Vill du vinna biljetter till New York och Brooklyn Half Marathon?!

Nu när jag inte har så mycket blogginspo tänkte jag tipsa er om en riktigt grym tävling! Ni som gillar att träna och träningsresor kommer tycka att den här tävlingen passar er bra för ni kan vinna flyg + grymt boende i New York och biljetter till Brooklyn Half Marathon! Hur sjukt?! Värsta drömpriset ju!

Du tävlar genom att registrera dig och löpa så mycket du kan med Endomondo appen! Du kan följa din egen träning och alla andra genom en topplista, den som till slut är på första plats är den som vinner hela träningsresan i New York, baby!

Klicka HÄR och gå in och registrera dig för din chans att vinna det här feta priset!

P1000595P1000586

(Visited 28 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Madde januari 19, 2015 at 3:42 e m

  Tycker nästan lit synd om dig och smail som kommer upp till Piteå för att gå på ”Kalles”, håller er på övre plan!! Sjukt äckligt nere på dansgolvet och vid toaletterna..förr brukade toalettvattnet komma upp på dansgolvet bland annat..skulle gått på challenge, 1907 eller Lemon tree om jag vore ni!!

  Reply
 2. lena januari 19, 2015 at 3:42 e m

  Hoppas alla tänker på hur mycket skador det kan bli. Företag brukar utlysa såna här tävlingar för att få personalen att bry sig om sin hälsa. Resultatet blir en vinnare men även alldeles för många sjukskrivningar då folk får benhinneinflammation, knä, led, diskbråck och senskador.

  Det gäller att redan vara i toppform för detta!

  Reply
 3. Rebecca januari 20, 2015 at 1:37 e m

  När ska du ta ut implantaten ?

  Reply
  1. Pia januari 20, 2015 at 4:06 e m

   Tycker hennes bröst ser bra ut nu när dom har fallit pa plats..

   Reply
   1. Pia januari 20, 2015 at 4:09 e m

    eller är det här innan bildern?

    Reply
 4. andrea januari 22, 2015 at 12:55 e m

  Oj, gammal bild??

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *