EXAKT SÅ!

Som ni säkert vet har jag haft psoriasis typ hela mitt liv men under de senaste åren har den kommit tillbaka och första gången jag var med i Paradise var den värre än på länge, jag kände mig ful och som att jag var äcklig. Jag tror att det är vanligt, inte bara med folk som har psoriasis utan allt. Finnar, dålig hårdag, allt!

Jag läste en text Daniel skrev som verkligen sätter ord på den där känslan när det gäller komplex, hur man själv är den som blåser upp någonting till världens problem fast det egentligen inte är det, man typ mobbar sig själv…lite svårt att förklara men ni borde verkligen läsa! Alla som någonsin känt sig fula, otillräckliga, äckliga eller vad som helst. Läs och förstå vad problemet är på riktigt. Klicka här för att komma till texten!

unnamed

”Ofta när man pratar om komplex fokuserar debatten på vad andra människor tycker och tänker. Man får höra om hur man ska stå upp mot mobbare och att glåpord från andra bara är ord som egentligen inte ska kunna påverka oss. Det är såklart väldigt bra och värdefulla tips men innan vi fokuserar på vad alla andra säger och hur det ska hanteras får vi inte glömma att ta en titt på vår största kritiker av de alla, som oftast är vi själva”

(Visited 87 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Emma januari 26, 2015 at 8:48 e m

  Du är fin som du är , tänk inte på vad andra ska tycka! 🙂

  Reply
 2. Nadja januari 27, 2015 at 12:40 f m

  Min pojkvän har haft jätteproblem med psoriasis, mest på armbågar, knän och händer där det var riktigt illa ett tag, som tjocka ”ärr” typ! Han började smörja med the body shops hampa handolja överallt och ett par månader senare har han INGENTING kvar! Helt flippat! Nu om det kommer tillbaka tar han bara några droppar och smörjer in så försvinner det på en gång 🙂 du kan ju testa om du inte redan gjort det!

  Reply
 3. julia januari 27, 2015 at 8:56 e m

  Måste bara skriva att bröstmjölk hjälper mot psoriasis dock kanske svårt att få tag i 🙂

  Reply
 4. Maria januari 28, 2015 at 10:09 f m

  Starkt!

  Reply
 5. Mikaela januari 29, 2015 at 6:13 f m

  Min kollega hade det och allt har försvunnit sen hon slutade med gluten och mjölk och havre. Fundera på de ?:)

  Reply
 6. Mikaela januari 29, 2015 at 6:15 f m

  Min kollega hade det, men allt är borta nu.. Hon slutade med gluten , mjölk och havre . Har du funderat på de ?:)

  Reply
 7. POOS februari 2, 2015 at 4:32 e m

  Jag har också psoriasis och det suger! Jag har det mest i ansiktet (såklart..) hårbotten och på armarna.. Det värsta är att det gör så ont när man tränar eller när folk glor.. :/

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *