Rösta i Finest Awards!

Är glad över att ni nominerat mig i Finest Awards i kategorin ”Årets Personliga blogg” Blev jätteglad när jag såg det även om min motivation går upp och ner när det gäller bloggen men det är ju det som gör mig personlig, att jag delar med mig av allt och är hundra procent ärlig. Det kommer jag alltid att vara! Daniel Paris är också nominerad i kategorin ”Årets inspiratör i Sociala Medier” och det är han verkligen värd, jag älskar att läsa hans texter om sexism, feminism och att han kan ge svaga i samhället en röst.

Vill ni göra oss riktigt glada så får ni gärna rösta på oss! Ni kan rösta en gång om dagen varje dag fram till den 14 mars 🙂

Rösta HÄR

daniel_paris_paowkeep-calm-and-vote-for-us-38

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Pamela mars 6, 2015 at 12:24 f m

    Nu har jag röstat på er båda två <3

    Reply
  2. Sam mars 6, 2015 at 7:31 f m

    Verkligen inte !

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *