Ni missar väl inte ikväll?

Finalveckan är här. Nu handlar det om att äta eller ätas. Missa inte kl 22 på TV3!

IMG_0726.JPG

(Visited 35 times, 1 visits today)

13 Comments

 1. Mikael december 15, 2014 at 7:35 e m

  Helt rätt att Saga åkte ut ikväll!

  Reply
 2. David december 15, 2014 at 9:24 e m

  Har du bett om ursäkt till Soran efter 2010 då du kallade han för ”lögnare” och ”svartskalle”?

  Reply
 3. Ida december 15, 2014 at 9:39 e m

  Hejar på dig!

  Reply
 4. Linda december 15, 2014 at 9:53 e m

  Blir spännande!:D

  Reply
 5. Yaya december 15, 2014 at 11:12 e m

  Nej, jag tycker de va otroligt fult spelat mot saga rakt igenom, fattar inte hur hon kan acceptera det och förlåta er. Stort av henne. Det är ett spel men vissa spelar fulare än andra. Men att gadda ihop sigoch låtsas vara på hennes sida näe och sen ursäkta sig med att ” vi gillar varann bättre jag o Jazze” nej usch takes me back to när man fryste ut brudar i högstadiet.. Inte okej

  Reply
 6. Flum december 16, 2014 at 12:33 f m

  Synd att Saga åkte, Jasse skulle åkt. Antar att du o Eric vinner. Grattis i förskott.

  Reply
 7. Sanna december 16, 2014 at 5:05 f m

  Hej Paulina!

  Jag måste bara fråga dig om du är stolt över hur du och de andra tjejerna behandlade Michelle? Förstår att saker klipps ihop men i mina ögon ser ni riktigt vidriga ut när ni fäller era hatfulla kommentarer. För mig finns det inget fulare än en mobbare och jag hoppas att ni skäms nu när ni ser Ph i efterhand.

  Jag har inget emot dig eller hur du väljer att leva ditt liv, tycker inte heller att det är ditt ansvar att vara en förebild. Vill bara att du ska förstå att den energi du sänder ut även fastnar på dig. Du har en chans att ta lärdom av detta och sträva mot att vara ditt bästa jag i framtiden.

  Önskar dig allt gott

  Reply
 8. Malin december 16, 2014 at 6:28 f m

  Jag tror att du och Erik vinner

  Reply
 9. C december 16, 2014 at 10:17 e m

  Jag VET att du o erik vinner 😉

  Reply
 10. Jessica december 17, 2014 at 12:09 e m

  Kan folk sluta tycka så jävla synd om saga?! mer självsympatisk & paranoid människa får man fan leta efter. Dessutom är det ett spel? jasmine och paulina är och var sen innan uppenbarligen väldigt nära vänner, för mig är det ganska självklart att dem inte vill hugga varandra i ryggen.

  Och Saga får även skylla sig själv som ”övertalade” freddie att ta tillbaka jasse och inte evelina. hade dem istället gjort så så kanske saga hade kunnat bli kvar. Men så smart är hon uppenbarligen EJ.

  Samt Sagas ständiga klagomål på alla runt omkring henne (alla verkar vara måttligt falska mot alla därinne så det är inte bara Saga som föll offer för sånt) och för att inte tala om psykiska misshandeln på Kristian. FY fan. En förvuxen fjortis som söker uppmärksamhet och bekräftelse från personer som Y l v a (som jag förövrigt saknar ord för hur förfärlig hon verkar vara.)

  Brukar ALDRIG kommentera såhär, men att folk sitter hemma och grinar över en person som Saga. Patetiskt.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *