Bilder

IMG_2575.JPG

IMG_2588.JPG

IMG_2616.JPG

IMG_2605.JPG

IMG_2618.JPG

IMG_2580.JPG

IMG_2635.PNG

IMG_2559.JPG

IMG_2560.JPG

IMG_2557.JPG

IMG_2513.JPG

IMG_2509.JPG

IMG_2504.JPG

IMG_2502.JPG

IMG_2512.JPG

IMG_2506.JPG

IMG_2515.JPG

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (5)
 • Sofia

  Jag förstår om du anser att min fråga är för privat och inte vill svara men när var det du skulle förminska brösten? Kram

 • Mallan

  Hej Paulina!

  Jag har alltid sett upp till dig och din girlpaower. Sen jag såg dig i paradise denna säsongen så tyckte jag först att du betedde dig väldigt olämpligt, men sen tänkte jag om. Fan varför ska inte du kunna ligga i tv, visa dina tuttar på instagram osv utan att behöva ta massa skit. Jag är så trött på framförallt killar som klagar på dig och dina teorier om feminism. Jag vet att du reagerat väldigt starkt mot ph-Calle och jag håller med dig så jävla mycket. Igår la han upp en bild på instagram där han skrev någonting i stil med att alla tjejer ska uppmärksamma sina killar på alla hjärtans dag. Jag började då provocera lite för skojs skull att tjejer oxå borde bli bortskämda på alla hjärtans dag… Det hela slutar med att både tjejer och killar hoppar på mig personligen och jag får hur mycket skit som helst bara för jag sa att det borde vara jämnställt. Jag vet att du är van vid att få mycket hat och så och undrar om du kan typ ge några tips angående just detta. Mår så jävla dåligt just nu för att folk inte fattar att feminism behövs. Framförallt att tjejer nedvärderar mina åsikter. Fan fritt land förhelvete. Skulle bli så glad om du tog upp detta, puss och hej! <3

 • Mathilda

  Trött på alla selfiebloggar?

  Kolla in den tropiska äventyrsbloggen tropicaladventures.blogg.se

  puss :*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *