Heja!

Jag och Daniel är väldigt olika som många ofta påpekar och ja, det stämmer absolut men om det är någonting vi har gemensamt så är det att vi är ärliga, vi säger saker som vi känner och låtsas inte. När vi väl vill någonting så kämpar vi för det och ger inte upp och det är en väldigt bra egenskap tycker jag. Därför är jag så stolt över min fina vän när jag ser den här videon, titta själva så kommer ni nog hålla med 🙂

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Alexandra Nilsson - Hur jag fixar iordning mig inför sommaren Alexandra Nilsson - Önskeinlägg - Hur jag och Andreas träffade (full story) Sponsored - Icon Mirror Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - #tbt - Australien och Nya Zeeland Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *