Yes litet söndagstips! Jag vet att jag har skrivit om den här förut men jag tycker den här selfiesticken är så himla grym! Samla alla så de får plats in i bilden eller ta en gryn liten selfie, kolla in erbjudandet på selfiestick det är 25 % i rabatt så det är ett bra tips – här!

shue
Se här hur man gör 🙂

selfiequeen

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (3)
 • Natta

  Hej paow…
  Ville ba säga att jag tycker du är så himla fin i blont hår.. Bilden längst mer till höger. (Så blont)

  Mvh natta

 • Reggi

  Jag läste om din psoriasis och tänkte direkt på att om du inte redan testat denna kräm, så gör det!! Kan inte förklara den med andra ord än att den är magisk, den har gjort under för alla mina hudåkommor och likadant för min lillebror.

  Aloe propolis créme heter den och säljs av Forever Living.

 • Sofie

  Måste bara säga att jag tycker din blogg har blivit så fruktansvärt tråkig på senaste tiden. Det är bara en massa reklam på saker. Lite trist :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *