Äntligen är det Tisdag och nu ska jag njuta av EaseWhites tandblekning som jag testade på för ett tag sen. Jag har ju testat en del tandblekning för hemmabruk genom åren. Vissa har varit bättre än andra. Men inga nämna och inga glömda.

EaseWhites tandblekning är en av få tandblekningar jag själv har beställt hem för att se om produkten verkligen levde upp till mina krav. Det som gjorde att jag nappade var faktiskt att det var ett ganska högt pris dem hade för sina produkter. Det brukar ju ofta betyda att det är bra & exklusiva grejer. Jag ska inte heller sticka under stol med att jag sätt att andra bloggare börjat använda denna produkt & något annat märke vid namn Dentasy. Är det här det nya ”inne” tandblekning för hemmabruk eller vad sker?

Nåväl, jag slog på stort. Jag beställde EaseWhite Instant Plus+ med tandblekningspenna denna gång. Dem har precis sänkt sina priser för att dem lanserat olika paket man kan beställa. Tidigare kostade paketet 1485:- men nu har dem sänkt det till 899:-.

Deras tandblekningspenna är verkligen AWESOME & även deras startkit med skenor. Och för mina kära läsare så ordnade jag en rabattkod på deras ordinarie pris. Rabattkod: KATTPAOW ger er 15% på hela deras sortiment.

(null)

(null)

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *