God morgon Sverige!

God morgon, här i Miami är kl 03 ish, men i Sverige så är väl dom flesta vakna? Jag vet att jag varit sämst på att blogga, men fokuserar bara på att ha det så bra som möjligt här. Jag stannar upp och verkligen njuter, sånt som jag ofta glömmer att göra när jag är utomlands.

Vi bor ju på ett hostel som har världens mysigaste beer garden där det alltid är en massa folk, en hottub och så jäkla sköna personer som jobbar här. Bikini hostel heter det, om ni ska till Miami någon gång, bo här! När vi kom hit så fick vi först ett eget hotellrum här eftersom det var felbokat eller något krångel, vi hade bokat ett eget rum i ett hostel rum egentligen. Så man kan stänga om sig bara, men eftersom det blev fel så fick vi 8a nätter i ett hotellrum med två dubbelsängar och eget WC & kök. Idag så blev vi tvungna att flytta in i ett rum med en våningssäng. Fast det är nice, jag gillar att bo litet, sjukt mysigt. Jag föredrar hostellivet framför flott hotell alla dagar i veckan. Här får alla en sådan samhörighet, man hänger hela tiden med folk från hela världen. Speciellt mycket nu när det är högsäsong här, SPRING BREAK 2015.

P9370858

Min gamla säng ;D

P9370859P9370859

Underflärpen är min!

P9370861Egen spegel har vi också!

P9370864

Kom ihåg att uppskatta dom små stunderna i livet!

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Emmy mars 11, 2015 at 11:06 f m

  Vilket fint hår du har 🙂

  Reply
 2. Felo mars 12, 2015 at 8:58 f m

  Vem väljer hostel framför hotel egentligen? Tidigare har du väl sagt att du älskar lyx? Vilja liksom ha städat och bäddat varje dag. Men du ser fantastisk ut 🙂

  Reply
 3. Maria mars 14, 2015 at 12:10 e m

  Du är så himla fin Paow <3

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *