Det finns sjuka människor.

Det här fina brevet hittade pappa i sin brevlåda imorse. Jag skrattar mest och undrar hur han ser ut. Gubbfan

IMG_0974.JPG

(Visited 45 times, 1 visits today)

80 Comments

 1. Sara december 23, 2014 at 7:59 e m

  Alltså vilken fräck människa, han har ju uppenbarligen tatt så illa vid sig att han var TVUNGEN att titta på hela Paradise o specialstuderat dig Paulina… Jag säger bara heja dig Paow!!! Du står för vem du är och tar ingen skit och ärligt talat varför är det så mkt värre när en kvinna gör som dig än en man, blir så förbannad. Du är en värdig vinnare av Paradise pga den bra människa du verkar vara och verkar verkligen inte vara falsk som vissa andra inne i PH. Du verkar få ta mkt skit pga din medverkan men jag hoppas du orkar för det finns många människor som beundrar dig oxå:-). Styrkekramar

  Reply
  1. Lisa Sahlén december 23, 2014 at 11:56 e m

   Instämmer helt! En sann förebild för unga tjejer, du visar att det är okej att vara precis den du själv väljer att vara, du tar ingen skit och du lever ditt liv. Det är det viktigaste budskapet du kan ge, och det gör du med bravur! För varje elak kommentar du får så har du garanterat minst 20 positiva, så låt inte en pervers människa som denna brevskrivare komma åt dig!

   Reply
   1. my december 25, 2014 at 9:56 f m

    En sann förebild för unga tjejer är väl ändå att ta i va? Herregud vad är det för fel på er?

    Reply
    1. my december 25, 2014 at 9:59 f m

     (Men sån här skit ska hon så klart inte behöva ta för det)

     Reply
   2. my december 25, 2014 at 9:58 f m

    (Med det inte sagt att hon ska behöva ta den där skiten, förstås)

    Reply
 2. Pia december 23, 2014 at 8:01 e m

  Ojj va pinsamt att dina päron far hem sanna här brev 🙁 trist

  Reply
 3. Camilla december 23, 2014 at 8:04 e m

  fan vilken idiot!
  Folk borde sköta sitt istället

  Reply
 4. Ebba december 23, 2014 at 8:14 e m

  Åh, vad gulligt att ta sig tid att skriva brev om andra folks liv som han inte har ett skit med att göra.

  Reply
 5. Anton december 23, 2014 at 8:37 e m

  Jävla idiot äckel! Stå på dig Paulina!

  Reply
 6. Jo december 23, 2014 at 9:07 e m

  Pia: Är du helt jävla sänkt eller? Människan är ju RUBBAD. Det är fan inte pinsamt det är bara fett jävla obehagligt.

  Paow: Vilken jävla idiot alltså! Och du – börja blocka folk som skriver skit till dig. Vi behöver inte fler kvinnohatare som spyr ut sitt förakt på nätet.

  Reply
  1. Ebba december 25, 2014 at 8:03 e m

   Du behöver inte kalla Pia sänkt bara för att hon skulle tycka att det var pinsamt.

   Reply
 7. sofia december 23, 2014 at 9:15 e m

  Men att killarna hade sex i tv`? det bryr sig ingen om???? Sex är det mest naturligaste som finns, så wtf ??och varför bryr han sig hahahaha omg

  Reply
 8. Suzana december 23, 2014 at 9:22 e m

  Du borde helt ärligt söka upp vem idioten bakom brevet är och göra en rejäl anmälan.
  Han pratar om moral och hur man ska bete sig som människa fast samtidigt känner att han har rätten att slänga ur sig ord som hora. Är det bara jag som tycker att han går emot sin egna ”princip” ?

  Reply
 9. Johanna december 23, 2014 at 9:26 e m

  Jag undrar om han skulle skickat samma brev om det gällt en son istället för dotter…

  Reply
 10. Malin december 23, 2014 at 9:32 e m

  Asså, utöver att det är sjukt obehagligt att folk sitter och skriver ihop sånt här så kan jag inte annat än gapskratta.. Hahaha, NÅGON har för mycket fritid och har ju uppenbarligen själv sett på PH.. Dubbelmoral? Och det är så 2013 att anse att kvinnor inte kan tjäna pengar…

  Reply
 11. eva december 23, 2014 at 9:36 e m

  Undrar om han skickade liknande brev till föräldrarna till killarna som var med och hade sex i ph? Min gissning är att han inte gjorde det.

  Reply
 12. Ann december 23, 2014 at 9:37 e m

  Hej!
  Fortsätt vara den DU är! Dina föräldrar älskar dig precis som du är! Och sist men inte minst lämna inte landet för någon annans skull inget hat kan få driva iväg dig! Ta ingen skit! Kör hårt lev livet och gör det du vill!
  Stor julkram till dig från en morsa i Tyresö som sett varenda avsnitt av PH! Ann
  P.s vad är det för sjuk människa som skickar ett sådant brev stackare hoppas DEN DET läser detta
  D.s

  Reply
 13. Ellinor december 23, 2014 at 9:39 e m

  Hahah omfg lol XDXD att de ens finns såna människor? dom kan väl ta tag i sina egna problem först, för han verkar ju ha jävlit mycke problem handär gobben..
  men en sak fattar jag inte heller, varför säger dom inte något om då killarna knullar, varför är de bara tjejerna som är horor osv? ;o jaaa..
  paulina var stark och skratta bara åt såna dårar, love u 🙂
  (du är ingen hora, du är bara en äkta människa som visar vem du e o va du tycker.)

  Reply
 14. Sthlm december 23, 2014 at 9:43 e m

  Vilket jävla psykfall till gubbe denna ”Sten Stensson”

  Och hur fan kom Ellen Bergström in i bilden?? Det är det sjukaste, nog tror jag pedofilgubben är lite kär i Ellen. Men varför skriver han det till din far?! Det förstår jag inte alls. Dom två har väl inga kopplingar till varandra??

  Reply
 15. Sara december 23, 2014 at 9:48 e m

  FYY fan vilken vidrig typ! Psykopat är min första tanke.
  Hoppas det inte tar för hårt och att du och din familj får fira jul i fred.
  Kram

  Reply
 16. Nathalie december 23, 2014 at 9:54 e m

  Men fy vilken jävla idiot! Skrämmande hur folk inte kan bete sig. God jul på dig!

  Reply
 17. Sara december 23, 2014 at 9:59 e m

  Det där är ingen gubbe som skrivit. Det är unga haters som fått hjälp att låta lite sofistikerade i sin text. Haha sämsta pseudonymen Sten Stensson. Dessa unga tjejer är väl involverade i Paradise Hotell och vill bara ge dig hat via din pappa.

  Reply
 18. maja december 23, 2014 at 10:00 e m

  Usch tvi fan vilken obehaglig typ
  Skulle stått både namn adress mobilnummer så hade han åtminstone haft ”balls” nog att stå för brevet..

  Reply
 19. Kim december 23, 2014 at 10:06 e m

  Men herregud vilken tragiskt pinsam människa den där ”Sten Stenson”. Kan inte låta bli att undra om han skickat ett likadant brev till exempelvis Smails pappa. Har inte han i lika hög grad uppfostrat ett barn som ”knullar mot betalning” (? det är väl fullt frivilligt att ha sex i Paradise)? Nej, just ja. Killar kan ju göra som de vill.

  Reply
 20. Karin december 23, 2014 at 10:10 e m

  Hoppas sten skickade även till alla de andra s hade sex, kille s tjej. Jag tkr d är så sjukt att han förklarar dig s en hora.
  Har hela livet tampats med min sexualitet p g a människor s honom o trott att jag minsann inte får njuta själv utan bara är till för männen. När jag ser dig Paulina känner jag hur enkelt det blir, jag önskar också att jag hade haft d inställningen som du nog har t sex. Att det är för din njutning o ingen kan ta den ifrån dig.
  Du borde skicka sten på en utbildning inom normkritik, el nåt för han är ju verkligen obildad, stackarn.

  Reply
 21. Andie december 23, 2014 at 10:11 e m

  Obehagligt !!!

  Reply
 22. Maria december 23, 2014 at 10:21 e m

  SJUKASTE JAG LÄST!
  Måste vara ett troll.

  Reply
 23. Josefine december 23, 2014 at 10:26 e m

  När jag läser brevet du fick hem föreställer jag mig en miserabel medelålders man vars gråa liv aldrig kommer bli bättre än ett fyrpack öl och fotboll på tv.
  Du förtjänar så mycket bättre än att folk skriver såna kommentarer. Till dig eller din familj. Dina handlingar är dina egna och alla som dömer dig för dem borde omvärdera sina egna val och moral. Du är en fantastisk förebild. Det är hälsosamt att våga ta plats, att våga vara någon som står på sig. Ännu mer hälsosamt är det att unga tjejer får se en person de kan relatera till göra misstag och ha framgång.
  Jag är så oerhört ledsen över att du och din familj fick ta emot ett sånt brev och hoppas att din jul blir tio tusen gånger bättre än ”Sten Stenssons”. Han borde skämmas.

  Reply
 24. Anna december 23, 2014 at 10:42 e m

  med tanke på att han känner att han har rätt att skriva ett sånt brev till främmande människor kanske han ska börja reflektera över hur han själv är uppfostrad innan han klagar på andra…

  Jag är impad över att du orkar fortsätta trots alla idioter Paow! Power till dig!

  Reply
 25. Simone december 23, 2014 at 11:09 e m

  jag gråter av garv asså fyfan vad sjukt!
  Jag vill söka upp Sten och kasta sten på honom.
  Du e helt underbar Paow o en sån jävla stor förebild!

  Puss & kram<3

  Reply
 26. Johanna december 23, 2014 at 11:09 e m

  GO Sten Stensson! 😀 haha! vilken rolig gubbe men jag skulle nog gissa på att det är en ung människa som har haft någon dispyt med Paulina eller liknande. Jag kan hålla med till viss del, men texten var kanske lite för grov att skicka hem till föräldrarna men hennes föräldrar måste nog vara lite pantade dom också. Egentligen har jag inget emot paow men tycker inte hon är någon bra förebild till 12-13åriga tjejer Pussss

  Reply
 27. Linda december 23, 2014 at 11:10 e m

  Säger bara att om du skulle varit en kille istället så skulle han ha bjudit dig på en stor stark och prisat dig… skit i eländet säger jag bara

  Reply
 28. Mad december 23, 2014 at 11:14 e m

  Förstår inte varför han lägger så mycket vikt på tjejernas ”skörlevnad” men inte nämner ett ord om killarnas dito ”lättfothet”. Det krävs väl minst 2 för att knulla eller? Varför ligger allt ansvar och vikt på dig, Paow och om du ”särar på benen”? Killarna tvingas väl fan inte stoppa in kuken bara för att nån särar på benen!? Varför ska killar alltid komma undan sånt här!?
  Kanske dags att reclaima ordet ”hora” och koppla det till någon som gillar att ha sex och inte se det som ett skällsord, till slut tappar det sin negativa klang.

  Den där jävla Sten Stensson känns inte seriös heller för fem öre. Han försöker porträttera sig som kristen men använder gärna ord som ”hora” vilket jag har svårt att se en kristen göra om man tidigare använder ord som ”skörlevnad” och andra utdaterade ord. Låter som en jävla skojare, som säkert tyckte att det här var skitkul.

  Reply
 29. Andrea december 23, 2014 at 11:37 e m

  Sjuka människor? Sicken bortförklaring.. Snarare människor med sundare värderingar än dig. Hade vart mkt intressant att få veta vad din pappa tycker om dina ”utspel” i media. Sen kan man visserligen undra hur folk orkar lägga sig i så till den milda grad att dom skriver brev och skickar till din pappa, det var la lite väl dock.. :/

  Reply
  1. menime december 24, 2014 at 11:11 f m

   Än en gång: kan du sluta döma andra för att de väljer att leva sitt liv på ett annat sätt än vad du gör?

   Reply
 30. Lisa Sahlén december 23, 2014 at 11:48 e m

  Skrämmande hur vuxna människor beter sig och uttrycker sig. Du är bland de starkaste offentliga kvinnorna jag har sett, du verkar har sunda åsikter och tankar om folk och livet i det stora hela, du verkar vara en omtänksam tjej med hjärtat på det rätta stället. Låt inte loosers som brevskrivaren komma åt dig, eller din familj. Det är bara avundsjukan som talar. Kör hårt Paow, du är grym och du kommer att gå långt! <3 Kramar Lisa, Skellefteå

  Reply
 31. Johanna december 23, 2014 at 11:49 e m

  Men herregud!
  Ibland kan jag verkligen undra vad fan som är fel på människor. den skit du fått ta efter årets paradise hotel är ju sjuk. Jag är inte en person som själv skulle vilja delta, men däremot så är jag inte helt jävla trångsynt som tycker att alla som var med där är dum i huvudet. Jag tycker faktiskt att du är den smartaste tjejen som deltagit för du har stått på dig, varit dig själv hela vägen och aldrig låtit någon trampa på dig bara för att du är tjej. Det är strongt tycker jag, man ska ta plats. Jag har själv varit otroligt osäker när jag var i yngre tonåren, har alltid varit rätt populär och hörts mycket men jag har alltid fått höra av andra tjejer hur fel det är. Jag skämdes över att vara en som kunde snacka öppet om allt eller höras mycket. Men jag har insett nu att det är bra att våga synas, jag har fått flera bra jobb, jag har aldrig inte blivit anställd på en intervju jag varit på och de vänner jag har värdesätter min ärlighet då jag alltid säger vad jag tycker. Kan många gånger relatera till dig och tycker du är en toppentjej. Sluta inte blogga snälla, jag behöver få läsa dina inlägg för de ger mig energi och sprider girlpower all over the place!

  Reply
 32. Emelie december 23, 2014 at 11:51 e m

  Sten stensson kan kamma sig. Allt Jag har att säga om den saken. Kål.

  Reply
 33. Elpi december 24, 2014 at 12:08 f m

  Alltså kommenterar ALDRIG bloggar. Men blir SÅ lack. Stå på dig Paulina. kan bara tänka mig hur svårt det är att få sånna här påhopp. Det är ju DU som har rätt?? Vadå ”sunda värderingar”?? Det är väl assunt att vara bekväm i sin kropp och så pass självsäker att man vågar ha sex i tv?? Det är fkn 2014, tror att det är dags att sluta tabubelägga sex?? SPECIELLT när det gäller tjejers sexliv….. Fan fortsätt vara den du är Paulina!!!! Du är girlpower!!!!

  Reply
 34. Anna december 24, 2014 at 12:27 f m

  Vilken extremt obehaglig människa! Det är synd att offentliga personer ska bli påhoppade av den typen, och ännu mer synd när ickeoffentliga familjemedlemmar får sådant till sitt eget hem. Sten Stensson är uppenbarligen smått besatt av dig och av tv-program med Malin Grämer som programledare. Hu! 🙁

  Reply
 35. Eve december 24, 2014 at 1:26 f m

  Tycker att det är väldigt roligt hur vissa människor tar så ill vid sig om just sex, ska man skämmas för att man inte är blyg? Sen när fan är det ett jävla krav att man SKA vara blyg?

  tycker att de människor som skrev detta brevet behöver skaffa sig själva lite självrespekt innan de går och styr och ställer hur andra ska leva.

  Reply
 36. Fia december 24, 2014 at 1:56 f m

  Sten har uppenbarligen missat BIG BROTHER!
  Vilket jäkla stolpskott denne Sten är. Är så många fel i hans brev. Undrar hur Sten mår? Tycker nästan synd om honom. Han sitter väl o blir kåt stackarn…

  Reply
 37. Anna-M december 24, 2014 at 2:30 f m

  Personen (det e definitivt ingen som heter sten stensson som skrivit detta iaf) dumförklarar sig ganska ordentligt genom att tydligt visa han följt ett program han/hon påstår sig förakta!

  Sen lite fakta r att det jökas en hel del i big brother också (varje kväll i princip) som sänds i Sverige! När han ändå pratar om svenska lagar så tycks han inte vara speciellt juridiskt påläst då han inte bara har en totalt snedvriden uppfattning om sexköp vs en PH produktion, utan han tycks heller inte känna till lagen om förtal, kränkning och trakasserier. Vilket han/hon gör sig skyldig till!

  Sen tar jag för givet att han även upplyst de manliga pH deltagarna om att de minsann horar, enligt hans syns på horeri!

  Att han sen frågar om Ellen tyder på en sexuell nyfikenhet kring henne. Jag tar en ganska söker chansning på att det är runkmaterial han är ute efter. Många män tänder på att förnedra och kalla kvinnor horor och du Paulina, liksom Malin Gramer är uppenbarligen något han spenderat tid att titta på.

  Må absolut inte dåligt över detta, för personen som skrivit detta mår redan med all säkerhet redan dåligt och säkerligen gjort under en längre tid och det kommer nog fortsätta. Egentligen är det bara synd om personen även om det såklart inte ska gå ut över dig.

  Reply
 38. Greta december 24, 2014 at 2:55 f m

  2-3 töser mellan 14-18 år med alldeles för mycket fritid och som just kommit på hur man kan ändra ord till synonymer på Word. Så uppenbart.
  Med vänlig hälsning Greta Gretasson

  Reply
 39. nansi december 24, 2014 at 8:39 f m

  Visst är brevet sjukt, MEN din attityd inför kameran och inför livet är också sjuk.
  Det finns anledningar till att andra reagerar på negativt sätt.
  Jag tror att ”sten” är en kvinna.
  Ha en god jul

  Reply
  1. menime december 24, 2014 at 11:08 f m

   Och på vilket sätt är hennes attityd till livet sjuk?
   Bara för att hon väljer att gå sin egen väg och kanske lever livet på ett annat sätt än vad du gör betyder inte det att hennes livsstil är ”sjuk” någonstans. Kan folk fucking sluta döma varandra.

   Reply
 40. savannah december 24, 2014 at 8:58 f m

  Brevet är sjukt. Ingen har någon rätt att säga till dig vad du ska göra eller inte göra. Han är en idiot och dum i huvudet. Men jag tror inte din livsstil är speciellt nyttig heller. Hade inte kunnat leva det livet du lever. Hade inte kunnat ha samlag på tv rutan när jag vet att hela Sverige tittar. Speciellt mina föräldrar. Vare sig om jag är tjej eller kille. Men ja, så länge du är nöjd o inte får livs ångest senare i livet så spelar det ingen roll vad jag eller alla andra tycker. . Lycka till

  Reply
 41. Michaela december 24, 2014 at 9:08 f m

  Det verkar inte som att denna man har blivit så bra uppfostrad själv, med tanke på hur han uttrycker sig.. Att önska god jul till ”dig, och din hora till dotter” känns jävligt omoget och ouppfostrat även om han nu inte gillar offentlig sex (varför titta på PH i så fall???). Handlar nog snarast om uppmärksamhet ifrån en ensam gubbe som inte har något intressant att ägna sitt liv åt..

  Reply
 42. Jasmine december 24, 2014 at 9:10 f m

  Så sjuka människor det finns där ute. Han måste ju vara den med stört problem om han har fixerat sig på dig. Herregud det är 2014, alla ska väl få kunna ha hur mycket sex de vill så länge det inte skadar andra människor. Vi lever inte längre på medeltiden.

  Reply
 43. Mikael december 24, 2014 at 9:37 f m

  Men hallå, det är någon som skämtar med dem. Det är inte logiskt att personen verkligen heter Sten Stensson, det är ungdomar som nästan lyckas få det att verka vara på riktigt, men faller på signaturen. Det finns ingen bitter gubbe som skulle lägga tid på att se på PH och sedan ha kompetensen att ta reda på vad pappan heter.

  Fake.

  Reply
  1. Anna-M december 24, 2014 at 7:25 e m

   Nej precis det är ingen medelålders man, utan förmodligen några ouppfostrade ungar som inte har något bättre för sig. Vad är skillnaden? Det är väl lika illa ändå, oavsett vem/vilka skribenten är!?

   Snacka om att inte förstå poängen till folks reaktion Mikael.

   Reply
 44. Reb december 24, 2014 at 10:17 f m

  Jag blir så äcklad av det här brevet! Låter som unga haters som försöker låta som en äldre man genom att använda äldre ord. Förstår att sådant här svider även om man inte vill ta åt sig av skiten men jag hoppas att du är stark nog att stå emot hatet.
  För mig är du en ung kvinna som inte har gjort något annat än att njuta av livet. Jag kan inte förstå vart allt det här hatet kommer ifrån! Vem fan bryr sig om du knullat på tv?! Uppenbarligen har folk sett hela paradise så innehållet kan inte varit så hemskt ellerhur?
  Jag blir skrämd av kommentarerna i bloggarna och allt hat som flödar människor emellan på internet. Jag hoppas att det bara är allt för unga människor som försöker hävda sig och bli vuxna och som tillslut växer upp och förstår att mobbing, i verkligheten och på internet, är hemskt och äckligt!

  Jag gillar dig paow! Och jag skiter fullständigt i om du knullat på tv! Vi knullar allihopa, det är naturligt!

  God jul och fuck the haters!

  Reply
 45. Jonna december 24, 2014 at 10:36 f m

  Den där människan har ju uppenbarligen en väldigt snedvriden bild av hur kvinnor ska vara och uppföra sig. Ligg hur bäst fan du vill, med vem du vill och när du vill. De är inte bara din rätt som människa utan även din rätt som kvinna att kunna njuta precis lika mycket som en man. Mer sex åt folket!!!

  Reply
 46. menime december 24, 2014 at 11:06 f m

  alltså blir så fucking lack.
  som att NÅGON klagar på att killarna i Paradise gjorde exakt samma fucking sak. vi tjejer ska fan få göra precis vad vi vill, kunna bete oss exakt som killarna utan att bli kallade ”horor”.

  Paow fortsätt leva ditt liv precis som du vill och ändra dig inte för någon annan.
  god jul <3

  Reply
 47. Erica december 24, 2014 at 12:01 e m

  hahaha wooow vilken kung!!! Äntligen en människa med värderingar och moral när man höll på att tappa hoppet om mänskligheten.. dock väldigt sexistiskt att inte alls nämna något om killarna som att allt är okej så länge man tillhör det manliga könet!

  Reply
 48. Daniel december 24, 2014 at 12:04 e m

  Håller med dig Paulina om relations-rädsla. Man står bäst på egna ben.

  Reply
 49. Till dig som skrev brevet december 24, 2014 at 12:53 e m

  Kära Sten stensson.
  Jag vet inte vilket århundrade du kommer ifrån, men idag lever vi i ett fritt demokratiskt Sverige, vilket innebär att vi alla har rätt till att få vara den vi är. Paulina är extremt stark som vågar stå ut ur mängden och vara fri i sin sexualitet. Varför ska det bara vara okej för killar men inte för tjejer? Detta är en gammal efterbliven grottsyn. Vi vet idag att män och kvinnor faktiskt är lika värda och får gilla samma saker, utan att det ska vara konstigt.

  En annan sak jag märker med ditt brev är att du är extremt trångsynt. Nästan som att du spekterar livet ur ett pyttelitet maskhål där allting utgår ifrån endast DINA morala principer och åsikter för hur man bör leva sitt liv.

  Tyvärr gubben så funkar det inte riktigt i verkligheten. Det som har format dina morala uppfattningar i ditt liv må vara rätt för dig men behöver INTE vara rätt för någon annan! Paulina är en vuxen kvinna och inte ett litet barn. Hon är fullt mogen för att förstå innebörden utav sex och har rätt att uttrycka sin sexualitet hur hon vill!

  Det är såna som du som faktiskt hotar vår fria demokratiska syn i vårt land. Att man inte får vara den man är för annars blir man inte ”accepterad” eller ”omtyckt”. USCH SÄGER JAG BARA! Och fy skäms på dig som har mage att ens sätta dig ner och skriva ett sånt äckligt brev till den här flickans förälder! Usch! Du försöker exploatera någon annan i detta brevet men lyckas endast visa vilken hemsk och ful trångsynt karaktär du har.
  Vill du leva i ett land där alla tvingas dölja sina kroppar och är sexuellt fängslade så varsågod åk till mitt hemland Saudi Arabien där folk tvingas tro och leva under ett och samma sätt under diktatorskap. Låter som något du skulle gilla med tanke på den ignoranta och trångsynta tonen i ditt äckliga brev. Fy!

  Och till Paulina. Fortsätt vara stark! Jag älskar dig och beundrar dig jätte mycket! Du är en stark kvinna som jag ser upp till.

  God jul till dig Paulina!

  /F

  Reply
  1. Nameityourself december 26, 2014 at 9:33 e m

   Tack.

   Reply
 50. malin december 24, 2014 at 2:09 e m

  Kan ju undra om han skickat sådana brev till tex smail och calles föräldrar (: nää tror inte de va

  Reply
 51. Erica Blomgren december 24, 2014 at 3:39 e m

  Den hära ”sten” visar ju bara hur låg iq han har. Förmodligen heter han inte ens sten och sedan är han säker en avundsjuk jävel som själv har sin oskuld inlåst. Sjuk jävel. Stå på dig paow!

  Reply
 52. m december 24, 2014 at 6:01 e m

  Sättet han skrev på var ju rätt komiskt. Tror han är en galen pastor för en inavlad församling.

  Reply
 53. Ella december 24, 2014 at 6:47 e m

  Fy faan! Alltså fy faaaan. Jag har inte ens ord. Så jävla trött på detta dömande av andra människor! Skapar det något annat än hat? Nej. Du är stark Paulina, jag hejar på dig! Jag tänker att vi alla behöver vi en kram då och då. Sluta hata! Börja kramas, jag skickar en genom nätet! Kram och kärlek till dig!

  Reply
 54. Amanda december 24, 2014 at 7:46 e m

  Och jag önskar att jag var precis som dig, du är en förebild. Du visar ännu en gång att du aldrig skulle låta dig bli trampad på, folk kan skicka tusen såna här brev och det rör dig inte ryggen. Om alla vore som dig istället! U go girl!

  Reply
 55. Ida december 25, 2014 at 9:17 f m

  Jag tror snarare denna ”man” är någon annan, syns på sättet ”han” skriver ibland. Frågan är hur bra uppfostrad denna människa är, med tanke på att ”den” lägger den energi på saker som inte rör denne överhuvudtaget, trackar ner på andra och kallar andra för hora. Vilka problem ”han” måste ha i sitt liv.. och dessutom är det ju denne människa som lägger ner tid varje kväll på att titta på paradise hotel, detta som anspelar sig på sex på ett ”otillåtet sätt”. Hoppas ”han” förstår att det inte bara är olagligt att sälja sig utan även att köpa aka sitta hemma i soffan och njuta.

  Du är en positiv och glad tjej som låter vattnet rinna av dig. Dessa ord betyder ingenting mer än att det är ett bevis på att världen går åt fel negativa håll, och det är inte du som gör det. Det är inte du som skämmer ut dig, tvärtom.

  Reply
 56. Saris december 25, 2014 at 11:21 f m

  Min magkänsla säger mig att det var Daniel Katz och hans gäng som skrev brevet. Alltså de som trakasserade dig på telefon. ”Sten Stensson” är knappast personen som har skrivet brevet då det uppenbart är ett påhittat namn (ett väldigt dåligt också).
  Och dessa tre killar har ju sedan innan kontaktat flera Paradise Hotel-deltagare bl.a. när de intervjuade Saga och fick henne att avslöja allt.
  Kanske något att tänka på?

  Reply
 57. Michelle december 25, 2014 at 1:00 e m

  Jokes on him kan jag ju tycka. Ganska pinsamt (och helt fruktansvärt sorgligt) att han känner behovet att skriva detta. Kanske han som inte lärt sig att knipa käft när folk inte bett om ens åsikt?

  Reply
 58. Sara december 25, 2014 at 4:15 e m

  En helt sjuk grej, men det är ju samtidigt hysteriskt roligt! Sorglig människa!

  Reply
 59. Eliza december 25, 2014 at 7:32 e m

  Ska denne människa skicka samma sak till varenda f.d deltagare i Paradise Hotel eller gäller det bara den personen som är mest känd, har pengar, och ett jävla bra liv som människor avundas? Att ifrågasätta en förälders uppfostran är nog det mest ologiska man kan göra. Skulle Paulinas föräldrar uppmana henne till att vara oskuld resten av sitt liv menar du? Eller skulle de någonsin hålla tillbaka henne från att göra det hon vill göra? Det är inte en bra uppfostran, att inte låta sitt barn få göra vad hon vill i livet. Att anklaga någon för hur hen är, det är helt absurt. Paulina har haft sex i tv. Precis som väldigt många andra som deltagit i Paradise hotel runt om i världen, Big Brother och hundratals fler program där det tillåter att sex visas. Men det betyder inte att de är mindre värda. Bara att det är tillräckligt nöjda med sig själva att våga vara sig själva och inte ta skit från någon. Bara för att DU inte skulle kunna ha sex i TV betyder det inte att alla kommer leva som du. Och det är ju bara PINSAMT att du kollar på hela säsongen när du bevisat att du hatar det. Är det det du spenderar ditt liv på? Sitta framför TVn och hata. Fy för sådana människor som du. Paulina du är grym!

  Reply
 60. Jörgen december 26, 2014 at 10:07 f m

  Den här snubben har ju delvis rätt i det han skriver! PH är ett koppleriprogram o sen att Paulina gör vad hon gör kan ju bero på att Paulina söker uppmärksamhet men det kanske är fel sätt att få det på…..! Om ingen uppmärksammar Paulina blir hon destruktiv och inte mår bra… Sen också tror jag av Paulinas sexuella beteende gör det väldigt svårt för Paulina att träffa en schysst kille eller tjej fr dom vill ju inte vara ”En i mängden”.
  Paulina om du läser detta så ta det på rätt sätt och ändra ditt destruktiva sätt att leva innan det e försent…! Kram o tag väl hand om dig Paulina!

  Reply
 61. Amanda december 26, 2014 at 1:35 e m

  Fy vilken sjuk människa! Vem skriver ett sånt brev till någons förälder? Hela brevet verkar vara någon slags maktutövning och hans kvinnosyn verkar vara helt galen. Han tycker alltså att det du gjort fel var att ha sex när du kände för det? Fy fan! Det finns inget annat att göra än att skratta åt såna patetiska människor!

  Reply
 62. Nameityourself december 26, 2014 at 9:30 e m

  Sten Stensson…. Som du förmodligen inte heter.

  Det finns ”penetrationsvilliga” flickor med. Du ska nog skicka detta brev till alla unga män som var med och medverkade I P hotel med, det är skämtsamt och patetiskt att du inte växt till dig med samhället mer. Varför det är I skym undan- är för att folk har åsikter, precis som du. Men om en man vänstrar, så ska kvinnan göra det med. Ingen skillnad.

  En kvinna som gillar män är inte prostituerad, inte mer än män. Det finns kvinnor som köper/delar en flaska vin med sina killkompisar. Har de köpt killen då?

  Men du sitter förmodligen (mellan warcraft och stekta prinskorvar till lunch) vid din dator och tror på fullaste allvar att bara för att du är man kan trycka ner en kvinna med sexuell lust. FY!
  ”killar är ju killar”. Visst men, kvinnor har biologi dem med! Behöver närhet och dyligt.

  Otroligt underhållande, men inte verklighetsförankrat.

  Låt denna tjej vara den hon är, ändrar hon sig när hon blir äldre är det upp till HENNE. INTE upp till dig. Vad var meningen med brevet? Tänkte du konsekvensartat eller ville du bara ”vara där och pilla” lite?

  Mycket märkligt.

  Reply
 63. Matilda december 26, 2014 at 10:03 e m

  ALLTSÅ JAG SPYR jag hoppades verkligen att dessa människor inte fanns längre! Börjar faktiskt nästan gråta haha…. Din kropp är bara din, hur fan vågar han tro att han har rätt att bestämma över den??!?!?! Blir så arg att jag skakar, usch,

  Reply
 64. Nadja december 27, 2014 at 11:09 f m

  Han har ju faktiskt en poäng…att ha sex i tv och visa sig naken hursomhelst är väl inte nåt som alla strävar efter direkt. Själv sitter jag inte och funderar en längre tid på denna företeelse men visst har tanken slagit mig. Hur har dina föräldrar tagit det här? Bryr dom sig inte eller hejar dom på när du klär av dig i TV? Hursomhelst så är du en intressant person eftersom du är lite halvgalen och gör sådana här saker. Gott nytt år!

  Reply
 65. Julia december 27, 2014 at 12:52 e m

  Haha att man orkar ta sig tiden. Fick alla killarna som ”låg runt” brev också? Tror nog inte de. Vill någon ha sex så kan väl personen få ha de?

  Reply
 66. Nelly december 27, 2014 at 10:04 e m

  Vad ledsen jag blir när jag läser detta! Fy fan. Jag hoppas verkligen inte att du tar åt dig, för personen som skrivit brevet har såå fel! Kram!!

  Reply
 67. Clara december 28, 2014 at 9:38 e m

  Hej!

  Jag vill bara skriva att du är en förebild för så många tjejer på grund av ditt synsätt på kvinnans sexualitet. Du har visat oss att det är okej även för oss kvinnor att faktiskt bara helt enkelt vilja ligga. Detta är vad jag kallar feminism och girlpower, och du har minst sagt i alla fall inspirerat mig när det kommer till detta. Tycker du är så jävla cool som vågar bryta könsnormerna! Tack för att du vågar när alla andra backar.

  MASSA KÄRLEK!

  Reply
 68. sara december 30, 2014 at 12:43 e m

  Idiot. Ett sånt här brev skickade han säkert till Calle, eller någon annan som hade minst lika mycket sex där inne. Eller? nej det är ju bara paulina som hade sex där inne, med sig själv.

  Nej, usch, jag blir så otroligt förbannad på sånna idioter. De ser bara kvinnan. Var stark Paulina, och skit i dessa idioter, som lever i en annan världsbubbla. att de aldrig lär sig.
  Jag tycker dina föräldrar ska vara stolta som har en dotter som gör vad hon vill, när hon vill.

  jag står bakom dig!

  Reply
 69. Anonym januari 2, 2015 at 5:40 f m

  Vet du eller din pappa om någon vid namn Sten Stensson? Det låter som att ett gäng ungdomar utan liv har skrivit brevet med påhittat namn med brist på annat att göra.

  Reply
 70. Jennifer januari 2, 2015 at 7:31 e m

  ”Präglas av god moral” – kallar någon hora.
  HAHAHAHAH, jo tack, gubbstrutt. Lev som du lär eller inse att kvinnor inte finns för någon annans skull än sin egen. Puss.

  Reply
 71. Cherie januari 13, 2015 at 6:05 e m

  MEN GIVE ME A FUCKING BRAKE, bitter gubbejävel/kärringjävel whatever it is. Jag förstår dock inte varför denne bittersvennen HEN satt och kollade på kanal 3 mån, tis och ons kl 22-23 för att ”plåga” sig själv genom PH om det nu är så jävla nedvärderat som det låter i hans vackra, datorskrivna, handstil? Alla är vi olika och tack GUD för det, annars hade samhället aldrig fungerat. Du gör en del skit, du tar framförallt skit, och du har en jävla humor men framförallt DU SKÄMS INTE FÖR DET och det är det du faktiskt (bland annat) lär folk, som behöver en knuff ut i samhällsporten efter de att man klippt navelsträngen med sina föräldrar, att våga stå på egna ben, ta sitt ansvar, vara ärlig och våga utmana sig själv annars kommer man ingen vart i livet. KEEP UP THE GOOD WORK PAOW och hoppas din far bajsade på brevet. Puss kärlek och fred!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *