"godmorgon"

I lördags så festade jag ju i Uddevalla med lite vänner. Mådde dåligt i början på kvällen och drack typ ingenting, inbillade mig att jag var magsjuk. Men visade sig bara att jag hur fel med magsyran/magmunnen pga för mycket stress och dålig mat. Men det löste sig efter ett par omeprazol.

I Uddevalla så mötte jag upp min gamla vän Johannes. Vi har känt varandra i snart 3 år nu och träffades i Spanien. Han bor i Stenungsund. Så för att slippa sova ensam på mitt trötta hotell så åkte jag hem till honom, vi badade jacuzzi och åt tacos vilket resulterade i att jag missade tåget hem till Stocholm igår. Men det gör ingenting. Gick och la mig jätte tidigt för att orka upp idag. Kl 5 går nämligen mitt tåg hehe.. Har ett väldigt roligt möte idag 😀 som ni nog aldrig skulle kunna gissa vad det är! Mohaha

IMG_0924.JPG

IMG_0942.JPG

IMG_0937.JPG

IMG_0937-0.JPG

IMG_0936.JPG

IMG_0940.PNG

(Visited 34 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Josefin december 22, 2014 at 5:19 f m

    Nej fan va kul att du var i Stenungsund! Jag bor här och jag och Johannes gick på samma skola, haha. Men va tyckte du om Stenungsund då? Du får säga till om du åker hit fler gånger! Kram 🙂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *