Kryssning.

Var på kryssning på måndags på fun crusies 🙂 någonting jag skulle rekommendera till alla studenter och andra människor. Men det ”jobbet” var ingenting för mig. Så jag lämnar över för mig till någon annan. Jag blev för full och odräglig, trodde jag var odödlig och jag har fortfarande ångest 🙁

Så efter kryssning så drog jag och Jammie hem till min mamma och åt god mat och softade. Idag ska vi dock på begravning. Inget jag vill egentligen men man måste ju ställa upp för familjen, blir alltid så ledsen av begravningar. Efter det så har jag dock tatueringstid. 🙂

IMG_2686.JPG

IMG_2678.JPG

IMG_2682.JPG

IMG_2697.JPG

IMG_2689.JPG

IMG_2691.JPG

IMG_2688.JPG

(Visited 77 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. annilee februari 19, 2015 at 11:23 e m

   Killar gillar små naturliga bröst framför stora fejkade. Åtminstone mina killar.

   Reply
 1. Guds dotter februari 18, 2015 at 11:08 f m

  Gud älskar dig sötis!

  Reply
 2. Ellinor februari 18, 2015 at 3:22 e m

  Du är såå snyyggg i den hårfärgen!! Håll fast i den ett tag till 😀

  Reply
 3. * februari 19, 2015 at 12:44 e m

  Hej!
  Jag åkte studentkryssning den 17/2 och vi hade blivit lovade att du o smil skulle vara där! Letade efter dig över allt o blev så besviken när dom sa att du inte va där!:( ville ju så gärna träffa dig 🙁
  Finns det något annat tillfälle man får chansen att träffa dig? Du är en sån bra människa!
  Ps. Skulle va glad om du mejlade mig så jag fick svar!
  Kram!

  Reply
 4. olivia februari 20, 2015 at 11:24 f m

  JAAAAAAA! JAG SOM TRODDE DU SKULLE VA MED PÅ VÅR KRYSSNING. HELA KLASSEN BLEV DEPPIGA! Tack gode gud säger jag bara att du inte kommer vara där.

  Reply
 5. Josefine februari 20, 2015 at 12:10 e m

  Fyfan vad dåligt att du skiter i det här har bokat kryssningen och vip och allt bara för att du skulle komma dit.. Du har alltid vart min idol så var så lycklig nu att jag äntligen skulle få träffa dig menmen alkoholen är väl viktigare än fansen tydligen?

  Reply
 6. sandra februari 20, 2015 at 12:12 e m

  Tycker de va rätt dåligt att du inte va med på våran kryssning 17/2.. antar att väldigt många blev besvikna…

  Du kanske inte skulle druckit så mycket när du visste att du skulle på fler än 1 kryssning? :p
  glad att smail höll sitt löfte o va där iaf 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *