HAHAHAHA

Wow. kissie hånglar med en BB profil…!

puss1Kunde hon inte lika gärna dragit upp klänningen och gjort något som Sverige INTE tar efter med…*allt för uppmärksamhet*

britney-spears-madonna-vmas-2003-kiss-billboard-650DET HAR JU ALDRIG HÄNT FÖRUT2003 MTV Video Music Awards - Showo-BLONDE-ELECTRA-570

 

 

Kommentarer (54)
 • Hanna Wetterqvist

  BYTER HÅRFÄRG! Vilken färg tror ni det blir?

  HÄR FÅR NI SVARET – http://nouw.com/hanshen/byter-harfarg-18306757

 • Ellinor

  du ska väl inte tala så mycket om andra och hur dom fösöker få uppmärksamhet? ta en titt i spegeln på dej själv först…

 • Petter

  *Allt för uppmärksamhet* – skrivet av tvåfaldig Paradise hotel deltagare samt en som verkligen ville vara med på ex on the beach…………….

 • Anna

  Vad menar du hehe. Sverige inte tar efter med? :oo

 • Marie

  Men varför håller du på såhär?! Herregud låt andra göra som de vill och håll din bitterhet för dig själv!

 • Maria

  Du måste vara den mest bittra och avundsjuka av alla bloggare med tanke på hur missunnsam du är. Så fort det går bra för någon annan är du där och skriver inlägg som detta eller snackar skit om personen i fråga i pressen, som att du är livrädd för att någon ska bli mer känd och omtyckt du är (vilket de allra flesta du attackerar redan är). Du kanske borde lägga mer fokus på att driva din egen blogg istället?

 • my

  Men herregud….
  Palla bli så sur över en sån grej!
  Tror till och med att Kissie och Annica är vänner. Dom har ju umgåts…

 • m

  Är det någon som gör allt för uppmärksamhet är det väll du! Särar på benen i TV och flashar tuttarna så fort du får chansen.
  En kyss är väll ingenting mot vad du gjort för ”uppmärksamhet”.

 • Maria

  Jag tycker att det var vågat. Good job girls genom att sprida mer kärlek istället för att vara lika bitter som dig.

 • eve

  arg för att du inte vann eller? 😉

 • maria

  Ja ok med en puss men det var mer inget
  snyggt o efter a kissie kallat a bitch nej
  var är stoltheten larvigt hitta på något själv
  kramis till dej

 • Sara

  HAHAH kunde du inte bevisa mer hur svartsjukan tar över ditt liv människa, vad i helvete är dina problem ifall kissie vann årets personliga blogg. Klanga inte ner på andra för du blev missnöjd gumman . Man up, och först o främst bör du jobba med ditt självförtroende som tror sig kunna sänka andra med dig själv . Du har ingen talan att ens kunna säga om dig själv förebild. Ha en fortsatt fin dag PAOW!:)

 • nora

  som om du inte gör saker för uppmärksamhet? lol

 • Filip

  Ursäkta mig. Men detta inlägg fyller ju inget syfte alls? Skäms.

 • G

  Haha. Du gör verkligen allt för att folk ska kolla in på din blogg va? Vem letar uppmärksamhet egentligen 😉

 • Ellinor

  ingen har heller haft sex i tv förut ( just saying)

 • lisa

  duhar ju öppet sagt att du ärmed i reality program för att få läsare till bloggen??? varför trackar du då ner på henne när hon gör något för att få fler läsare????

 • Michz

  Hahahah fan va löjlig du är Paow! Vem är det egentligen som gör allt för uppmärksamhet? Hahahaha lol

 • Sofie

  Förlåt mig, men lite omoget att dra upp sånt här på en blogg. Okej om du kanske inte gillar kissie och hon inte gillar dig. Men hur gamla är ni? Ta det med henne istället. Say it to her face. Drama drama drama lol

 • Klara

  Någon är väldigt avis hahahha

 • Madeleine

  Känns inte riktigt som att du är den som ska yttra dig när det kommer till ”allt för uppmärksamhet” eftersom du gjort värre/groteskare grejer än så. Typ.

 • Lisa

  Din lilla avundsjuka slampa! Vad vill du Alexandra? Lämna henne! Skaffa ett liv snälla hur gammal är du egentligen!

  • maria

   Om någon hade kallat mej slampa j hade
   polisanmält ska di vara så mot en annan
   kvinna skäms!!!

  • G

   Är bara tvungen att tillägga att kalla någon slampa inte är så värst moget det heller!

  • Emilia

   Men alltså ”Lisa”. Varför i hela friden kallar du Paow för slampa? Jag förstår att man kan tycka att hennes inlägg var onödigt eller att hon verkar som en hycklare. MEN, det ger dig INGEN rätt att kalla någon för slampa! Använd riktiga argument och ord istället för sån skit. Tack på förhand.

 • Malin

  Jag förstår att du har världens bloggtorka och greppar efter halmstrån för att ha något att skriva om (och något provocerande är ju alltid passande då, men jag blev faktiskt lite besviken. Du är ju vad mellanmjölkens Sverige skulle kalla en ”skandaldrottninh” (har inte bott i Sverige på fyra år men man ser ju löpen online) och får själv ta emot sjukt mycket kritik för det du gör offentligt. Jag tycker du får göra vad du vill och tycker du är grym som står upp för dig själv och står på dig, du har den rätten, men det tycker jag även Kissie har. Ligga i TV och fucka ur i dokusåpor har gjorts förut också 😉 så en kyss på en gala och sprida lite love bara för att ”det hänt förut” är väl ett ganska ohållbart argument? Äh, skärp dig Paulina, stötta andra kvinnor i det offentligt rummet och behandla dom som du själv vill bli bemött, mycket trevligare. Speciellt när du kallar dig feminist! En stark kvinna höjer andra, vi sänker dom inte. Spread love!

 • Isabel

  Hahaha du kommer aldrig få barn, en ÄKTA KÄRLEK eller nått sånt, åk istället utomlands ett tag och knulla 😀 iof tkr jag oxå Alexandra gjorde de för uppmärksamhet fast på ett helt annat sätt, hon vann ett hederspris, du vann ett LIGG 😀

 • Hannah

  Är det inte dags att du växer upp? Kan tycka att du som gjort både de ena och de andra för uppmärksamhet borde titta på vad du själv gjort innan du kommenterar andras val. Att vara en bitch är lågt. Kanske dags för dig att göra lite bättre val i livet. Avundsjuka och bitterhet klär ingen. Kom gärna med hur mycket pengar och vilken fin lägenhet du har, ful insida lönar sig inte i längden. Måste vara jobbigt att se sig själv rasa till botten mer och mer. Kanske dags att du käkar smink så du blir fin på insidan ist…

 • clla

  Fast du om någon ska nog inte säga så mycket. Du söker uppmärksamhet 24/7 i nästan allt du gör & tro mig dina försök att hitta uppmärksamhet är värre än de hon gjorde!

  Nouw.com/lifewithoutyou

 • amanda

  det märks att du är avundsjuk på kissie…. -.-

 • Sara

  Du är så tragisk så jag finner inte ord. Dags att se över sitt eget hus innan man uttrycker sig på det sättet om andra!

 • Mikaela

  HAHA SÅ ÄCKLIG ÄR DU PAULINA. Vad har inte du gjort för uppmärksamhet?!

 • zzzz

  Om jag inte minns fel så strul du upp en tjej i en kista när ni var inne i ph?? det är väl minst sagt sammma sak?

 • Louise

  Hahahah så pinsamt avundsjuk du ääääär!! Bara för att du är kass och har en kass blogg så blir den inte bättre för att du försöker få andra att framstå som dåliga. Finns ingen som är mer attentionwhore än du i bloggvärlden. Stäng ner bloggen och börja jobba på din fula insida istället.

 • J

  Säger bara: paradise hotel och ex on the beach!

 • Elina

  Åh sämsta inlägget så himla tydlig avundsjuka 🙁 pinsamt

 • Hanna

  Säger hon som ligger runt i tv ..

 • Nicki

  ÄNTLIGEN! Den gamla Paow är tillbaka! Hon som skriver rakt ut från sin lilla hjärna, utan att tänka, antingen för att hon själv inte förstår hur dumt det låter, eller för att GÖRA ALLT FÖR ATT FÅ LITE UPPMÄRKSAMHET. Men handen på hjärtat, är det inte för just detta vi hänger på hennes blogg?

 • Madeleine

  Haha paow, nu trampa du rejält ner i träsket. Det är alltså i princip ingen av dina läsare som står bakom dig i detta inlägg. Svartsjukan lyser igenom och vad du gjort för uppmärksamhet så har du ingen rätt att yttra dig om denna kyss. Tror det är dags att ändra attityd eller lägga ned. Tror inte du?

 • Linnea

  Du klagar seriöst på Kissie när du hora dig framför hela svenska folket på TV? Kissie har iaf klass du är bara äcklig

 • Mathilda

  hahah fasiken vad alla flippar då!! Va inte inne på hennes blogg om ni ska hålla på som snorungar!

  You go paow!

 • Disa

  hahaha väx upp o skaffa en bättre blogg. Du bryr dig bara om attention o inget annat. Kasst självförtroende om du måste klanka ner på andra sådär 😉

 • AA

  Såå konstigt bara att du skriver det här om en ENKEL PUSS, när du fan haft SEX i tv som setts av så många fler människor…

 • Skåne

  Dåligt av dig och kommentera två andra bloggare. Gör något åt dina bröst istället för du ser ju ut som en dålig porrstjärna ju. Du har knullat i tv och gör ju allt i TV för att vinna man såg bara på säsongen sist av paradise och du är ingen värdig vinnare av det programmet.

 • .......

  Här tar man visst bort kommentarer.

 • Karro

  Detta är Paow’s blogg! där skriver hon vad hon vill! Älska det-hata det. Men för att vara så jäkla kass verkar hon ändå ha otroligt många läsare o vara väldigt intressant. Kan nog tycka att vissa som kommenterat här har större problem än vad den här bruden har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *