NÄTHAT

Nu så kom jag precis hem efter en lång bilresa från Kalmar. Eller jag sov mest hela vägen och stackars Smail som var tvungen att köra. Ibland så känns det lite dumt att inte ha körkort. Men jag har indirekt aldrig känt att jag behöver ha det eftersom att jag alltid bott mitt i smeten och rör mig sällan utanför ”tullarna”. Fast körkort är någonting som jag vill ta nästa år. Måste bara bestämma mig för det 🙂

Känns lite som att jag är en slagpåse för alla surpuppor just nu. Men det gör ingenting. Hoppas bara att det känns lite bättre för er efteråt så att jag bidrar med något. Jag är stark. Det förvånar mig själv över hur stark jag är faktiskt. Äsch det var bara det jag ville säga. Och till alla er som skriver fina kommentarer. Tack till er också. Ni är bäst <3

IMG_0249.JPG

Köpt julpynt och en board som man kan skriva på 🙂 Lite egoboost idag!

(Visited 10 times, 1 visits today)

24 Comments

 1. nansi december 4, 2014 at 7:49 e m

  Fy fan , det är ALLTID synd om dig eller folket hatar ALLTID dig!
  Tänk lite kvinna!
  Det är Du som beter dig som fan

  Reply
  1. sara december 4, 2014 at 10:00 e m

   förstår inte hur du formulerar dig där ? Men du kan inte tänka längre en fram till farstun !

   Reply
 2. My december 4, 2014 at 8:18 e m

  Jag ville genom mina kommentar visa att folk kan i skrivande stund (när dem t.ex. är förbannade) överdriva precis som du gjorde med SL kommentaren. Om du vill påverka hur folk behandlar dig måste du också föregå som ett gott exempel och välja att släppa det istället för att hota eller skriva kränkade ord om/till folk. Dem är inte psykfall/efterblivna för att dem skriver elaka saker till dig precis som att inte du är psykfall/efterbliven för att du hotar SL.
  Calle kanske är ett svin och gjorde inte rätt i att kalla dig en knarkare. Du har sagt tidigare att du festat väldigt hårt och provat droger. Det gör inte dig till en knarkare men i skrivande stund var Calle, precis som du var så förbannad att han överdrev sitt inlägg.

  Jag försvarar inte honom för jag tycker han gjort fel. Du har också gjort fel. Jag tycker inte att du är en ond människa och jag hoppas att mina kommentarer inte fick dig att känna dig som en slagpåse. Vill bara att du skall tänka efter innan du väljer att posta elaka inlägg.

  Reply
 3. A december 4, 2014 at 8:21 e m

  Fast om du vill att folk ska bli trevligare mot dig så kanske det är dags att tänka på hur du själv uttrycker dig Paulina. Du spyr galla och kränker människor över nätet men tål inte när andra gör det mot dig.
  Vill du se förändring inom cyberspace så börja med dig själv. Likaväl som många läsare/följare sprider hat så gör även du det, och nej, det handlar inte om att vara ”ärlig” som du gillar att kalla det. Det finns en gräns och den gränsen passerar du väldigt ofta precis som många av dina följare också gör. Bara för att man tycker något om någon annan så är det inte alltid okej att skriva eller säga det, håll det hellre för dig själv. Kanske en tankeställare?
  Må väl och lycka till!

  Reply
 4. sofia december 4, 2014 at 8:49 e m

  Jag tycker du blir bättre och bättre, det märks att du blir äldre 🙂 Du vågar säga ifrån när killar är svin och slickar inte röv. Tycker det är fett najs att du kallar dig feminist också. Den nya bloggen är btw snyggare än gamla!

  Reply
  1. m december 5, 2014 at 9:46 f m

   Ja, det märks verkligen att du har blivit mognare och att du kan läsa av killar bättre. Det är jättebra att du kan bryta upp med en kille när han säger nedvärderande saker om dig. Jag tycker du har sån härlig personlighet som nu börjar synas i PH. Sen att du fortfarande talar positivt om Jeppe? A, kanske har han fina sidor som bara du fått se? Men jag tycker att du ska försöka hitta en fin kille som verkligen bryr sig om dig. Jag tror nog att Calle faktiskt tyckte om dig på riktigt. Men förmodligen visste han att du var på väg att dumpa honom och då börja han snacka ner dig och säga att du inte var hans typ av tjej.

   Jag kan hålla med vissa här om att det inte är bra att hänga ut personer med namn och bild om de har trakasserat dig. Jag tycker inte att du ska sänka dig till deras nivå. Jag tycker att många av dina ”haters” har ruggigt dåligt omdöme och ett riktigt dåligt ordförråd:(

   Reply
 5. Carro december 4, 2014 at 8:50 e m

  Du är grym som vågar göra precis som du själv vill och vågar stå upp för det. Inte många som hade klarat av det med tanke på allt hat man får efter sig. Keep going! I slutändan är det dom som ligger där och ångrar att dom la för mkt tid på att klanka ner på andra människor istället för att leva sitt egna liv. Puss

  Reply
  1. A december 4, 2014 at 8:56 e m

   Fast Paulina klankar också ner på andra människor istället för att fokusera på och leva sitt egna liv.
   Du ser, det hela är en endaste stor ond cirkel och det krävs att någon bryter mönstret. Kanske kan Paulina bli den personen hädanefter? Man lär sig av sina misstag.

   Reply
 6. S december 4, 2014 at 8:53 e m

  GRYMT!!!

  Behöver ni tips på snygga Nyårs- klänningar? Postar varje dag olika sorters snygga klänningar till ett BILLIGT och bra pris!! Kolla in de första klänningarna! Även julklappstips till honnom och henne! HÅLL utkik

  http://nattstad.se/schouhan

  Reply
 7. annilee december 4, 2014 at 8:55 e m

  Om det skulle vara så att du inte är så stark som du tror,
  så finns det en famn här som du kan krypa upp i.

  Reply
 8. Anette Starby december 4, 2014 at 9:01 e m

  Jag förstår mig inte på folk som lägger energi på att störa sig på andra när det finns så mycket annat positivt att tänka på. Läser jag i aftonbladet om någon dåre som har gett sig på barn blir jag förbannad men att störa sig på någon som bloggar? Jag förstår bara inte? Nu la jag energi på att skriva en kommentar till dig men det finns en positiv tanke bakom det. Ha det gött fina du!
  Med vänlig hälsning Anette

  Reply
 9. linda december 4, 2014 at 9:57 e m

  anledningen till att folk har börjat tycka du är otrevligare är antagligen när de sett hur du uppfört dig i ph. Du framstår som otroligt osympatiskt och en riktig vuxenmobbare, Alice till exempel skriver skit om men inte ser ut och va särskillt otrevlig mot dig. Sen stör väl folk sig på att du har ett verkar ha ett konstant behov att trycka ner människor medan du själv tycker du är ”ärlig” hmmm.

  Reply
 10. Emma december 5, 2014 at 12:14 f m

  Paulina, du är bara bäst! Du är både min girlcrush och en drömpolare! Kör hårt!

  Reply
 11. Amanda Mathers december 5, 2014 at 2:24 f m

  Alltså paow, du är GRYM! och jävligt stark, ja. Ta inte åt dig av idioter som sitter och försöker sänka dig. Skratta bara åt det, le åt att dom som lägger ner så jävla mycket tid på just dig – istället för att ta hand om sin egen skit, obviously är du mycket mer intressantare än deras liv, right? 😉 genom att ignorera hatarna, så visar du att du är the bigger person och i slutändan kommer dom ge sig, men låt dom aldrig get to you bara!

  Keep up the good work, girl!

  Reply
 12. Big december 5, 2014 at 5:48 f m

  Sjukt att folk tror att bara för att du är en offentlig person att de ger en rätt att skriva vad som helst.
  För du är ju inte en människa bakom skärmen och texten liksom?
  Tänk om vi skulle bete oss som vi gjorde på nätet mot varandra i verkligheten?

  Man borde inte skriva sånt man inte skulle kunna säga till någon om man träffade den.

  Reply
 13. Josse december 5, 2014 at 5:58 f m

  Men uuuusch ofta folk är så dumma i huvet? Måste bara först säga att okej, jag håller inte med dig om allt och skulle inte göra samma val som dig alla gånger – men vem fan bryr sig! Vi är alla olika och om man inte gillar det så är det bara att kolla bort och hålla käften! Fyfan om folk verkligen får dig att må dåligt? Ta inte åt dig, de är så idiotiska som slösar sin energi på en annan människas val och det har verkligen ingenting med dig att göra – det är bara uttråkade nollor <3 Love :*

  Reply
 14. Sara december 5, 2014 at 7:39 f m

  Men tänk på hur fan du beter dig då.

  Reply
 15. erica december 5, 2014 at 11:26 f m

  Tycker du är riktigt cool och har diggat dig sen jag började läsa din blogg för flera år sedan.
  Kom ihåg. Du kör ditt race df du kommit så långt. Du är fan kändis innan 30 vem av alla freaks här är det egentligen. plus att du ser så fucking bra ut det kan jag också säga att det gör nog inte många som trackar ner på dig 😉
  Du är rak öppen och ärlig fler borde ta efter dig.
  Hejar på dig i pH ha de bäst!!! 🙂

  Reply
 16. j december 5, 2014 at 4:35 e m

  Du är verkligen otroligt stark som orkar stå emot allt hat du får emot dig. Förstår inte varför folk inte bara kan låta andra va. Vad hjälper det att klaga på andra som kanske inte beter sig som man själv gör? Ingenting. Tycker du är riktigt tuff och struntar i vad andra säger. Som exempelvis att folk tycker du är äcklig som visar dina tuttar i tv, som har mycket sex i tv osv… Det är så sjukt hur viktigt det är idag (fortfarande) för kvinnor att vara den prydliga och duktiga flickan medan killar kan hålla på hur fan de vill.. Inte så konstigt att killar oftast inte blir fällda för våldtäkt när samhället har den här synen på kvinnor vs män. Tänk bara hur mycket killarna i paradise har visat sina privata delar utan att någon reagerat, men så fort en tjej gör något liknande så är hon äcklig. Det är fan sjukt! Och att just du är äcklig för att du har sex i tv, men inte killen du har sex med! Asså hallå vart är logiken och förnuftet som man trodde människor hade?! En samhällsfråga som man verkligen måste ta tag i… det här är fan sjukt att man fortfarande har en 1800-tals syn på kvinnor idag…

  Reply
 17. Bea december 5, 2014 at 9:40 e m

  Det är säkerligen många fler som faktiskt diggar dig än hatar på dig egentligen men tyvärr så är folk som hatar mer benägna att kommentera. Är kanske ingen tröst men jag upplever dig som en pangbrud! 🙂

  Reply
 18. Linda december 5, 2014 at 11:44 e m

  du är grym bry dig inte om idioterna!

  Reply
 19. Betraktaren december 6, 2014 at 7:45 f m

  Hej Paulina

  Har en gång i tiden varit med i en dokusåpa och vet man kan klippa och trixa lite om man ska ”koka ner” typ 23 timmars filmning till 1 timme, men kan vinkla och framhäva vissa sidor hos en människa. MEN då får man ta lite eget ansvar och se till att det inte finns något som kan vinklas…med tanke på att just PH är ett socialtexeriment där man castar människor som är extrema och väldigt uppmärksam-kåta och kanske inte med så mycket livserfarenhet eller, som det verkar, någon högre utbildning så blir det knas. Alla tävlar om att få synas för att bli ”känd”(eller mer känd i det fall). Tävlingsmomentet gör också att det tillkommer stress och rävspel där man tar det personligt istället för att ta det som en rolig grej du är med i.

  Ett tips, med tanke på det du skrev om att du inte behöver körkort då du aldrig är utanför tullarna…det är det som är problemet… Att tro att hela världen kretsar kring denna lilla plätt som innerstan i Sthlm utgör är ganska tragiskt. Ut i förorterna, till andra städer och framför allt, besök andra länder. Genom att träffa människor som inte bara hänger kring Stureplan eller kring Kungsträdgården är nyttig och ger ju livserfarenhet.

  För vad händer när din ”stjärna” slocknar på ”kändishimlen”? Ska du bli som Robinsson-Robban och göra allt för att synas i Se &Hör? Eller kanske börja jobba?

  Reply
 20. emma december 6, 2014 at 1:28 e m

  Diggar dig, men karma alltså! Tycker verkligen det var fel av calle. Lika mycket fel som det är av dig att hänga ut, steffi, Annie, anja, isabelle osv. Kan inte ni bara respektera varandra. Ni behöver inte vara vänner och inte heller hänga ut varandra.

  Reply
 21. Sara december 6, 2014 at 2:38 e m

  Hej Paulina 🙂
  Har följt Paradise Hotel och förstår vad du menar med att du är felklippt osv.. Förstår dock inte hur du känner eftersom jag själv inte vart i den situationen.

  Enkelt för oss läsare och följare att säga att ”allt kommer gå över, var bara stark (som du faktiskt är) och bry dig inte om dem. Eftersom det är nästintill omöjligt då all media omringar oss 24/7 men skvaller om deltagarnas tjaffs och liv.
  Jag hoppas iaf att du mår bättre så snart som möjligt, umgås med människor som får dig att känna dig bättre, ät lite extra gott och försök få tankarna på det bättre 🙂

  Iaf, har några frågor du kanske skulle kunna besvara.
  1. Hur är det mellan dig och Jasse? Jag tycker att ni verkade supertighta ett tag och nu umgås hon mer med Saga, Ylva och CO (om jag uppfattat det rätt).
  2. Varför umgås du mest med Smail? Är det något speciellt som hänt mellan dig och de andra deltagarna?
  3. Har du någonsin fått ångest över dina tatueringar? Eller gillar du de lika mycket nu som du gjorde i början? Du kanske tom gillar de mer nu.
  Kram 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *