I min väska!

Tänkte visa er vad jag alltid har i min väska! jag har ju inte väska så ofta men ibland har jag det och då har jag vissa grejer som jag alltid har med mig.

1. Brunpuder – Jag blir väldigt blek på vintern och egentligen brukar jag typ alltid åka utomlands men nu när jag inte gjort det på ett tag är det bra med puder, jag gillar det här! Man kan ha det på puder eller bara som det är på huden, blir snyggt och inte rött/orange. Borsten är också med såklart

2. NOBE aloe vera sockerfri. Jag blir alltid törstig och är lite halv besatt av den hör goda aloe veran som är helt utan socker. Klumparna brukar jag ”tugga” lite på och både den med grapefrukt och den med persika är mina favoritsmaker så jag brukar byta lite. Men en har jag alltid med i väskan, ibland en extra som jag kan ge bort till en kompis eller så.

3. Hårserum. Jag har ju extensions och de kan se jävligt risiga ut ibland och innan har jag inte fattat varför men fick kommentar i bloggen för länge sen om att jag skulle använda serum som ”sluter” håret så att det ser slätt och glansigt ut. Inte lika rackigt som det kan göra annars, perfekt om man färgar håret mycket som mig ju!

4. Datorväska. Ibland har jag datorn i den men annars har jag papper, smink, tuggummi, godis eller annat som jag inte vill ska ligga löst i väskan i en mini-väska typ. Smart! Ibland lägger jag nycklarna där men inte om jag har sånt man kan äta i den.

5. Handkräm. Får alltid torra händer och spruckna nagelband på vintern när det är så kallt så brukar ha med en i väskan. Gillar när de inte känns för feta och går in snabbt i huden, det gör min!

Gillar ni den här typen av inlägg?

21

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Ebba januari 12, 2015 at 9:37 e m

  Ja, såna här inlägg är jätteroliga! 🙂

  Reply
 2. Lisa januari 12, 2015 at 10:34 e m

  Ja! Mer såna här inlägg! Kan du inte visa mer bilder från din lägenhet? Hur du inrett och så!

  Reply
 3. Li januari 13, 2015 at 3:20 e m

  Ja fler liknande inlägg! 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *