Studenten 2015 närmar sig!

Alla som fyller år 96 tar studenten det här året! Måste bara fråga hur mycket har ni i skolan just nu precis innan? Vissa åker bara studentkryssning och chillar lixom. Finns de dem som jobbar hårdare också?

Vi träffade ett jätte skönt gäng när jag och Smail var på studentkryssningen för inte så länge sen. Man såg verkligen kärleken alla hade för att få ta studenten! Här kommer lite bra tips till er tjejer på snygga klänningar.


studi
❤ Här under hittar ni länk till alla klänningar  

1. Klänning, här / 2. Klänning, här / 3. Klänning, här / 4. Klänning, här / 5. Klänning, här / 6. Klänning, här /

(Visited 59 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Emma februari 25, 2015 at 5:41 e m

  För mig och mina vänner iallafall så är det väldigt tufft, samtidigt som man vill njuta av studenten osv så har man en massa plugg att göra, framförallt gymnasiearbetet. Sen jobbar vissa dessutom, jag hade aldrig haft råd med allt inför studenten om jag inte jobbat så mycket som jag gör. Det gäller att försöka hitta en balans mellan allt, vilket är väldigt svårt!

  Reply
 2. Emmy februari 25, 2015 at 6:31 e m

  Första klänning är så himla fin!

  Reply
 3. Michaela februari 25, 2015 at 11:36 e m

  Studenten är det roligaste jag gjort! Jag förlorade min första son 2 månader innan studenten men jag genomförde den ändå. //änglamamma till Vincent och Saga-Melissa

  Reply
 4. sandra februari 26, 2015 at 12:13 f m

  nr 3 är ju inte alls den som på länken

  Reply
 5. Johanna februari 26, 2015 at 11:02 f m

  Alla som är FÖDDA 96! Jösses….

  Reply
 6. Jennifer februari 26, 2015 at 12:42 e m

  Herregud har hur mycket som helst… Finns ingen tid till kryssning eller semester. Hela terminen är ett stort virrvarv utav plugg och deadlines, söka högskolor, ångest för betygen etc.

  Reply
 7. Frida mars 1, 2015 at 1:54 e m

  Usch jag har nog aldrig varit så stressad som nu, jag går ioförsig natur men fyfan vad mycket det är alltså! Stress, press och ångest!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *