Sista julklappstipset!

Jag har tipsat om snygga Art prints förut och idag är det (20 %) på det igen, perfekt tips! As snyggt att ha på väggen hemma och få lite inspiration i sin egen lägenhet. Jag håller på sätta upp mina tre val behöver bara få hjälp av någon hantverkare att få upp det på väggen.

Så ska jag visa er nu i veckan hur det blir och hur stora dem är ungefär, men de är snygga! Kolla in Art Prints, här.
art
Om inte länken ovanför funkade kan ni även gå in – här.

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Michaela december 18, 2014 at 2:43 e m

  Jag är inte den som brukar kommentera på bloggar men jag känner att jag måste få ur mig det här. Jag vet inte ens om du kommer läsa den här kommentaren men jag hoppas att du gör det. Först och främst så kan jag verkligen inte förstå HUR det kan komma sig att du får utstå så otroligt mycket näthat. Troligtvis beror det på bitterhet och avundsjuka. Du är den typ av tjej som andra tjejer vill vara och som killar vill vara med, och det kan inte alla hantera. Du är frispråkig, snygg, lättsam, öppet ”sexuell” om man kan uttrycka sig så. Du bara är dig själv rakt igenom utan några betänkligheter eller hämningar. Enligt mig är det helt underbart! Jag önskar att fler tjejer hade modet att vara som dig. Tyvärr är det inte så i dagens samhälle där vi kvinnor ska förtryckas och pressas in i en mall där ingen känner sig bekväm. En sak som jag däremot känner att jag måste få belysa är det att trots allt hat som du får utstå över nätet så är du nog den person inne i Paradise Hotel som var mest omtyckt av alla. Så som jag såg det så var det enbart några enstaka som ville ha ut dig, och då var det enbart av avundsjuka eller för att du sågs som en stark spelare. Tänk på det, Paulina. Du är så älskad av alla människor som umgås med dig. Skit i alla dess jävla nättroll och ta inte åt dig av vad de skriver. Du verkar vara en fantastisk person och jag önskar dig all lycka i livet.

  Reply
 2. Malin december 18, 2014 at 9:51 e m

  Kötts snygga tavlor, ha en fin kväll.

  Reply
 3. Maria december 18, 2014 at 10:10 e m

  Fabulous stavas det väl ändå?.. Lite fail att jag nu sett två tavlor därifrån med stavfel. xD

  Reply
 4. Sofia Cervell januari 19, 2015 at 10:39 f m

  Hej Paulina!
  Tänkte tipsa om mina tavlor som du kan se på instagram, @designbycervell. Jag skapar gärna tavlor efter önskemål så titta ifall det är något du tycker om eller om du har en egen idé vad du skulle vilja ha för motiv så kan jag nog fixa det! Ha det bäst!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *