EaseWhites tandblekning är rena lyxen!

Äntligen är det Tisdag och nu ska jag njuta av EaseWhites tandblekning som jag testade på för ett tag sen. Jag har ju testat en del tandblekning för hemmabruk genom åren. Vissa har varit bättre än andra. Men inga nämna och inga glömda.

EaseWhites tandblekning är en av få tandblekningar jag själv har beställt hem för att se om produkten verkligen levde upp till mina krav. Det som gjorde att jag nappade var faktiskt att det var ett ganska högt pris dem hade för sina produkter. Det brukar ju ofta betyda att det är bra & exklusiva grejer. Jag ska inte heller sticka under stol med att jag sätt att andra bloggare börjat använda denna produkt & något annat märke vid namn Dentasy. Är det här det nya ”inne” tandblekning för hemmabruk eller vad sker?

Nåväl, jag slog på stort. Jag beställde EaseWhite Instant Plus+ med tandblekningspenna denna gång. Dem har precis sänkt sina priser för att dem lanserat olika paket man kan beställa. Tidigare kostade paketet 1485:- men nu har dem sänkt det till 899:-.

Deras tandblekningspenna är verkligen AWESOME & även deras startkit med skenor. Och för mina kära läsare så ordnade jag en rabattkod på deras ordinarie pris. Rabattkod: KATTPAOW ger er 15% på hela deras sortiment.

(null)

(null)

(Visited 1 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Sjuksköterskan februari 10, 2015 at 6:11 e m

  Den där leverfläcken skulle jag visa upp för läkare.

  Reply
 2. johan februari 10, 2015 at 10:25 e m

  Hur känns det att ditt hatobjekt jockiboi håvar in runt 200 000 tittare per dygn på youtube och du har knappt 15 000 läsare på din blogg per dygn nu för tiden?
  Måste svida ett ett sånt ”white trash” tjänar mer än dig nu? HAHAHAHA

  Reply
 3. Anna februari 12, 2015 at 2:47 f m

  Amen Gud har ni inget bättre för er än spy gala. Era kommentarer visar bara hur jävla dåliga era egna liv är. Väx upp för helvete och låt paow vara i fred. Du är grym paow låt ingen trycka ner dig 🙂

  Reply
 4. C februari 12, 2015 at 6:18 f m

  Vart kommer jordgubbströjan ifrån på sista bilden? 🙂 så somrig och fin 🙂

  Reply
 5. annilee februari 12, 2015 at 11:11 e m

  Medlet finns nu komplett paket nu för 495:- – 30%. Det blir ca 350:- pix
  Jag tror att snart får man det för ca 150 pix efter det att konkurrensen börjar.
  Men jag håller med om att leverfläcken skall du visa för läkare.

  Reply
 6. MIchaela augusti 24, 2015 at 10:39 f m

  Snyggt med vita tänder, undra om rabattkoden fortfarande funkar. Annars har jag hittat denna sida rabattkodsidor.se, där har de massor av rabattkoder.

  Tack för bra blogg! Du är bäst!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *