Klännings tips!

Idag har Imso en kampanj där man får 20% rabatt på allt vid köp över 500kr. Använd bara koden: IMSO i kassan så dras det av automatiskt. Så här är några fina klänningar. Kolla in allt annat, här annars.


tipse

1. här / 2. här / 3. här / 4. här / 5. här / 6. här

(Visited 3 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Emmy mars 4, 2015 at 6:55 e m

  Klänning nummer två var väldigt snygg!

  Reply
 2. Jon mars 4, 2015 at 7:57 e m

  Fan vad fittigt av paradise-produktionen att stoppa dig från ex on the beach..hade velat se dig där. Behövs mer sex i tv!!

  Reply
 3. maria mars 4, 2015 at 9:03 e m

  Hej vi väntar på bilder fr maimi hoppas du
  fotar så kul att se något annat an kalla sverige.

  Reply
 4. Netti mars 4, 2015 at 9:39 e m

  De två första klänningarna ser verkligen docksöta ut men dock inte min smak. Men smaken är ju som baken :-).

  Reply
 5. Linnea mars 4, 2015 at 9:43 e m

  IDAG BLEV MIN BLOGG STÖRST I HELA SÖDERMANLAND! Kika gärna in! Är såååå nära att slå mitt besöksrekord ikväll, snälla hjälp mig genom att kika in!
  Med över 1000 unika besökare dagligen och uppdatering minst 10ggr/dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville slänga in en kommentar! Kram!

  Reply
 6. Mimmi mars 7, 2015 at 1:06 e m

  Du som har cash borde köpa/ha lite mer smakfulla kläder och inte massa trashskit!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *