Angående mina tänder…

Folk frågar alltid mig hur jag kan ha så vita tänder och efter att jag haft tandställning i flera år har jag börjat ta hand om mina tänder ordentligt!

Har testat på att bleka hos tandläkaren men jag tyckte att det var rätt obehagligt eftersom det ilade mycket och brändes på tandköttet!

Jag har börjat bleka tänderna lite då och då med easewhite som är en super enkel metod där du först kokar plastskenorna så att de formas efter dina tänder sedan trycker du ut krämen runt hela skenan och placerar den på tänderna. Det är ett väldigt skonsamt sätt att bleka tänderna på då du inte behöver sitta med skenan speciellt länge för att få ett bra resultat.

Jag brukar köra på 30min åt gången en gång i månaden sedan använder jag easewhite tandblekningspenna lite då och då under veckorna när jag är borta på bargigg för att hålla tänderna kritvita 🙂 men kan även pensla på ett tunt lager efter att man borstat tänderna och sova med det för bästa resultat!

Jag har såklart fixat en grym deal till er så att ni slipper lägga ner tusentals kronor hos tandläkaren för att få vita tänder. Uppger ni ”PAOW15” när ni beställer får ni hela 15% rabatt på det ni beställer 🙂

IMG_0764.JPG

(Visited 247 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Minna januari 15, 2015 at 5:10 e m

    Så tröttsamt ”folk frågar alltid mig hur jag kan ha så vita tänder”…. Tror nog hela världen vet vid det här laget att du bleker dom. Vi fattar att du vill tjäna pengar. Jaja, vita är dom iaf!

    Reply
  2. Anna januari 15, 2015 at 5:48 e m

    Vilket är bäst av blu iilume och easywhite då? Du har ju skrivit om båda 🙂 Jag bölade btw som en bebis när du vann PH och har läst din blogg i 6 år sen du (och jag) var en liten skitunge och alltid varit #TeamPaow <3

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *