Tips på sommar prints klänningar!


daa
1. Klänning, här / 2. Klänning, här / 3. Klänning, här

dsa

4. Klänning, här / 5. Klänning, här / 6. Klackskor, här / 7. Hörlurar, här

(Visited 29 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Rebecka mars 9, 2015 at 5:46 e m

  Mitt namn är Rebecka och som gymnasiearbete nästa år ska jag resa till Zanzibar och forska om delfiner. Just nu håller jag på att samla in pengar till min resa och på min blogg gör jag uppdateringar och jag har även en bloppis där jag säljer kläder. Det här är en av mina drömresor så hoppas verkligen att ni har tid att gå in och kolla och gärna köpa något och tipsa jättegärna andra också!!!

  Reply
 2. Wilma mars 9, 2015 at 8:58 e m

  Så fina!

  Reply
 3. Linnea mars 10, 2015 at 8:52 f m

  Hej! Störst blogg i hela Sörmland – plats 14 i hela Sverige! 😀 Kika gärna in på min blogg, med 1000 unika besökare dagligen och uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

  Reply
 4. Emmy mars 10, 2015 at 10:15 f m

  Klänning 2 var jättefin! 😀

  Reply
 5. lena mars 10, 2015 at 10:14 e m

  Kan du inte rensa bort alla spamkommentarer för folks bloggar? Irriterande att se dom. Du rensar ju mina och förmodligen andras kommentarer du inte gillar.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *