Tips på jackor!

Ett litet tips till er som är sugna på att köpa en ny jacka, Idag har Imso 30% på alla ytterplagg. En skinnjacka är väl något som alla tjejer måste ha i garderoben? Passar till allt tycker jag, gillar öven den gråa nummer 5. Ni hittar fler jackor här

kollage2_jackor

1. Här    2.Här    3.Här   4. Här    5. Här    6. Här

(Visited 68 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Linnea februari 19, 2015 at 12:55 e m

  Hej! Kika gärna in på min blogg, med 1000 unika besökare dagligen och uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

  Reply
 2. Viktoria februari 19, 2015 at 7:40 e m

  Hej tycker att du och Smail lär komma till Klubben imorgon i Uppsala!

  Reply
 3. eleanor februari 20, 2015 at 10:48 f m

  Inredning är hetare än någonsin just nu, alla vill ha fina hem även jag. Kika in hos mig och få inspiration, lyxvsbudget och även massa tips. Jag lovar att inte göra er besvikna!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *