Happy.

Jag har inte skrivit ut så mycket om mig och Jamalde här på bloggen. Delvis för att han har fått all min uppmärksamhet och tagit fokus från mig på ett bra sätt. Både dag och natt. Och jag har älskat det. Allting gick så fort och innan jag visste ordet av det så var mitt hjärta i hans händer. Jag är så extremt kär i honom. Och jag vet att jag bara vill ha honom!

Jag bestämde ett tag innan vi träffades att jag skulle åka till Miami, och han om någon vet hur mycket jag längtat efter att komma iväg. Bort från Sverige. Men det har vart svårt med tanke på mina bar turer. Så nu när dom äntligen är över så ville jag åka iväg. Och ja här sitter jag. Utan den personen som har mitt hjärta. Vi har tjafsat om onödiga saker och det har skett en del missförstånd samt delade meningar men vi har alltid löst allt. Och i stundens hetta samma natt som jag skulle åka så bråkade vi & gjorde slut. Och sen så åkte jag iväg, då fanns det ingen chans att prata om det och lösa allt. För jag har ju helst velat löst det innan jag åkte. Alla bråkar ibland, så är det ju. Och om det ska funka mellan två personer så måste man lära sig att förstå sig på varandra. Och anledningen till att jag skriver ut det här är för mitt förhastade inlägg innan där jag skrev att jag var singel och att det var skönt. Då fick jag en kommentar där någon skrev ”jag blev helt knäckt när jag och min kille gjorde slut och du verkar inte ens bry dig”. Vilket är helt fel. Jag har tänkt på honom dag och natt. För jag vet att vi är rätt för varandra.  Och jag vill bara att alla som läser det här ska veta om det. Och nu när man vart borta från varandra ett tag, då fattar man ju att allt annat är fel, förutom vi.

Men nu är allt löst. För i slutändan så vet jag vad som är rätt. Och det är han, och det är vi ense om. Pusselbit <3

Screen Shot 2015-03-06 at 13.14.09

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *