Heja!

Jag och Daniel är väldigt olika som många ofta påpekar och ja, det stämmer absolut men om det är någonting vi har gemensamt så är det att vi är ärliga, vi säger saker som vi känner och låtsas inte. När vi väl vill någonting så kämpar vi för det och ger inte upp och det är en väldigt bra egenskap tycker jag. Därför är jag så stolt över min fina vän när jag ser den här videon, titta själva så kommer ni nog hålla med 🙂

(Visited 33 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Silly mars 30, 2015 at 6:35 e m

    åsså heeey sötisar!! Kålla typ fö ja har öppdatera min blågg me typ info om vaffö ja inte blågga på grun av att man blir typ piskad i Saudibarbarien för de *puuuss* ❤️❤️❤️ http://nyheternasverige.se/sillys-blogg/‎

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *