NOMINERA OSS TILL FINEST AWARDS 2015

Snart är det dags för Finest Awards 2015 och ja, jag vet att jag skojat om att jag blir bitter när jag inte är nominerad till priser men i år skulle jag faktiskt vilja bli det och ja, jag vill vinna! Jag tycker att både jag och några av mina goda vänner/kollegor också förtjänar pris. Nu kan ni nominera i Finest Awards och såhär tänker jag kring det!

Jag skulle vilja bli nominerad till årets personliga blogg för att jag tycker att jag förtjänar det. Det är väldigt mycket yta och ”fashion life” i bloggvärlden men jag vill visa att alla vi faktiskt är människor, alla går igenom saker och ting och alla har det jobbigt ibland. Varför ska man inte visa det? Jag har alltid varit en ärlig person och jag säger saker som jag ser det. Det är så viktigt att våga vara ärlig även om det kan vara jobbigt ibland men det är VIKTIGT! Vill inte att folk ska skämma över vilka de är. Hoppas att ni håller med och nominerar mig.

Årets inspiratör/engagemang i sociala medier tycker jag Daniel Paris ska ha. Alltså, den människan. Daniel har så bra åsikter och jag har faktiskt fått en hel del inspiration gällande feminism och sånna frågor från honom. Vi kan sitta och diskutera sånt i timmar och jag ser hur mycket han brinner för det och lider över att det inte är jämställt mellan könen, fast han ändå är kille! Samma med näthatet, när jag mådde som sämst över allt hat jag fick under paradise skrev han ett brev till statsministern och krävde att något skulle göras för alla oss som behöver stå ut med det varje dag. Det är stort, you go boy!

Årets Modeblogg. Jag är ju lite ”anti” modebloggar överlag för att jag tycker att det är lite opersonligt, som att bläddra i en modetidning och det gör jag nästan aldrig utan går min egen väg! Så därför är det bra när det finns killar som bloggar bra och inte BARA om just kläder för ärligt nu? Vem fan vill läsa om bara klädesplagg? Om jag gillar en människa vill jag läsa ALLT om den personen och det är därför jag tycker Viktor gör ett så bra jobb! Han har så sjukt bra klädstil och vet verkligen hur han ska kombinera kläder och så gillar jag när han skriver personliga inlägg om annat som har med honom att göra, även fast jag vet typ allt haha.

Årets Nykomling: Min älskade Samir. Han är en av de dampigaste människorna jag vet men också en av de härligaste. Det finns ingen som har hans personlighet, ingen! Och vi har sjuka minnen ihop. Han känns som en bror för mig och är en person jag alltid kommer älska. Samir har tagit mig med storm och hela Sverige också. Han förtjänar pris som årets nykomling utan tvekan! Love you bro!

unnamed

ps

NI KAN NOMINERA OSS GENOM ATT KLICKA HÄR

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *