Upptagen.

Har åkt Sverige runt och igår så var vi i Karlshamn. Det var riktigt kul. Och efter en lång bilresa så kom vi äntligen fram till Stocholm för att ta tåget till Arlanda och flyga upp till Kalix. Jag vet att jag har bloggar sämst men det har sina anledningar. Jag har vart med någon som fått mig att tänka på annat en bloggen.

Jag ska inte lägga ner min blogg. Men för ungefär ett halvår sedan så bestämde jag mig för att byta bloggportal till något fräschare där jag får mer uppskattning. Jag hade då ett kontrakt som jag var tvungen att vänta ett halvår på för att få säga upp det. Men nu har tydligen han på finest gått ut med att han ”kastat” ut mig och Samir för att vi har valt att byta portal. Men som vi redan vet så brukar chefredaktören här på finest bråka med folk som väljer att byta portal. Att jag byter är inget personligt. Och finest är jätte bra om man har en mindre blogg. Men nu så ser allt bara så rörigt ut. Och jag trivs ej med upplägget.

Kommer att försöka strö blogga lite. Men den 1 december. Då jävlar. När jag bryter till spotlife. Då ska det bloggas som aldrig förr!

20141122-173714.jpg

20141122-173759.jpg

20141122-173753.jpg

20141122-173744.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *