Det mest patateiska jag hört och sett och läst.

Kräks på mansgrisar

IMG_1760.PNG

Då vet man vem man inte ska ligga med i risk för könssjukdomar…. Usch

(Visited 45 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. Natalie januari 14, 2015 at 1:48 f m

  Vart så äcklad när jag läste det där. Jag kan tänka mig en finnig 15-17 åring tänker sådär. Men vad fan är killen 21-22 år? Och sen ska man ta det lite ”chill” enligt honom med hans inlägg och kommentarer. 106k följare har han varvav 104k följare är runt högstadie åldern och fattar inte ”ironi/chill” .

  Reply
 2. Anonym januari 14, 2015 at 3:03 f m

  håller helt & hållet med dig, riktigt äckel den där Calle. sen är han tillsammans med en assyrie som inte får ha sex förens hon gifter sig med ”sagt med hennes egna ord ” bara en tids fråga tills hennes familj och släkt får reda på vilken gris han är och vilken kåtbock hon egentligen är. hon ljuger för alla att hon är ren hugger alla i sin väg i ryggen blir patetiskt uppslukad i calles ”kändisskap” Att allt hon bryr sig om är vad alla tycker och tänker och hur hon ser ut. alla vet att det förhållandet inte kommer hålla, killen har ju redan vart otrogen så det sjunger om det & hon tillåter det för hon ”Måste” va med honom? ja undra varför

  Reply
 3. Sarah januari 14, 2015 at 11:44 f m

  Men kom över honom förfan. Han vill inte ha dig. Du är inte hans typ av tjej, hur jävla svårt ska det vara? Så sitter du och ska skriva om honom i din blogg. Om killen nu inte hade betytt ett dugg för dig, då ägnar man inte heller inlägg åt att ”dissa” honom. Så jävla fjantigt och patetisk, man ser du har blivit dissat. Sedan förstår jag inte heller hur du kan anse det för att vara patetisk, då ni själva har haft det oskyddat X antal gångar (på TV till och med) – Varför sa du inte åt honom att skydda sig? 🙂

  Reply
  1. lillen januari 14, 2015 at 7:06 e m

   precis min tanke. Det är sååå synd om Paulina ibland. Hon kan få vem hon vill säger hon men så fort en, EN kille nobbar henne då jäklar ska hon attackera honom. hahahah Fokusera istället på positiva saker, på folk som tycker om dig. Låt Calle vara. Han lycklig med sin tjej…eh du hade ju ingeting mot att ligga med honom 24/7

   Reply
   1. MO (the queen) januari 15, 2015 at 6:00 e m

    Varför skulle paow skriva det ifall hon va sur på honom för?? Kommer på noll anledning. Calle är filth of tyhe earth och det bevisar han med sin kommentar. Han säger liksom att det är viktigare att ha OSKYDDAT sex för att tillfredställa mannen. I don’t know ’bout you, men när en har sex borde en tänka på sig själv och inte på ”aha, han vill inte ha kondom, då skippar vi den och jag kanske får en sjukdom på köpet. men han blir iaf nöjd!”.
    Seriöst, bara p12 som tänker som calle gör i insta-inlägget haha

    Reply
 4. Carro januari 14, 2015 at 2:45 e m

  Alltså du är så bra.
  Fuck calle

  Reply
 5. Madeleine januari 14, 2015 at 3:47 e m

  Varken du eller Zara har alltså aldrig haft sex med en snubbe som kämpar med att känna någon njutning alls för att kondomen sitter alldeles för tight?! Ni är bara bittra.

  Reply
  1. Nina januari 14, 2015 at 9:54 e m

   Det är inte det som är poängen med Zara’s inlägg. HUR korkad är du? Hon uppmanar unga att skydda sig mot oönskade graviditeter och sjukdomar! Killar och tjejer på kanske 14 år kanske inte är redo att få barn eller inser hur lätt det kan hända.

   Ett jättefint initiativ av Zara men Calle är dessvärre alldeles för korkad för att förstå hennes poäng. Han, liksom du tydligen (?), tror hon pratar om killen njuter eller ej.

   Inlägget är framförallt riktat till den yngre skaran.

   Reply
 6. maya januari 14, 2015 at 4:21 e m

  Bu fucking ho en kille får ont åh vad synd, då får han väl bara köpa rätt storlek då. Varför ska kilar alltid daltas med?

  Reply
 7. maya januari 14, 2015 at 4:21 e m

  Killar *

  Reply
 8. Sara januari 14, 2015 at 4:27 e m

  Ehhhh men du har redan legat med honom och inte hade ni kondom då. Och sure att du aldrig legat utan skydd. Patetiskt inlägg.

  Reply
 9. Emma januari 15, 2015 at 11:36 f m

  haha asså jag skämdes när jag läste detta. Bara för att hon skriver om honom betyder det inte att hon vill ha honom!! Hon vill bara bevisa för alla andra att han inte har alla hästar i stallet och är tröööög! Håller med dej helt paow, patetiskt är det va detta är. Det enda Calle ville uppnå i paradiset var att bli känd och få pungar i fejset…

  Reply
 10. V januari 15, 2015 at 7:18 e m

  Asså förlåt men spelar det ens någon roll om Paulina nu vill ha Calle? Nej? Hon har ändå rätt, det är sjuuuukt patetiskt av Calle att ens lägga ut något sånt. Jag kan bara hålla med de tidigare kommentarerna som Maya skrivit, köp rätt fucking storlek? Det mest patetiska i Calles inlägg är ju att han i slutet skriver ”du är bra på att sjunga”??? Som att Zara skulle bry sig när han redan har visat sina true colours genom det där inlägget, som att han tror att det ska göra henne mindre ”arg”. Könssjukdomar here we come!

  Reply
 11. Jessi januari 16, 2015 at 2:30 e m

  Asså va? Använde du skydd inne i paradise? Använder du skydd överhuvudtaget ens?! Haha jag har alltid tyckt att du är lite iq befriad men vill inte kommentera för jag vill inte vara en nät mobbare. Men tänk 2 ggr innan du lägger upp nåt. Snälla!

  Reply
 12. anonym januari 17, 2015 at 2:22 e m

  Du har la redan alla möjliga sjukdomar haha!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *