Livet just nu ….

Njuter och försöker leva i nuet. Vi hörs imorgon haade!

livet

(Visited 31 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. s december 14, 2014 at 8:42 f m

  njuta o leva i nuet = nice

  tor att du kan göra d bra.
  dessutiom kan du nog göra d mestsa om inte mer, som du sätter
  för dig, när du sätter jkappan i vind. yeyeyey.
  fortsätt dela m dig o ha ditt öppna sätt o charmanta bubbla du rox n u winning in da end över alla neg haters m bitterhet i sitt hjärts, du tonar ned dem o får dem å smältas som titanics isberg m din heta etyle, nice stile n eberytinhg.
  ge av din sprudlande positiva enegi o bubbliga persoblighet
  o intakta, charmansta kharisam man o intressantys närvaron o fina intregriteten o
  magnestiaska solklara personligheten, förtsätt bara vattna dem som slesken ger blomsterna näring under våren, beskydd o 0omvärdnad i tanke ord röst o ton o vett o etikket o niceeness, stora fian goda gärningar, o good kharma. du kan do it, du kan nog götras whatever it is, sdom du säterr ditt mind åpppå. torr på dig o på denna personliga plantentne psotitiva välgpång, lycka, bekssed blessign o positiva framitd, du har framtiden för dig o fru fortuna ler i mjugg å dig o din posetiva framtoning o vinnande sätt o karismatksa yta, keep upp daa good rl worlk, b**** =) /s

  kanske kan detta vara en wake up call
  för oss alla till osss alla siom arne weise säger

  Reply
 2. William december 14, 2014 at 11:33 f m

  Hej Paow,

  Såg dig precis på TV4, Nyhetsmorgon.

  Ville bara säga att du skulle ha min absolut fulla och största respekt, om du skulle bli en av (dessvärre få) profilerna som tar ställning för ett Sverige med mindre fokus på det yttre! Det skulle dessutom vara slagkraftigt i och med att du (som du sa under programmet) lever i denna värld, där det skrämmande nog är helt naturligt att ändra på sitt yttre, vid exempelvis ett lunchtillfälle.

  Jag hoppas du blir den ledande profilen i kampen mot denna utseendefixering, som enligt forskaren du satt och diskuterade med, är skadlig för oss människor, stora som små. Denna vetskap, som dessutom är vetenskapligt förankrad, borde vi alla ta till oss och försöka göra något åt – Jag vet åtminstone att jag ska dra mitt strå till stacken!

  Ta hand om dig och var den bästa förebild som du känner att du vill/kan vara!

  Tack för mig!
  /William

  Reply
 3. M december 14, 2014 at 7:52 e m

  Om du tröttnar på Smail får han gärna flytta in hos mig (till reducerad hyra tom) ^^

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *