IMG_2890.JPG

IMG_2889.JPG

IMG_2886.JPG

IMG_2891.JPG

IMG_2906.JPG

IMG_2899.JPG

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (8)
 • Modevärlden

  Häftiga bilder!!!

  Missa inte http://www.modevarlden.se idag där ni hittar alla bilder från vår Dubai resa.

  Kram Johanna

 • Anna

  Hej Paulina!
  Vi är två tjejer som bor i Karlstad och har en vision att samla in så många fotbollar vi bara kan tills slutet av Mars 2015, de här fotbollarna kommer vi personligen att dela ut till barn i Senegal.

  Anna Norberg är en 17-årig tjej och Frida J Johansson en 18-årig tjej. Anna har varit i Senegal två gånger, första gången var i augusti 2014 då hon var där på volontärarbete. Andra gången var i december 2014 då skulle hon hälsa på familjen, dela ut fotbollar. Frida har aldrig varit i Senegal men kommer att åka i med Anna i april. Frida tycker att det kommer bli en spännande upplevelse och något som hon ser fram emot!

  Första gången Anna var i Senegal hade barnen på gatan bara en orange plastboll tom på luft att spela med, det gjorde ont att se. Så när Anna bestämde sig för att nästa gång hon åker tillbaka till Senegal skulle hon ha fotbollar med sig. Anna köpte med tre fotbollar som hon delade ut, glädjen det spred var obeskrivlig. Barnen spelade fotboll utan avbrott en hel dag och när dagen var slut var den redan sliten, därför vill vi nu samla in fler fotbollar som vi kan dela ut till ännu fler barn!

  Vi skulle uppskatta om du ville vara med och stödja oss med en fotboll. Det skulle betyda så mycket inte bara för oss, utan för barnen och ungdomarna i Senegal. Vi finns på Facebook och får sida är https://www.facebook.com/Fotbollartillsenegal skulle vara fantastiskt om du ville gå in och gilla den och även sprida vårt projekt.

  Hälsningar, Anna och Frida! 🙂

 • Tea rajkovic

  Kolla gärna in mi blog!
  HÄSTAR-MODE-INPO-MITT LIV

 • maria

  Kära paow grattis till kärleken hoppas ni
  får en toppenvår leve kärleken fr maria.

 • Sara

  Varför ska Ellen flytta? Har ni bråkat? Är bara nyfiken..

 • eeeeee

  Varför är du så ledsen i ögonen Mange?

 • clla

  Kika gärna in på min blogg där jag skriver om hur jag försöker ta mig från noll till allt utan min underbara pojkvän som ska sitta av ett straff på två år (ute om 1år).
  Jag kommer skriva om hur jag mår, hur jag ska försöka få jobb, lägenhet och allt annat man behöver för en bra framtid :*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *