Happy.

Jag har inte skrivit ut så mycket om mig och Jamalde här på bloggen. Delvis för att han har fått all min uppmärksamhet och tagit fokus från mig på ett bra sätt. Både dag och natt. Och jag har älskat det. Allting gick så fort och innan jag visste ordet av det så var mitt hjärta i hans händer. Jag är så extremt kär i honom. Och jag vet att jag bara vill ha honom!

Jag bestämde ett tag innan vi träffades att jag skulle åka till Miami, och han om någon vet hur mycket jag längtat efter att komma iväg. Bort från Sverige. Men det har vart svårt med tanke på mina bar turer. Så nu när dom äntligen är över så ville jag åka iväg. Och ja här sitter jag. Utan den personen som har mitt hjärta. Vi har tjafsat om onödiga saker och det har skett en del missförstånd samt delade meningar men vi har alltid löst allt. Och i stundens hetta samma natt som jag skulle åka så bråkade vi & gjorde slut. Och sen så åkte jag iväg, då fanns det ingen chans att prata om det och lösa allt. För jag har ju helst velat löst det innan jag åkte. Alla bråkar ibland, så är det ju. Och om det ska funka mellan två personer så måste man lära sig att förstå sig på varandra. Och anledningen till att jag skriver ut det här är för mitt förhastade inlägg innan där jag skrev att jag var singel och att det var skönt. Då fick jag en kommentar där någon skrev ”jag blev helt knäckt när jag och min kille gjorde slut och du verkar inte ens bry dig”. Vilket är helt fel. Jag har tänkt på honom dag och natt. För jag vet att vi är rätt för varandra.  Och jag vill bara att alla som läser det här ska veta om det. Och nu när man vart borta från varandra ett tag, då fattar man ju att allt annat är fel, förutom vi.

Men nu är allt löst. För i slutändan så vet jag vad som är rätt. Och det är han, och det är vi ense om. Pusselbit <3

Screen Shot 2015-03-06 at 13.14.09

(Visited 68 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Matilda mars 6, 2015 at 8:16 e m

  Hoppas allt löser sig!

  Reply
 2. Tea rajkovic mars 6, 2015 at 10:30 e m

  TEARAJKOVIC.BLOGGO.NU

  VARDAG,MODE,INSPO

  Reply
 3. sofie mars 7, 2015 at 1:14 f m

  Bästa Paulina. <3

  Reply
 4. Emmy mars 7, 2015 at 9:31 f m

  Åh va fint skrivet <3

  Reply
 5. Tove mars 7, 2015 at 11:03 f m

  Skönt att det löste sig, vart lite orolig där ett tag!

  Reply
 6. Sam mars 8, 2015 at 6:23 f m

  Va barnsligt !
  Ärligt talat så tror jag att du behöver större problem att tampas med.
  Kan du inte åka till Rumänien istället och filma hur tiggarna har det där istället.
  Åka dit och dokumentera och visa på att de vill ha sina fattiga, människor som inte
  är i produktion till andra länder.

  Reply
 7. Maria mars 8, 2015 at 11:04 f m

  Jag är så glad att du har hittat någon <3 🙂

  Reply
 8. Anna-Viktoria mars 8, 2015 at 3:01 e m

  Ni är himla fina ihop, du ser lycklig ut med honom och så länge du ÄR lycklig så är all good – miljoner lyckoönskningar <3

  Reply
 9. Carolina mars 10, 2015 at 11:14 f m

  Dagisnivåa.. Märks reakulärt hur låg din iq är, göra slut efter ett litet tjafs. Ta tag i dina studierna så hjärnan får utvecklas, den verkar ha stannat i tonåren.

  Svar: Dagisnivåa? Reakulärt? Vem behöver ta tag i sina studier egentligen…? Om du inte visste det så är känslor och iq inte riktigt samma sak.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *