Vem är du ute på krogen? Jag är nog någon blanding mellan 4-5;)

1. Statusjägaren

För Statusjägaren handlar en utekväll mest om att plocka poäng. Gå till de rätta ställena, snacka med coola människor, alternativt snacka med mindre coola människor om hur cool man är.
Statusjägaren pratar helst om vilka ställen denne dj:ar på, vilka kändisar hen känner, eller allmänt coola typer hen är kompis med. Det viktiga är att visa andra att man får gå före i kön.
Standardreplik från Statusjägaren: ”Vart ska ni sen?”

giphy

2. Freeloadern

Typen som alltid, snabbt som en vessla, smiter ifrån alla situationer som kräver ett Visakort. Har inte med sig egen alkohol till förfesten och lovar alltid att betala tillbaka ”senare”.
Standardreplik från freeloadern: ”Om du tar den här rundan så tar jag nästa?” (Säkert)

im-broke-9-5

3. Partyprissen

Partyprissen är typen som festar 5 dagar i veckan men ändå alltid är lika taggad.
Klockan 5 försöker Partyprissen styra efterfest, annars krälar hen in i en taxi och man undrar om hen ens kommer överleva morgondagen. Men se på fan, nästa morgon instagrammas det piggt om bruncher och andra aktiviteter, sedan görs naturligtvis hela bravaden om samma kväll.
Standardreplik från Partyprissen: ”SHOOOOOOTS!!!!”

shot

4. Raggaren

Raggaren är den personen i kompisgänget som enbart går ut för att hitta ett ligg. Förfesterna ägnas åt att sms:a med eventuella haff om vilket ställe hen ska till. När Raggaren har informationen försöker hen påverka kompisgänget att gå till rätt uteställe – och så fort ni har kommit in på krogen är Raggaren spårlöst försvunnen. Raggaren är nära besläktad med krogtypen Desperadon som hen lätt hänt utvecklas till efter 02 på natten. Bägge typerna ser fyllemat med polarna som ett totalt misslyckande.
Standardreplik från Raggaren: ”Finns du på Tinder, eller?”

How+i+flirt+as+a+woman_ebfe07_4468504

5. Galningen

Det här är typen som tappar all vett och sans så fort denne kommer i kontakt med alkohol. Galningen gillar att storma dj-bås, brottas med buskar och ge lapdances till vakter. Galningen ser vatten som ett skämt, tackar aldrig nej till alkohol och ser utekvällen som lyckad om hen inte minns den.
Standardreplik från Galningen: ”Asså vad hände igår?”

giphy

6. Bangaren

Bangaren har taggat hela veckan för den galna krogkvällen men allt visar sig vara falsk marknadsföring när hen känner sig ”lite trött” efter första stället, tar en bulle hem och lämnar dig ensam kvar i baren med två sorgligt halvdruckna drinkar.
Standardreplik från Bangaren: ”Alltså sorry men jag måste fan dra hem nu” (Vafaan)

tumblr_msnxznvKR21s5z7gpo1_500

7. Wooh girls

Wooh girls är tjejer som kallar sina kompisar för ”partners in crime”, tar tusen Instagrambilder under kvällen och tycker att de är galnast i världen för att de sveper två skakade shots. De är ”bästisar” men säger egentligen aldrig något viktigt till varandra, det väsentliga är att de checkar in på Facebook tillsammans och skickar hjärtan. Wooh girls umgås egentligen mest med mobilen under kvällen för att visa alla andra hur roligt de har.
Standardreplik från Wooh girls: ”WOOH!!” (duh)

o

8. Bråkstaken

Så fort alkoholen har nått blodet så ska det bråkas med alla. Vakten på klubben, stackarn som råkar stöta in i Bråkstaken i rökrutan, pojkvännen/flickvännen, bästa kompisen och personalen på donken. Inget skäl är för litet för att starta en fight enligt Bråkstaken.
Standardreplik från Bråkstaken: ”Va fan glor du på??”

fight

9. Deeptalkern

Du vet hur det är. Stämningen är på topp, alla har kul och så händer det. Deeptalkern kommer fram, rycker lite i din arm och ber om att ”få prata”. Sen väller det ut, hela dennes hemska barndom rullas upp, mitt på dansgolvet. Det rycker i din dansnerv men du är tvungen att stå kvar och prata med Deeptalkern som nu har börjat gråta och kräver upprepade kramar.
Standardreplik från Deeptalkern: ”Det är så skönt att prata med dig”

tumblr_me7nvw1qQE1qmwzb6

Källa: http://www.lajkat.se

(Visited 107 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Jessica november 3, 2014 at 11:38 f m

  Sen finns det ju den som alltid ska dansa också. 😀

  Fast jag kände inte igen mig i någon av dem där.
  Jag är mer för att göra hyss/äventyr på fyllan

  Reply
 2. Fröken Josefine november 3, 2014 at 4:26 e m

  Jag är 5:an med en liten skvätt 4:a i mig 😀

  Reply
 3. claudia november 4, 2014 at 4:47 e m

  Det är f*n synd om hon Kylie Jenner. Hon har allt hon kan önska sig men är ändå dum som ett spån.

  Reply
 4. asasasas november 6, 2014 at 11:07 f m

  För att inte glömma ”Den som aldrig tar ett nej”, som konstant tjatar om allt. ”Ta en shot! Här ta, jag har ju hällt upp åt dig. Ta då! Meh, fan vad du är tråkig!” ”Kom igen, vi dansar! Men jo, kom igen då! Vadå stukad fot? Kom då vad faaan!” ”EFTERFEST HEMMA HOS DIG!” o.s.v…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *