Starby

  Reply
 2. my november 8, 2014 at 10:11 f m

  Du är lagom naiv, gillar jeppe och skulle kunna träffa han igen!!
  Tragiskt att du inte fattar vilket äckligt svin han är, visst han kanske har mognat på ett år blivit en bättre människa. Men mycket har han nog inte förändrats… Och att han är snygg? Ingen kommentar

  Svar: utsökta men känner du honom? Nej trodde inte det heller

  Reply
  1. Majs november 10, 2014 at 2:08 e m

   Du vet väl inte hur han är som person i dagsläget? Känner du honom? Du har sett en bild av honom i tv, som inte behöver stämma med hur han verkligen är. Den som är naiv är du! Och paow gör nog sina egna val utan att du ska sitta med dina pekpinnar och förklara hur saker är. Och om du nu inte tycker han är snygg. Och? Paow tycker ju uppenbarligen det, vem är du att döma människor för hur de ser ut?

   Reply
 3. Fotograf Jenny Gunnarson november 8, 2014 at 3:12 e m

  Följ mitt liv som fotograf på bloggen. Fotat alla möjliga stora artister och fått träffa Håkan Hellström. Kämpar på för att nå dit jag vill. Inspireras och se mina bilder 🙂

  Reply
 4. Paula november 8, 2014 at 4:23 e m

  En fråga bara (hoppas inte uppfattas som alltför kritisk).
  Du tjatar väldigt mycket om hur frigjord du är etc. Men när du sexar i tv så känns d så himla osexigt. Det känns knappt som att killarna vill göra ngt m dig för d blir lixom för ointressant när du näckar överallt. För mig är själva spänningen en del av grejen. Tycker d är totalt oupphetsande när ngn försöker tvinga in en halvslak pille iklädd skelettdräkt på fyllan.

  Svar: fast det där med halvslak pille i en kista var mer än rolig Grej. Sex behöver inte alltid vara skönt eller mellan två perOner. Jag har knullat i en säng och fått säkert 100 fontänorgasmer. Då kan det vara spännande att ha sex på konstiga ställen. Och inne i paradise, så tog man vad man hade. Jag näckar inte hela tiden. Jag duschar. Om ni du vet var det är?

  Reply
  1. My september 22, 2015 at 4:42 e m

   Du är en äcklig hora,,,,,,,.,,,!!!!!!!!!!!!!

   Reply
 5. Ida november 8, 2014 at 5:55 e m

  Jag förstår att smaken är som baken men Jeppe…(!!!) VART nånstans är han snygg??? jag kan bara inte förstå…:)

  Reply
 6. Alan november 8, 2014 at 7:22 e m

  Lisa Tellbe är lika med Kenza plus Scarlett Johansson! Hänger du med nu?

  Reply
 7. HEJ november 8, 2014 at 7:30 e m

  VEM ÄR BÄST I SÄGEN CALLE ELLLER JEPPE

  Reply
 8. Johanna november 8, 2014 at 9:15 e m

  Asså det är en sak att man lägger upp bilder på sig själv på bloggen.. men att lägga upp en bild där man grov hånglar i ett badkar med Calle på Paradise helt neck är att ta i….

  Reply
 9. Julia november 8, 2014 at 9:47 e m

  Hej
  Skönt du ta bort
  Önskade hade mindre har olika storlekar fruktansvärt smärta dagligen
  Men får ingen hjälp av sjukvården har så ont i ryggen och har inte råd göra mindre

  Reply
 10. sasssis november 9, 2014 at 11:41 f m

  du har så jävla dålig smak.. jeppe är verkligen den fulaste killen som varit med i PH, hans ansikte ser ut som en gris och hans äckliga hår asså hahahaha
  du har verkligen låg standard

  Reply
 11. emma november 9, 2014 at 9:21 e m

  Trodde du och calle var vänner, men icke eller?

  Reply
 12. Malin november 12, 2014 at 7:57 e m

  Shit vad jag känner igen mig i din kommentar om Jeppe! (Inte för att jag vet hur er relation såg ut eller något, men det känns på ett ungefär likadant haha!) Har själv ett ex som behandlade mig som en prinsessa, men sen visade det sig att vi verkligen inte kom överens någonstans angående jämställdhet och dylikt, han tyckte verkligen att ”kvinnor ska vara såhär, män ska vara såhär”, typ.. Själv anser jag mig som en stark feministisk kvinna. Trots detta saknar jag honom så in i helvete och när vi väl pratar (vilket vi gör ibland) så vill jag bara åka till honom och vara med honom för evigt.. (Det finns förresten anledningar förutom detta till varför jag inte är med honom längre som jag inte orkar gå in på)

  Vilket är ganska sjukt då mina vänner introducerat mig för en kille som var hur gullig som helst i somras (vi spenderade på riktigt nästan hela sommaren tillsammans) och verkligen tyckte om mig, men jag hade verkligen inga känslor för honom..

  Personkemi är galna saker!

  Btw Paow, du äger och låt ingen dra ner dig i skiten! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *