Bud från NOBE aloe vera!

Titta vilket somrigt bud jag fick precis av NOBE aloe vera! Massa kokosgrejer som body butters, choklad och så drycken såklart. Den smakar verkligen sommar och är en av mina favoritsmaker av NOBE, så gott! Tusen tack, det gjorde min dag lite roligare =)

Tänkte tipsa lite om en tävling som de har nu också, om du lägger upp en bild eller film på dig och en vän när ni gör något härligt på din instagram och taggar #nobealoevera kan ni vinna en månadsförbrukning av NOBE! Riktigt rolig tävling, är beroende av de här!

11004201_10155231000455128_1352866655_n

(Visited 10 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Dress me up februari 20, 2015 at 12:27 e m

  Kul tävling!
  Absolut värt att delta 🙂

  Reply
 2. Wilma februari 20, 2015 at 8:21 e m

  Åh den ser jättegod ut!!

  Reply
 3. Petsfromanothamotha februari 20, 2015 at 10:53 e m

  Hallå hallå alla djurvänner/djurälskare!

  Vill ni följa tollaren Leos vardag med sin sjukdom addison som knappt märks då han är hur frisk som helst i sättet.

  Vill ni följa huskatten Mummel som började sin resa bra men mitt i hände något som gick väldigt snett och hamnade ute på gatan av okänd orsak men klarade sig med att vara streetsmart katt som nu lever gott igen om inte bättre!

  Vill ni följa huskatten Leonardo som fortfarande klassas som kattunge men snart är fullvuxen, han har en snygg teckning i ansiktet vi kallar halv mjölkmustasch. Han räddades från att bli avlivad som kattunge.

  Låter allt detta intressant att få följa deras vardag idag och hur dom har det idag. Ja då ska ni inte och följa/läsa våran blogg

  http://www.nouw.com/Petsfromanothamotha

  Hoppas ni vill följa våran resa efter allt som hänt! Allt går bara om man vill! 🙂

  / Petsfromanothamotha

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *