5 Comments

 1. s januari 24, 2015 at 3:38 e m

  what det är skitbra ju, iaf dom 2 första säsongerna

  Reply
 2. Anonym januari 25, 2015 at 12:55 e m

  Hej Paow! Jag har läst din blogg ett tag och jag tycker du är sten cool men jag tycker du borde tänka lite längre än att skada dig själv bara för att du råkat se det i en tv-serie. Jag har själv levt med ett självskadebeteende och du har flera unga läsare och då kanske det inte är det bästa att skriva om hur du skär dig p.g.a american horror story. Sedan kanske jag ska tillägga att bara för att man skadar sig själv (vilket du själv nu har gjort) är man inte psykiskt sjuk eller med dina egna ord en ”psyckobitch”. Jag känner själv att det känns som att du gör lite narr utav det hela och du ska veta att det kan faktiskt vara en fråga om liv och död och det är lika svårt att sluta som att sluta med droger då det är extremt beroendeframkallande och man kommer få leva med stora ärr resten av livet. Det är ett helvete att leva med och det kommer som sagt från egna erfarenheter. Sen att du lägger upp en bild på ett blodigt badrum kanske inte heller är så himla bra då det kan trigga andra, du är ju faktiskt en offentlig person och det är det du själv som har valt och med det kommer lite ansvar för att inte uttrycka sig på ett sätt som kan göra folk upprörda. Nu vet jag själv att jag förmodligen reagerar i 180 eftersom det är något som ligger nära så jag ber verkligen om ursäkt ifall du tar illa upp men jag behövde verkligen skriva av mig. Ta hand om dig nu och börja inte skada dig själv, om du mår dåligt så sök hjälp istället för det är verkligen inte en bra lösning! Sen om du blir påverkad så pass lätt borde du nog som du själv skriver sluta kolla på serien, för viktigast är faktiskt att man mår bra!

  Reply
 3. my januari 25, 2015 at 3:12 e m

  Fruktansvärd serie! Jag kollar aldrig på de, blir rädd bara av ”introt”

  Reply
 4. Maya januari 26, 2015 at 10:17 f m

  Älskar American Horror Story!!! tycker 2 och 4an är bäst Dandy i mitt <3

  Reply
 5. Maya januari 26, 2015 at 10:20 f m

  Tycker *

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *