daa
1. Klänning, här / 2. Klänning, här / 3. Klänning, här

dsa

4. Klänning, här / 5. Klänning, här / 6. Klackskor, här / 7. Hörlurar, här

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (6)
 • Rebecka

  Mitt namn är Rebecka och som gymnasiearbete nästa år ska jag resa till Zanzibar och forska om delfiner. Just nu håller jag på att samla in pengar till min resa och på min blogg gör jag uppdateringar och jag har även en bloppis där jag säljer kläder. Det här är en av mina drömresor så hoppas verkligen att ni har tid att gå in och kolla och gärna köpa något och tipsa jättegärna andra också!!!

 • Nora

  Är hörlurarna bra?

  Loreen topless dubbelmoral – http://nouw.com/melonis

 • Linnea

  Hej! Störst blogg i hela Sörmland – plats 14 i hela Sverige! 😀 Kika gärna in på min blogg, med 1000 unika besökare dagligen och uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

 • Emmy

  Klänning 2 var jättefin! 😀

 • lena

  Kan du inte rensa bort alla spamkommentarer för folks bloggar? Irriterande att se dom. Du rensar ju mina och förmodligen andras kommentarer du inte gillar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *