Paradise Hotel första "trekant"..

Ja i dag så var det ett händelserikt avsnitt. Och som ni säkert sett så har jag fått upp ögonen för Eric. Den lilla tjejtjusaren. Har nog aldrig träffat en större tjejtjusare än honom. Det är lite han och Johnny Bravo 😉 Nä men Eric ser väldigt bra ut och det är jag ju inte ensam om att tycka.Alla har fått smaka på sin del av Eric om man vart med i Paradise Hotel som kvinnlig deltagare. Men Eric är grym, och om ni tycker att han har en fin utsida. Då ska ni se hans insida! Michelle tog tydligen väldigt illa upp över att vi hängde och ska jag vara helt ärlig så kunde jag inte bry mig mindre. Känns som att alla tjejer mer eller mindre där inne hade ett obefogat agg mot mig, vilket faktikst känns tråkigt i efterhand nu när jag får se det på TV. Men då var det ju en jävla tur att jag var på god fot med killarna.

En av anledningarna till att jag valde att gå ”bakom ryggen” på Calle var att Calle på senaste tiden betett sig jävligt konstigt mot mig. Han nämnde väldigt ofta hela tiden att jag inte var hans typ av tjej och blablabla.. Sen så pratar Michelle och Calle med varandra när jag och Eric pratar vid poolen och Calle säger klart  och tydligt att han inte har några känslor för mig. Så det kvittar väl vad jag gör med någon annan då?

Juste sen så kom Michaela in också. Trevlig tjej det där. Not.

Och så kommer vi till den … Legendariska trekanten mellan Saga mig och Smail. Och sanningen var den att jag hade så jävla tråkigt på natten. Michelle och Eric skulle ligga. Det var väl det enda sättet Michelle kände att hon kunde få Eric på, som sista utväg. Lite tråkigt faktiskt för jag ville ju sova med Eric för att Calle sov med häst-Alice. Så jag gick runt och letade efter roliga folk så kommer jag in till Saga och Smail som har sex. Och ja hoppar ner i det hela. Och det var mer nice en det såg ut faktikst. Och det var riktigt kul att få lämna Smail där på sängkanten – 😉 toffelSmail!

 

 

20141124-223327.jpg

Bryt ditt begär – byt till e-cigaretter från OddWolf!

(Visited 815 times, 1 visits today)

32 Comments

 1. Johanna november 25, 2014 at 1:34 f m

  Tydligen måste du va så jädrans osäker på dig själv så som du snackar om dem andra tjejerna. Blir så arg hur du beskriver Michelle och att de va sista utvägen för henne att få Eric genom att ligga med honom, du har sagt du hatat henne hela spelet men ändå har ni varit i magaluf tsm samt umgåtts utanför pH och kännt varandra i massa år… De enda du har att erbjuda killarna är inte mer än dina silikontuttar ändå och dem vet att dem kan ligga med dig hur lätt som helst. Michelle har för fan inte ens legat med ngn där inne innan? Trotts att du inte diggar Michelle kan du väl förhelvete ha lite hjärta du märker att tjejen är kär i Eric men så kommer du som den slampan du är och ska fucka de. Innan digga jag dig för du hade din egen stil, var ärlig och sket i vad folk tyckte, att du våga tala ut om mobbning osv, men när jag ser hur du är som människa där inne, hur du snackar om dem andra deltagarna då blir jag otroligt mörkrädd och tror inte jag är den enda som känner så, tror du sjunkigt ganska lågt i dem flestas ögon. För snälla face it paow , du är ingen skönhet, du är verkligen intw vacker. Du är två falska tuttar, läppar och massa trashy tatueringar, öppnar benen för vem som , som ligger i tv. Så sluta snacka så mycket skit om tjejer som har mer innanför pannbenet än dig. Du är deffenitivt ingen förebild, åh vad jag blir lack på människor som dig. Jag hoppas du blir en bättre människa en dag, du mognar och växer upp. Sorry för starka ord men nej jag blir så arg, det äcklar mig att se sånt beteende Paulina. Skärpning för fan!

  Reply
  1. BC november 25, 2014 at 1:52 e m

   Och snubben har inget eget ansvar för vem han väljer att ligga med, eller? Det är bara Paow som skall skämmas och utmålas som slampa och ”homewrecker” och kallas för det ena och det andra? Allvarligt talat…
   Det är heller inga som helst fel på plastikkirurgi. Hennes tuttar och läppar är inte din ensak enbart för att de syns i tv, och du har inte rätt att säga vad du vill och bete dig hur du vill mot andra människor bara för att de syns i tv och eventuellt gör saker som du personligen inte skulle göra själv.

   Detta är dessutom underhållningstv. Har du inte vett på att förstå att det är skillnad på verklighet och redigerad, ibland regisserad dokusåpa så borde dina föräldrar kanske införa restriktioner på ditt tv-tittande (jag antar att du inte är vuxen, när du skriver på det här sättet). Väx upp, för helvete.

   Reply
  2. Alice november 25, 2014 at 2:50 e m

   Varför ska hon skärpa sig?
   Hon gör vad hon vill. Samtidigt sitter du och klagar på paow. Men om du kollade på programmet så har inte Eric känslor för Michelle ? När han pratade med paow på kvällen sa han ju att han inte orkade med hennes beteende. Så paow har inte gjort något fel. Vill dom ligga så ska dom. Ser du inte hur Michelle håller på? Hon går en sväng till Smail och säger att hon tycker om honom, samma sak till Eric. Men som sagt man ser de man vill se. Jag anser inte att paow gör fel. Hon är där för att ha kul. Och Eric ger respons till paow. Är det paow fel? 🙂

   Reply
  3. Mia november 25, 2014 at 2:52 e m

   Oj, hur kan du bry dig så mycket? Jisses man chilla.. Andas..

   Reply
   1. Mia november 28, 2014 at 11:44 f m

    Detta var riktat till Johanna, shet människor har inga egna liv så dom måste vräka ut sitt hat över för dom helt okända människor. Paulina bry dig inte ett skit, man blir ju trött alltså..

    Reply
  4. Alice november 25, 2014 at 2:52 e m

   Vem var det som låg med Adam? Var de inte Michelle ? Säg inte saker som inte stämmer.

   Reply
  5. Sofie november 25, 2014 at 4:33 e m

   Michelle vresar när hon är packad = hon är svag!
   Paow vresar när hon VILL = hennes egna vilja, vilket är det man borde ha? Istället för att visa hur fjortisbeteende man har att man ”släpper loss” på alkohol. Så lågstadie på det.

   Reply
 2. Anette Starby november 25, 2014 at 6:49 f m

  Oj vad alla ligger med varandra denna säsong! Men jag kan tänka mig att det lätt smittas av sig så börjar några så vill de andra också. Men skulle jag vara där inne med en massa snygga killar, det är fester & lättklätt. Det är självklart att man blir kåt! Jag skulle aldrig utsätta mig för något sådant för om jag hade varit med i PH hade det blivit mest skriverier om mig!
  Mvh Anette Starby

  Reply
 3. Sara november 25, 2014 at 10:06 f m

  Alltså kan du sluta ha så mycket luft och tro att du är bättre än alla. Både Michelle och Alice är 100 gånger finare än dig. Du är vidrig!

  Reply
  1. Sofie november 25, 2014 at 4:31 e m

   Nööö hon är ju bättre än alla speciellt Michelle och Alice

   Reply
 4. Louise november 25, 2014 at 11:57 f m

  Hej alla djurkompisar!
  Jag har kommit över en STOR goodie bag med godis till husdjur (hund/katt/ eller gnagare) som jag behöver bli av med! Om ni snälla vill hjälpa med mig i ett projekt jag har i skolan som handlar om djurmat så deltar ni i utlottningen av denna goodie bag!
  Svara bara på enkäten här: http://jfe.qualtrics.com/form/SV_3jTm5s0uzfJo3yd (bara 2-3 frågor och tar 1 min att göra!)
  Och maila sedan ett mail till: [email protected] så är ni med i utlottningen av godiset!

  Tack babes! <3 <3

  Reply
 5. usch november 25, 2014 at 1:32 e m

  Förlorat all respekt för dig. Aldrig sett någon prata så mycket om feminism samtidigt som denne trycker ner andra tjejer så mycket som det bara går. Det skriker dubbelmoral och osäkerhet om dig. Skärp dig.

  Reply
 6. Andreas november 25, 2014 at 1:37 e m

  Det var väl ingen trekant när han inte var med….
  Tänder du mer sexuellt på tjejer än män? Saga tänker ju mer på tjejer. Varför inte helt dissa killar och ha bara sex med tjejer. Varför välja ett sämre alternativ när ni inte tänder på män? Är det pga tryggheten?

  Reply
  1. Anna-M november 26, 2014 at 12:47 f m

   Men herregud ge dig. Att man tänder på det ena könet utesluter inte det andra. Jag ligger också med båda könen och de tillfredställer olika behov. Det finns inget skippa det ena för det andra. Man träffar folk som attraherar en och då vill man självklart ligga med personen. Könet spelar ingen roll då. Varför bestämma sig för en sån begränsning? Du vill ju bara ha en story att runka till. Så genomskinligt.

   Reply
  2. Jessica november 26, 2014 at 11:05 f m

   Vad menar du med sämre alternativ? Utveckla gärna ditt resonemang.

   Reply
 7. nathalie november 25, 2014 at 1:53 e m

  Haha toffeln kom iaf mellan benen på er hahahahahha he got hoes!

  Reply
 8. Sofia S november 25, 2014 at 2:38 e m

  Förstår att du skämtar, men även skämt sänder ju signaler, så tycker att det var lite synd att du kallar Smail för toffel. Det var väl ASBRA att han inte steppade in, som många killar skulle ha gjort, när ni nu faktiskt ville hålla på själva (men var ok med honom som åskådare). Tycker att allt för många killar tar sig friheter, så när någon håller sig på sin kant ska väl det bara hyllas!
  Kram ändå!

  p.s du får supergärna svara på det här i ett inlägg, är intresserad av hur du ser på sex, samtycke, o s v, apropå den där äcklige ”raggningscoachen” julien blanc t ex. håller tummarna för att du har vettiga åsikter, som feminist!.

  Reply
 9. angelica november 25, 2014 at 3:00 e m

  För det första: ”Johanna”, gå och lägg dig.

  Tycker du är så JÄVLA grym Paulina! Kommenterar aldrig bloggar men du är så himla jordnära och ärlig. Eric och du passar asbra ihop och man märker verkligen vilket gott hjärta han har. Skulle lätt vilja hänga med er, (aja). Keep it up! Världen behöver fler människor som dig! (och erik). Jag skulle personligen aldrig ligga i tv men jag diggar er som har modet att göra det. vad fan spelar det för roll liksom? newsflash till er som klagar: SEX ÄR DET MEST NATURLIGA SOM FINNS, hur tror ni att ni kom till, med storken? (vi ”förnuftiga” människor märker verkligen vilka som är bra i paradise och inte. och det är ganska jävla självklart att michelle och alice inte hör till den ”bra”-gruppen. och ja, jag är jävligt förnuftig så jag vet! (haha) ja de var väl det jag ville skriva. till alla er som vill kommentera dettta, alla har rätt till att tyckja vad man vill. och senast jag kollade så är det inte olagligt att ligga i tv?

  Reply
 10. Emma november 25, 2014 at 3:15 e m

  Tycker synd om både Michelle och Calle! Två personer som verkar jäkligt godhjärtade.

  Reply
 11. my november 25, 2014 at 4:15 e m

  Johanna: Paow var både mognare, bättre och finare när hon var yngre.
  Som sagt, hon har sjunkit mycket..

  Reply
 12. Ida november 25, 2014 at 5:29 e m

  Skit i alla haters! Kör ditt race

  Reply
 13. Seema november 25, 2014 at 5:51 e m

  Så nice 😉 tjejsex is the skit 😉

  från en annan tjej 😉

  Reply
 14. BC november 25, 2014 at 8:03 e m

  Till er som säger att hon ”sjunkit”: vad är det ni tror att ni sitter och tittar på, egentligen? Hon är med i en dokusåpa som GÅR UT PÅ att supa, festa, ha roligt, knulla och spela ut varandra systematiskt. Det är INTE en tävling i att vara så snäll man kan och ha söta förälskelser med händerna på täcket och pussar utan tunga. Hon gör inget som helst som går emot programkonceptet, och såvida ni inte var där i huset med henne har ni ingen aning om vad som egentligen försiggick eller vad som sades som produktionen väljer att inte visa.

  Varför måste Paow vara en helig madonna för att kunna vara ”mogen”, ”bra” eller ”fin”? Vad är det för omänskliga krav ni har på kvinnor, egentligen? Fy fan. Men killarna är det fan ingen som diskuterar, och de kan hålla på precis hur de vill men det är brudarna som får skulden och utmålas som horor.

  Jag hoppas att ni är i tidiga tonåren allihop. Annars blir jag fan mörkrädd på riktigt. Era ord påvisar en enorm brist på livserfarenhet och empati.

  Reply
  1. N. november 26, 2014 at 8:22 e m

   En dokusåpa ska spegla verkligheten. Verkliga människor. Min verklighet går iaf inte ut på att knulla, supa och festa. Livet är mer än så…

   Reply
 15. Rebecka november 25, 2014 at 9:37 e m

  Det är paradise- chilla brudar!

  Reply
 16. Sara november 26, 2014 at 7:41 f m

  johanna: +1

  Reply
 17. Sofia november 26, 2014 at 9:06 f m

  Häst-Alice? Michelles sista utväg? Vad hemsk du är Paulina..

  Reply
 18. angelica november 26, 2014 at 11:49 f m

  ehm johanna, vad fan gör inte du nu då? du skyller på att man inte ska klanka ner på människor och vad fan gör inte du mot paow just nu? hon är ÄRLIG för hon känner dessa människor och har därför en uppfattning. du känner dem inte överhuvudtaget och hoppar på dem som en MOBBARE! Så det är sådana som du som mobbar och trycker ner människor, inte paulina! aaaah, blir så arg.

  Reply
 19. ebba november 26, 2014 at 1:20 e m

  Grym du är paow! Du har fattat konceptet med feminism helt som tror att det går ut på att sära på benen hur man vill och trycka ner andra tjejer som gör det. gå ut nian och kom tillbaka sen. Så jävla pinsam

  Reply
 20. Andreas november 28, 2014 at 12:37 e m

  Om man som tjej tänder mer på ha sex med tjejer än killar så kan man väl inte kalla sig heterosexuell? Då är man mer lesbisk men kan ändå bli kär i killar fast hon inte tänder på killarna sexuellt. Saga tänder ju mycket mer på att ha sex med tjejer. Då är det lätt att tycka synd om henne att hon kan bli kär i killar men sen inte tänder sexuellt på killarna. Eller känner tjejer trycket av samhället leva med kille?

  Jag menar att det är bättre att bejaka sina känslor och ta steget fullt ut så att man blir ihop med tjejer. Varför välja ett sämre alternativ som killar är? När man inte tänder sexuellt på dom?

  Jag tror att de flesta tjejer tänder bara på tjejsex. Men ställer upp att ha sex med män för att samhället är uppbyggt så. Det måste ju kännas hemskt som kvinna. Här i trekanten var det ju tydligt att tjejerna föredrog tjejsex framför ha sex med man. Varför blir de inte ihop och gifter sig tjejerna? Man behöver inte ha en man nuförtiden för ekonomisk trygghet.

  Reply
 21. Jessica Stoltz december 3, 2014 at 2:47 e m

  Hej Paow, tråkigt att du och Calle har en sån jäkla dispyt.. Tror inte han är oskyldig för fem öre så skit i vad alla andra skriver om dig. Antar det är den smällen man får ta som kändis. Tycker det är jätte tråkigt att läsa hur du hånar de som var inne samtidigt som dig. Sjunk inte till deras nivå och häng ut typ michelle och Alice… Kör på, snart är det final 😉 kram

  Reply
 22. matilda april 3, 2015 at 10:55 e m

  Hej, hehe började nyss att följa PH-serien så har inte sätt alla avsnitten så jag undrar: vilket avsnitt var det du pratade om?(:
  Kram!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *