Känns bra

IMG_1068.PNG

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (4)
 • Karre

  Så himla bra känsla!

 • Dani

  Kan tänka mig att det måste vara jävligt skönt att få veta vem som hatar på en! Folk som hatar är bara avundsjuka på det man har som dom inte har.själv tycker jag att man ska kolla på sig själv först innan man börjar hata på andra. Ha en bra fortsättning xoxo

 • Hej

  Hej jag skulle så gärna vilja veta om du valde runda eller anatomiska implantat ? Och varför valde du som du gjorde. ?
  Jag ska snart operera mig och kan inte bestämma mig:(

  Med vänlig hälsning,

 • Jonna

  Hos mig så skriver jag om just psykisk ohälsa, men också att allting är inte svart eller vitt, finns många gråzoner också.

  Har skrivit ihop en resumè av året som gått, av sorgen, frustrationen, Men också om allting vackert i mitt liv. Det har varit ett påfrestande år med mycket tårar hopp och förtvivlan. Men nu har jag bestämt mig – 2015 ska bli mitt år

  Även om jag är ” sjuk ” på papper så är jag Jonna och ingen annan.

  http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *