Söndagstips för alla Selfie älskare!

Yes litet söndagstips! Jag vet att jag har skrivit om den här förut men jag tycker den här selfiesticken är så himla grym! Samla alla så de får plats in i bilden eller ta en gryn liten selfie, kolla in erbjudandet på selfiestick det är 25 % i rabatt så det är ett bra tips – här!

shue
Se här hur man gör 🙂

selfiequeen

(Visited 29 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Natta februari 22, 2015 at 12:31 e m

  Hej paow…
  Ville ba säga att jag tycker du är så himla fin i blont hår.. Bilden längst mer till höger. (Så blont)

  Mvh natta

  Reply
 2. Reggi februari 22, 2015 at 11:50 e m

  Jag läste om din psoriasis och tänkte direkt på att om du inte redan testat denna kräm, så gör det!! Kan inte förklara den med andra ord än att den är magisk, den har gjort under för alla mina hudåkommor och likadant för min lillebror.

  Aloe propolis créme heter den och säljs av Forever Living.

  Reply
 3. Sofie februari 23, 2015 at 10:29 e m

  Måste bara säga att jag tycker din blogg har blivit så fruktansvärt tråkig på senaste tiden. Det är bara en massa reklam på saker. Lite trist :/

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *