Storken har också en kuk

20141111-192617.jpg

Att ligga är inte så farligt som man tror. Alla ligger. Alla knullar. Alla förökar. Det är livets gång. Om man knullar i tv, hemma, på en tantrafestival, eller bredvid sin bästa kompis på en utlandssemester ( där måsarna skriker sig hesa) spelar inte så stor roll, det är samma koncept.

Att man sedan ratas för att ligga i tv, beror inte på att man har knullat, utan för att människor tilldelas en ypperlig chans att tycka till, att hata, kommentera, kritisera utan konsekvenser. Det är faktiskt okej att smutskasta någon som har bedrivit sexuella affärer i tv.

Så vad har nu detta med att vara äcklig att göra? Är det äckligt att ligga? Finns det någon som tycker så? 

 

 

Att det nu  anses vara äckligt att ligga med folk man inte känner, eller att exponera sig själv i tv handlar inte om något annat än kultur. Jämför det med islam. Människor i Sverige får spader av bara tanken på kvinnoförtryckare och ett tabubelagt samhälle, när man i själva verket ägnar sig åt exakt samma sak själv. Fast på internet.

Har någon av er som kommenterat någonsin läst bibeln? Om ni skulle ägna om så några timmar åt det, upptäcker man snabbt att dessa åsikter härstammar därifrån. Det är tabu med sex.

Sverige dock, är ju ett så öppet och fritt och jämställt samhälle där allas lika värde förespråkas. Där alla sexualiteter och förekommanden är helt okej. Det är okej att knäppa av bh:n på ett badhus i Malmö, det är inte okej att bära burka på dagis, det är okej att inte nämna sina barn vid kön, men det är okej att kalla unga tjejer för äckliga horor för att de har avslöjat sanningen inför hela svenska folket.

Alla Sveriges präktiga damer ligger också med benen utbredda i vädret och skriker av förtjusan. Alla Sveriges kvinnor ligger och kvider och skriker av njutning medan barnen håller för öronen i sängkammaren. Så vad fan spelar det för roll? Kan det verkligen skada med lite ny inspiration innanför sängkammardörren. Att sedan sitta där med ett glas champagne i solnedgången och låtsas att man är en asexuell porslinsdocka född med diamanter och socialkompetens insmetad i käften är mina vänner bara ett spel för gallerierna.

Allt som är naturligt i livet skall slätas över. Allt som handlar om känslor, lust, intriger, drama, kärlek och lögner att göra existerar inte när man kliver utanför dörren. Det är äckligt. Det är äckligt att bara finnas till egentligen. Vi alla kom ju till i en skrikande jävla orgasm, vad fan trodde ni? Att storken flög er hit? Det enda som är sant med storken är att den har en kuk som sätter på alla små storkdamer och slätar över skiten med en flygande scarf. Kanske en Hermes-scarf? Det hör inte hit. 

Men vad har detta med äckligt att göra sa Jeppe.

(Visited 280 times, 1 visits today)

73 Comments

 1. Alex november 11, 2014 at 7:33 e m

  Haha kom PRECIS hem från Dubai, gillar dig paow på något sätt, klart sex är naturligt men att ha sex för de flesta är en kärleks-handling och inte något man har mitt mitt mitt på gatan som du typ utrycker dig. Sex för många är en fin ”sgjäst” och inte bara en engångsförtelse utan om KÄRLEK.
  Finns inget bättre än äkta äkta ”mors” kärlek än sex med sin partner därför förstår jag muslimen men dom är ändå för mkt men så jävla bra ”budskap”…

  Reply
 2. Sofie november 11, 2014 at 7:48 e m

  Äh, skit i alla torrbollar Paow 🙂 du är asskön och du har så jävla rätt, alla ligger men alla väljer inte att visa det i tvn, det är upp till var och en bara! Keep going girl!

  Reply
 3. Elin november 11, 2014 at 8:35 e m

  hahaha, bästa jag läst på länge! G E N I 🙂

  Reply
 4. J november 11, 2014 at 8:36 e m

  En eloge till dig!
  Du gör mig så glad! ❤️

  Reply
 5. linn november 11, 2014 at 8:44 e m

  Släpp det! Det är ju du som gör det till en grej. Varför känner du att du måste prata om det så ofta och försvara det lika ofta? (Det är ju också därför det blir en grej, som folk pratar om. Måste du väl förstå. Alla har åsikter) Vad jag kan känna är att du vill ligga i tv bara för att ja, ligga i tv. Knulla på matbordet, i en kista och på en solstol. Bara för att göra tv.. det är lite patetiskt. Om det är ett behov kan man lika gärna göra det i en säng, med sin partner. Only. Det är väl inget man måste visa upp eller..? Bara för att det är Paradise och visas i tv. Som när du och Calle hade sex på solstolen framför i princip resten av gänget, då klagar du på att sex är ett behov, precis som att bajsa… Ingen ska störa, ”LÅT OSS KNULLA!” NÄ men gör det inte framför alla då?? Man bajsar väl inte framför alla heller.

  Reply
  1. Paow november 11, 2014 at 9:25 e m

   Vem fan har sagt att jag inte lägger en korv framför andra?

   Reply
   1. Madeleine november 12, 2014 at 8:27 f m

    Du vet inte ens vad du ska svara så du drar till med sarkasm. Det bevisar ju bara hur fel DU VET att du har.

    Reply
 6. Louise november 11, 2014 at 8:45 e m

  det är tamefan det enda du skriver om. Försvarar dig bara för att du är en sexuell människa, precis som majoriteten av alla människor. Det är normalt att ligga, du är normal. Sluta försvara dig hela jävla tiden. Nu ska jag vara normal och gå och sätta på min karl. Puss hej!

  Reply
 7. my november 11, 2014 at 8:48 e m

  Skaffa en sexblogg 🙂
  Neej, jag har inte läst bibeln. Kanske ska göra de nån gång..

  Reply
 8. jennifer november 11, 2014 at 9:08 e m

  Herregud, varför är folk så trögfattade och gammaldags som ska läggga sig i andras saker.. låt folk VARA! Fan börjar bli så less på att alla ska lägga sig i. Jag älskar sex! det bästa som finns. Sen om någon vill ligga i tv är deras ensak, påhopp är aldrig ok! Finns fan ingen uppfostran nåmer när interneten kom

  Reply
 9. Sara november 11, 2014 at 9:35 e m

  Det handlar om intelligensen här, tycker jag!

  Sex anser jag är en kärlekshandling och mellan två människor och inte inför andra eller hela svenska folket.

  Att vara promiskuös (ha sex med vem som helst) kan bidra till att man får HIV, klamydia m.m.

  Kulturer, familjer splittras om man är helt omoralisk och otrogen.Tyvärr är det så.

  I Paradise Hotel var ni ju på fyllan mest hela tiden.

  Reply
  1. Mad november 11, 2014 at 10:41 e m

   Att ha sex med vem som helst bidrar inte till att man får HIV och klamydia. Att ha sex OSKYDDAT bidrar till att man får sjukdomar… Även de som har en stadig partner och inte ligger runt kan få dessa sjukdomar. Och vad DU anser om sex är inte relevant, man är fortfarande inte korkad eller äcklig för att man vill knulla.

   Och hur splittrar Paow kulturer och familjer genom att ligga med någon medan hon är singel? Dessutom vill jag gärna höra ifrån den personen som aldrig gjort nåt omoraliskt….

   Reply
  2. sarah november 12, 2014 at 8:22 f m

   haha, det där har tyvärr inget med intelligens att göra. det är du ett levande bevis på 😉
   tror dessutom snarare att om folk levde ut sina sexuella fantasier och släppte loss lite innan de stadgade sig så skulle de inte ha något behov av att vara otrogna och testa andra ”spännande” saker om chans ges. speciellt om man lever med en sån som dig (sorry), men kan tänka mig att du inte är så vidare spännande i sänghalmen med de där fördomarna.
   (”promiskuitet leder till klamydia och HIV” alltså LOL)

   Reply
 10. Camilla november 11, 2014 at 9:46 e m

  BAM!
  YOU GO GIRL

  Reply
 11. Alexx november 11, 2014 at 10:07 e m

  Goo Paulina

  Reply
 12. Hilda november 11, 2014 at 10:07 e m

  Har inte nåt med äckligt att göra . Det kallas självrespekt . Vare sig du är kille eller tjej. Sex är något privat och intimt som man har bakom stängda dörrar sen om du väljer att knulla utan känslor fine gör det . Ingen dömer dig. Du är så ung och naiv nu och jag tycker det är så hemskt att folk skriver till dig ” du e grym för du gör va du vill och säger va du tänker ” du är ung och man gör misstag . Men snälla rara behåll din självrespekt ! Du är säkert en jätte gullig tjej men allt jag ser i tv är en white trash brud.

  Svar: det är fortfarande privat och intimt. Så vitt vad jag vet så var det bara calles kuk som var i min fitta. Att få se ett guppande täcke och lite stön. Kallar du det sex? Isåfall så tycker jag att det är dags för ett riktigt knull snart. Bitterfitta

  Reply
  1. Mad november 11, 2014 at 10:38 e m

   Öh, är sex något privat och intimt för alla tror du eller är det bara DIN åsikt?
   Det finns de som byter partner, som har gruppsex eller tittar på när andra ligger. För dom är inte sex privat (men däremot intimt) utan är till för att njutas av.
   Bara för att man ligger runt betyder det inte att man inte har självrespekt, man tar snarare ansvar för sin lust och sexualitet. Varför ska tjejer låtsas vara nunnor bara för att såna som du ska tro att du är bättre?

   Låt folk ligga vart och hur de vill, så länge de inte skadar dig eller någon annan ska väl du skita i det?
   Har du för övrigt kommenterat samma sak på Paradise Hotel-killarnas bloggar eller? För så vitt jag vet krävs det minst två för att knulla. Jag gissar att ditt svar på det är nej och att du tillhör skaran som lägger all skit på tjejer hela tiden, för karlarna kan tydligen gå runt och suga på varandras pungar (som skedde i programmet) utan att nån tycker att det är stört (allvarligt talat, hur normalt är det om man inte är bi-/homosexuell?), för det ses som en ”kul grej”, men en tjej som vill ligga och visar det är äcklig och utan självrespekt.
   Jävla folk, ni är fan så jävla självgoda och såna hycklare.

   Reply
   1. Hilda november 12, 2014 at 1:23 e m

    Jag blev äcklad när kian hade sex och ännu mer äcklad när smail sa att han legat med 300 pers . Om du läser så skrev jag det spelar ingen roll om man är tjej eller kille. Såna personer som dig som uppmanar till sånt är orsaken till varför dagens skitungar lever som dom gör idag.

    Reply
    1. Bella november 12, 2014 at 5:20 e m

     Och jag blir äcklad av sånna om dig Hilda. Orka bry sig så mycket om andras sexliv. Vissa gillar att ha sex med en och samma person i resten av livet, somligagillar gruppsex, andra gillar att ligga runt etc etc. Så länge det inte skadar någon annan så gör det ingenting. Förstår inte ens hur du orkar.

     Reply
  2. Hilda november 12, 2014 at 12:02 f m

   Asså du är så dum . På riktigt . Va tyst bara .

   Reply
   1. Hilda november 12, 2014 at 12:06 f m

    Guppande och stön ? Han satte på dig bakifrån på bordet och vid poolen . Gud va hemskt att ha ett barn som dig . Jag låter säkert jätte elak men jag är ledsen det bara skriker trash om dig . Om tom dom äckligaste killarna i Magaluf tycker du är äcklig .. Då är det illa .

    Reply
  3. Alexx november 12, 2014 at 10:38 f m

   Tyst Hilda, snäll tyst

   Reply
  4. nansi november 13, 2014 at 8:30 f m

   Paow!
   Som du behandlar dina läsare?
   Bitterfitta, knull, kuk……….är det bara det du kan?
   Skärp dig kvinna!

   Reply
 13. Matilda november 11, 2014 at 10:17 e m

  Hej Paulina!
  Jag måste säga att du är precis vad Sverige behöver, du utmanar normen och hela samhället, personligen tycker jag att du är en förebild för att våga öppna upp sitt tänkande och stå för den man verkligen är! Jag förstår verkligen inte alla de som öser skit på er i hotellet? Jag är själv 17 år och jag och min omgivning ör precis som er, men det är okej? Jag vet inte varför vi svenskar försöker låtsas som att det som händer på paradise inte händer i verkligen, för det gör det tusen gånger om. Om vi alla slutar med att leka så perfekta kan man nog se att man själv inte är så jäkla fläckfri och aldrig har sårat någon som saga sårar Kristian. Jag hoppas att du löser den här kommentaren bland allt hat och ser att det finns människor här som tycker du gör ett jävligt inspirerande och ärligt jobb, att du helt enkelt är en förebild och jag tror vi hade haft mindre bråk och mer kul om alla var lite mer som du! Kram

  Reply
 14. Li november 11, 2014 at 10:19 e m

  Sjukt bra! Så jävla rätt! Det är bra att du fortsätter skriva om detta, så att alla uptight människor kan få lite mothugg. Det behövs! Kvinnlig sexualitet behöver mer utrymme och du står fan i täten i kampen, heja!

  Reply
 15. Anna november 11, 2014 at 10:22 e m

  Sex…är bra, kan man inte leva utan. Vare sej man gör det i tv eller ej. Duggar man inte sex i tv, skippa tryck på PH för du VET att det förekommer knulla där skit it varför ens ägna tiden åt att titta?! Sök dej nån annanstans. För vi som gillar sex, knulla ligga i tv eller sängkammaren, på toan eller vafan vi nu befinner oss vi klickar oss givetvis in på PH och tycker det är bra 🙂 eller?! Mera naket åt folket ✌️✌️✌️

  Reply
 16. Baba november 11, 2014 at 10:32 e m

  Hej!

  Vilka bibelverser syftar du på när du säger att sex är tabu i bibeln? Det står massvis om sex i bibeln. Högavisa är ett exempel. Ibland rätt komiskt men absolut inte tabu.

  http://www.bibeln.se/las/2k/hoga_v. Läs gärna ett kapitel här.

  Reply
 17. Josefine november 11, 2014 at 10:38 e m

  ”Att det nu anses vara äckligt att ligga med folk man inte känner, handlar inte om något annat än kultur?”

  Ehm. Finns ngt som kallas kärlek faktiskt. Hade ej trivts med att ligga med ngn jag nt känner, för mig är sex kärlek. Och jag vet inte hur man stavar till bibbeln ens 😉

  Reply
 18. Jossan november 11, 2014 at 11:06 e m

  Tycker också detta skrivande är
  uttjatat. Varför försvars det så mycket? Det är varken coolt eller onormalt. Ge det inte så mycket uppmärksamhet! (Om du inte söker den). Ibland låter det som du tror att du är så fräck som varit i tv och att det inte är det ”ultimata” som du då fint använder att man har sex första dagen i paradise. Wow?! Skriv om annat, tröttsamt

  Reply
 19. Power Pussy november 11, 2014 at 11:10 e m

  Alltså ditt inlägg <3 Till alla er som ba "sex är en kärleksförklaring mellan två personer", ja men gött för er, fortsätt med det då och låt oss andra ligga av våra egna anledningar. Och till er som säger "ahmeh sluta försvara dig hela tiden, det är ju du som gör en grej av det!!!", kolla hennes insta-flöde typ en gång så kanske ni fattar vem det är som gör en grej av det. "Otrohet bidrar till att familjer splittras", va?! När började vi ens snacka om otrohet?

  Paow, du är en sann kvinnokämpe. Fortsätt med det!

  Reply
 20. Nathalie november 11, 2014 at 11:35 e m

  Haha så skönt du är paow! Utveckligen går ju bakåt med trångsynta personer. Dessutom om man inte vill se andra nuppa, varför kollar man på reality såpa? Den visar realiteten….

  Och kommentaren ovan, privat och intimt? Vem fan har bestämt det? Finns ingen lag hur sex ska vara, någon som missat att det finns miljontals människor som tycker olika? Sex behöver inte betyda lika för alla.

  Reply
 21. Dennis november 11, 2014 at 11:42 e m

  Du börjar bli riktigt vass på att skriva o dela med dig av dina åsikter! Sjukt jävla bra! Lovelovelove!

  Reply
 22. Mary november 11, 2014 at 11:56 e m

  Islam förespråkar sex, då det är naturligt och nödvändigt både för förökning och för att stärka banden mellan en kvinna och man. Så sex förespråkas faktiskt jätte mkt inom islam

  Reply
 23. Emma november 12, 2014 at 12:57 f m

  Helt ärligt, är jag lite irriterad på att du kommer in på paradise igen åh ska köra ut alla, och även får jasmine att ge upp sin plats för din skull. Missuppfatta mig inte du var min solklara favorit förra säsongen, men som du hör, förra säsongen. Lite besviken på att du är där inne igen, för jag ser hellre att dom andra deltagarna är kvar och har en chans och ta hem detta, de hade varit kul! Och speciellt jasse som är en solklar favorit hos tv tittarna, du har ju lite redan Been there Done that eller? Kan inget annat än att säga vinner du som ryktena säger, kommer ja bli grovt jävla besviken. För du hade din chans förra året och du gjorde även ditt val med Jeppe, du hade ett fler tal gånger kunnat skita i han och hans mindgames, så tror inte detta är revenge från din sida utan bara mediakåthet. Sorry men du har sjunkt i mina ögon. Annars diggar jag dig starkt!

  Reply
 24. Anette Starby november 12, 2014 at 6:59 f m

  Bra inlägg & bra skrivet Paow! Jag älskar också sex & i alla förhållanden jag har haft samt mitt nuvarande har jag alltid varit den som aldrig blir mätt på sex & vad spelar det för roll? Jag skulle säkert oxå ha sex i tv om jag utsatte mig för det, därför vill jag inte vara med i tv. Men de som vill det tycker jag är upp till dem & jag bryr mig inte.
  Mvh Anette Starby

  Reply
 25. mm november 12, 2014 at 7:51 f m

  Men det handlar väl inte om det? Grejen är ju att du (till skillnad från saga) verkar ligga för att få uppmärksamhet och inget annat, varför göra det framför alla när man kan gå iväg? Tror det är därför du får mer hat än saga när hon ändå har legat med fler än dig i tv.

  Reply
 26. Maria november 12, 2014 at 8:09 f m

  Paow. Jag tycker att du verkar vara en härlig och stark tjej. Jag kan däremot inte riktigt tycka att det är ok att ligga i tv. Jag har barn, nu tittar de inte pH (inte jag heller). Jag vill inte att de ska växa upp och tycka att det är ok att vara full och ligga i tv.
  Det är däremot fel att kalla någon äcklig och hora. Det är ditt liv och ditt val och det respekterar jag. Förväntar mig av dig att du respekterar min åsikt tillbaka. Var rädd om dig själv, håll huvudet högt och gör aldrig något du inte vill. Gör inte illa dig helt enkelt. Kärlek Maria

  Reply
 27. Madeleine november 12, 2014 at 8:21 f m

  Tror du har missuppfattat detta totalt för att du har en sådan jävla skev syn på just ämnet sex. Det är inte självaste sexet som är äckligt det är hur- var-när som är äckligt i detta sammanhanget!

  För många är fortfarande sex något väldigt privat, det är något som ska äga rum mellan två person (kille och tjej, tjej och tjej, kille och kille)… Oftast pga kärlek till varandra, att det är något fint. Om det inte är för kärlek så är det fortfarande något som sker med dem två.

  För mig är det självklart att det är äckligt att ha sex framför en tv-kamera, för alla att se. Det är smutsigt och billigt. Att du inte inser det själv, det gör mig förvånad. Du måste vara totalt hjärntvättad vid detta laget.

  Jag väntar dagen då bloggar inte är en sådan stor grej längre och om du inte hunnit gjort något mer med dit liv bara blir en bortglömd b-kändis. Jag skulle vilja se din attityd då. Då du är inte är ”king of the world” längre.

  Reply
  1. En annan Paulina november 12, 2014 at 11:41 e m

   Men DET är ju du som tycker så. Att det är billigt och äckligt. Och att de ska vara något som handlar om kärlek. Undrar vem det är som är hjärntvättad egentligen ?
   I grund och botten är sex en biologisk handling även fast vi nu mera gärna blandar in sex i det hela.
   Så ja enligt dina åsikter och normer kanske paow har en skev syn på sex, och enligt andra är det du som har det.
   Men är de något du verkligen har så är det en skev syn på människor som lever livet utanför dina egna regler.
   Nä, låt folk göra vara och älska som du vill, öppet sex eller inte.
   Kom ihåg medans du dömmer andra så är det någon som dömmer dig. Och vem är du då att döma någon alls

   Reply
   1. Sophie november 13, 2014 at 5:39 e m

    Word!!

    Reply
 28. Elin november 12, 2014 at 9:33 f m

  Stå på dig!

  Reply
 29. maya november 12, 2014 at 10:06 f m

  <3!!

  Reply
 30. Johanna november 12, 2014 at 10:32 f m

  Du är ju bara helt fantastisk! Älskar att du förutom att utmana alla gamla sociala normer gör det på ett så intelligent sätt! Du skriver bra, målande, uttrycksfullt och utmanande. Du är smart i hela ditt sätt, hade du skrivit en bok hade jag köpt den pronto

  Reply
 31. Malin november 12, 2014 at 10:39 f m

  🙂

  Reply
 32. nicole november 12, 2014 at 10:46 f m

  Så jævla bra på att skriva, och så sant! Grymt Paow, nu påminns jag om varfør jag læser din blogg…. man inspereras till att faktiskt vara sig sjælv fullt ut.

  Reply
 33. Me2 november 12, 2014 at 11:13 f m

  Du är så cool!

  Reply
 34. Lollo november 12, 2014 at 11:19 f m

  I grunden handlar sex om att fortplanta sig, inte nån jävla kärleks-handling som sjukt många här bland kommentarerna vill få det till… Synd att ni måste ha djup kärlek som ursäkt för något helt naturligt & biologiskt behov.

  Reply
 35. Art by Tina - Life.Art.Travel november 12, 2014 at 11:23 f m

  Gillar att du är öppen med hur du tänker och vad du tror på. Så länge som man inte sårar andra så får man faktiskt göra precis vad man vill (så länge det är moraliskt ok). Alla människor har rätt till att göra egna val. Hur skulle reality-tv ens finnas om inte intriger uppstod, då hade det lagts ner för länge länge sen. Alla som är upprörda över vad dom får se – ja det är ju dom som tittar. Uppenbarligen. Dubbelmoral delux.

  Reply
 36. Mia november 12, 2014 at 11:33 f m

  Helt seriöst, gå till närmaste skola. Du är så sjukt jävla dum. Man märker att du inte ens gick klart nian. Sluta snacka om sånt du inte vet ett skit om. Knulla i tv så mycket du vill, det är bara du som förlorar på det, men sluta blanda in religion för att försvara dig. Du är så jävla begränsad. Du tror att din blogg kommer att vara känd för alltid. Vad har du ens gjort som är bra här i livet?

  Reply
 37. Mia november 12, 2014 at 11:39 f m

  Tycker verkligen synd om dina föräldrar. Att se sitt barn misslyckas så mycket.

  Reply
  1. N november 13, 2014 at 12:12 f m

   Alltså ”Mia”.. Flabben!

   Reply
  2. Sophie november 13, 2014 at 5:37 e m

   Mia, tror du att dina päron är stolt över vad du just kommentera? du verkar ju vara en himla god person….

   Reply
 38. kristin november 12, 2014 at 1:48 e m

  Jag tycker du är så bra! Allt gott till dig syster!

  Reply
 39. Anna november 12, 2014 at 2:38 e m

  Hej Paow! Jag tror att vissa tycker att det är äckligt för att de anser att det är för privat och inget de vill se, men det jag vill säga till dem är: SLUTA TITTA!!!
  Jag tycker du ska göra det du vill och skita i andras åsikter. 🙂

  Reply
 40. Sandra november 12, 2014 at 6:16 e m

  Jag respekterar dina åsikter och hur du väljer att leva dit liv. Men nu tror jag även du drar alla som tycker det är fel att ha sex offentligt över en kam. Och religion tycker jag du ska vara försiktig att uttala dig om du inte har så mycket kunskap om det. Jag är kristen, går i kyrkan m.m. Men jag kan säga att jag älskar sex. Det är något underbart. MEN, min egen åsikt är att set är något vackert och otroligt intimt som hålls privat just för att det är något speciellt bara för mig och min man. Att vara så intim och nära någon, det tycker jag att man ska ge någon man älskar, inte någon ’random’. Så alla som tycker att det är lite fel på tv är inte stela asexuella människor. För vissa av oss handlat det bara om att det är något fint som ska bevaras och ges till den man håller mest kär.

  Reply
 41. Redbedroom november 13, 2014 at 1:36 f m

  är du ute efter en ny och riktigt fräsch sexblogg där 2 tjejer skriver om deras fetischer, sexupplevelser och svarar på läsarnas frågor? Välkommen in i värmen och känn dig som hemma!

  Reply
 42. nathalie november 13, 2014 at 2:09 e m

  Sluta smutskasta sex paow, och vad folk menar med äckligt är inte själva sexet, utan att när man har sex non stop så blir det smutsigt i längden.

  Reply
 43. Sophie november 13, 2014 at 5:32 e m

  OH my, spot on!

  Reply
 44. Bella november 13, 2014 at 10:31 e m

  Men asså JA!!’ Så bra skrivet

  Reply
 45. Saris november 13, 2014 at 11:49 e m

  Haha, det är inte ens du som har skrivit den här texten för helt ärligt talat så vet både du och dina läsare att du inte är bra på och formulera dig samt att du har ett dåligt vokabulär.

  Reply
 46. Saris november 13, 2014 at 11:53 e m

  Och juste en annan sak.
  Jag tycker du är fel människa att uttala dig om att man inte skall kalla tjejer för horor och andra skällsord när du själv har kallat andra PH-deltagare för hora och fitta i TV. Och jag tvivlar inte heller på att du gör det ibland hemma i Sverige också, så istället för att spy ut skit till andra så är det bästa att börja med sig själv, sedan kan du peka finger åt andra.

  Reply
 47. Diana november 14, 2014 at 11:55 f m

  Alla får ha sina åsikter helt klart. Jag vet bara inte om jag tycker att det är så jäbla fräckt att vara känd för att knUlla hejvilt och festa nonstop.

  Näe, då är jag hellre okänd! Men som sagt det är ju jag det.

  Tycker också det är lite konstigt att du måste påtala detta hela tiden? Tror du på riktigt att du är helt ensam om att sticka ut? Varför inte göra något riktigt unikt istället .. typ trolla.

  Reply
 48. Karin november 14, 2014 at 4:14 e m

  Du är grym! Du står för det du gör och skiter i vad andra tycker, det är grymt starkt! Man får göra vad FAN man vill! Ligg vart du vill, ha så stora tuttar du vill och festa exakt så mycket som du vill! Hoppas du får lite pepp/energi om du ser detta. Ska från och med nu skita i vad fan alla tycker och tänker och göra precis det jag vill!

  Reply
 49. Karisma november 14, 2014 at 4:48 e m

  Det verkar som du innerst inne har ångest över vad du har gjort i PH och det är därför du håller på och förklarar dig hela tiden. Känner nämligen igen mig fast med något helt annat men gjort är gjort och man lär sig av sina misstag.

  Reply
 50. Karisma november 14, 2014 at 5:17 e m

  Alla har vi varit unga och gjort våra misstag, det är oroligt då och det är inga konstigheter.
  Som sagt man lär sig så länge man lever osv det handlar om.
  Sköt om dig!

  Reply
 51. andréa november 15, 2014 at 10:31 e m

  Haha! Bästa jag läst på länge! 😀

  Reply
 52. Elin november 15, 2014 at 11:19 e m

  Hej Paow!!

  Vilket fantastiskt inlägg. Vi tjejer måste ta tillbaka vår rätt till njutning och vara stolta över det. Sex är grymt, varför ska vi hålla tillbaka? Vi får ligga precis hur mycket vi vill, och precis var, när, och hur vi vill. Det är så djupt förankrat i de flesta kulturer, även den svenska, att kvinnans njutning är något fult. Hon ska vara oskyldig för att vara fin. I vissa kulturer stenas kvinnor till döds om de har sex innan äktenskap!? Men inte mannen. Det är precis samma sak som många av de som kommenterar detta inlägg gör mot dig. Straffar den kvinna som är stolt över sin egen sexualitet.

  Själv känner jag att min egen självrespekt är som störst när jag själv bestämmer över min kropp, precis som du gör. De som säger annat är inte fria som människor, utan låsta i tankar om vad man ”bör” göra, i normer om vad som är okej. På samma gång går de miste om allt det härliga i livet som du får uppleva! Fortsätt som du gör, stå upp för dig själv genom att följa din egen vilja, i alla lägen.

  Inlägg som det du nyss skrev förändrar inte bara verkligheten för dig själv, utan är en del i en feministisk rörelse som påverkar så många tjejers liv därute till det bättre. Tack för det!

  Reply
 53. Katerin november 16, 2014 at 6:10 e m

  Hej Paow!
  Jag förstår precis hur du tänker. Jag tänkte på samma sätt som dig tills jag tog emot Jesus i mitt liv. Det är inte förrän då man inser hur vilsen man har varit och vilka konsekvenser synden leder till. Även det är en process hur man växer i Kristus. Inte förrän då inser man vad frihet är. Att vara kristen är ingenting normalt utan övernaturligt. Bara lite fakta..
  Älskar dig
  Bless

  Reply
 54. läs gärna paow.. december 15, 2014 at 12:30 e m

  Jag tycker det är viktigt att du har belägg för det du säger, eftersom din blogg är så stor och så många läser. Har du verkligen läst bibeln? Det verkar inte så när du förklarar att den tycker sex är tabu. Skriv inget innan du verkligen vet. Bibeln framhåller sex som något fantastiskt mellan två människor, Gud har gett oss lust av en anledning. Sex är inte bara till för förökning, utan vi har sex för att det är fantastiskt skönt och välmående OCKSÅ!

  Dock blir jag ledsen kring diskussionen om att sex är så himla ”coolt”. Ju fler desto bättre, ju grövre desto bättre, ju konstigare ställen desto bättre, ju yngre man är när man förlorar oskulden…. Jag tror inte det leder fram till ett sunt sexliv för många yngre kvinnor och män i vårt samhälle. Det läggs en oerhörd press på ens sexliv.

  Reply
 55. Aurora december 17, 2014 at 5:41 e m

  Du har helt rätt Paulina. Att ingen jävel där ute håller sig till sina egna liv nuförtiden utan att försöka gå in röven på andra. Ja självklart sex i tv…So fucking whut? Är det eran kroppar hon använder när hon väl har samlag eller hennes egna? Jag personligen är en människa som vill att allting ska vara 50/50 där både tjejer och killar har samma rättigheter och inte så att tjejerna har fler rättigheter än killar eller att killar har mer än tjejer. Just därför lägger jag denna kommentar här eftersom jag SJÄLV är dö trött över att tjejer alltid ska bli utsatta för äckliga kommentarer osv. Och så vet jag att Paulina tycker detsamma. Men när en kille har sex med ca 300 tjejer är det HELT fucking okej? Jag hoppas att framtidens människor lär sig att kuken och fittan är en könsorgan och används tillför att ha samlag och inte låta den bli dimmig och gammal under byxan tills man väl hittar den rätte. Ja självklart, de flesta väntar på att få en diamantring runt fingret innan de låser upp låset. Men ärligt talat nu folket, så är det inte NI som går i hennes skor, utan hon i sina egna. Jag är muslim men tänker fortfarande rätt, ingen kvinna ska behöva få bli utsatt för elaka kommentarer. Du är stark Paulina!
  Trevlig kväll ppl! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *