X on the Beach.

Ja, som dom flesta säkert har läst i tidningen så blev jag castad till X on the beach. Eftersom att min gamla ”ragg” Johannes skulle vara med där, så ja, då såg dom väl mig som ett X. Men jag och Johannes är bara vänner och jag tycker om honom väldigt mycket.

Jag har fått väldigt mycket kritik för att jag kanske skulle varit med, men mitt ”jobb” är på ett sätt min image. När folk skriver ”skaffa ett riktigt jobb”. Men sanningen är att jag tjänar pengar på att vara jag. På allt jag gör. Sen så har jag faktiskt svårt att förstå hur folk kan störa sig så mycket på vad jag väljer att göra att göra med mitt liv, och på vilket sätt jag väljer att tjäna pengar på. Precis som att folk har svårt att förstå att jag exponerar mig själv i TV och blottar mitt liv på internet så har jag svårt att förstå folk som vill plugga till ekonomiansvariga i 3 år för en skitlön och ha skulder i 20 år framöver. Det hade inte jag velat göra, men det är ju bara jag. Att man måste ha en en utbildning och jobba 9-5 för att man ska bli accepterad av samhället är sjukt.

Men i alla fall, mitt ”jobb” är ju att synas och höras. För det är det som får mitt företag att gå runt. Då det erbjuds pengar för att jag ska medverka i program o.s.v.

Sen nu så kanske jag inte hade vart med eftersom att jag skaffade pojkvän i samma veva och mitt kontrakt med Paradise hotel. När man går med på avtal skall man läsa dem noga, men det löser sig. Jag hade tyckt det var kul att vara med i programmet. Det finns inget roligare än dokusåpor, haha. Fast det kanske bara är jag som gillar gratis semester med sol, fest och snygga människor där man får mer pengar än en utbildning på 3 år i ett mörkt kontor med bittra människor? 😉

2015-03-04_09-32-01 2015-03-04_09-34-16

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (21)
 • Emma

  Du borde inte maskerat folks namn! Skriver dom såna pinsamma kommentarer kan dom likagärna stå för de tycker jag. Heja dig. If it makes you happy!

 • nathalie

  kan inte mer än att hålla med dig, det är dom som inte lyckas men som vill som är bittra och låt dom var det och njut av glansen du har .

 • Hanna Wetterqvist

  VAD TYCKER NI OM SAMKÖNADE FÖRHÅLLANDEN? ÄR DET ETT ”BROTT”?!

  http://www.nouw.se/hanshen

 • Therese

  Attans 😀 Hade vart kul att se dig i det, brukar inte kolla på dokusåpor direkt, men ex on the beach har jag sett en del, och det är ju kul. Den svenska versionen kan nog bli bra också !

 • Hanna Borg

  Du är en riktigt bra tjej/ kvinna Paow,bry dej inte om vad andra tycker och säger(om dem säger något pinsamt eller elakt). Du är en underbar kvinna Paow hoppas att du vet det❤️. Om du vill vara med i ph mer gånger så tycker jag att du ska det,gör som du själv vill göra, och bry dej inte om dem som är elaka eller nåt❤️. Du har riktigt många som bryr sej om dej och älskar dej för den du är. Så var bara dej själv,gör bara som du själv vill

 • nansi

  Ja Paow!
  problemet är att du tror du väljer bäst när du väljer att blotta ut ditt liv för några drinkar, sol, sex.
  Du tror att ett vanligt jobb kräver mera, det är faktiskt inte så.
  En kassörska på Maxi säljer sin arbetskraft några timmar per dag. Du säljer din själ för alltid.
  Du får göra som du vill, men du får inte tro att du väljer rätt.
  Ställ dig följande fråga ”varför finns så många idioter som jobbar 8 timmat per dag i tråkiga arbete ock ändå är nöjda, lyckliga?
  Varför finns några som inte gör ett skit och får massor av pengar, och syns, hörs, visar sin själ på tv, tidningar?
  De som jobbar hårt och behåller sin personliga integritet är lyckliga.
  De som prostituerar sin själ, vandrar i mörkrets stig.
  Det är inte så smart som du tror att välja den enkla vägen.
  Det långtdragiga och enkla vägen är vägen till inre friheten. Man säljer din arbetskraft och inte sin själ.
  Vem vinner på att se dig ligga med den ena eller den andra? inte ens du! Det är bara underhållning för uttråkade medborgare.
  När du tror att du är bättre för att du inte gör ett skit mer än att dricka, ligga, sola, äta och andra är idioter som sliter och jobbar för ingenting. Gör du fel.
  INGENTING är grattis, du betalar dyrt dina val. Du betalar med din personliga integritet, som tar stryk
  Du kan alltid styra ditt liv åt rätt håll! Du är sött, vacker……men väljer fel väg.

 • annilee

  Jag tror på det du säger. Men hur länge kan du hålla på med det?
  När du är 30, hänger du med då också?
  Vad händer med dig då?

 • my

  nansi: Klok kommentar! ❤
  annilee: Jaa, eller hur. När hon är 30+ och har barn.. ”jag försörjer dem genom att ligga i tv”

  svar: Nej för när jag är 30 så kommer jag att vara ännu mer framgångs rik. Om man tänker så, så har mitt företag dragit in även 6 miljoner kronor dom senaste åren. Så ja. + att jag har tjänat över 20 tusen i månaden på min blogg i över (!!!!) 7 år och jag är 21 idag 🙂

  • nansi

   MY: ja, du är på rätt spår, ålder nås oss alla, för eller senare
   Paow: Du mäter framgång med pengar. Pengar är inte lika med framgång. Det finns massor av rika som är olyckliga. Du själv är inte lycklig, fast alla dina pengar, du säger ha. Det visar sig genom ditt beroende på förhållande du hela tiden söker. Är du i ett förhållande, då tror du, du är lycklig. Är förhållande slut, slut på lyckan.
   Det samma gäller pengar. Har du pengar är du lycklig, är pengarna slut, då är det slut med lyckan.
   Du kan använda dina pengar för att få utbildning, stabilitet, självkänsla, stärka dig. Du är inte så gammal än.
   Vad gör en rik människa, utan baskunskaper? däremot en fattig med baskunskap är säker tryggare i sin fattigdom

  • my

   Fast när du är 30+ så kommer ju folk ha tröttnat på dig. Då businessen du är i förnyas om och om igen. Tråkigt men sant 🙁

   svar: Ja men då har jag ändå levt mer än vad folk som pluggat hela sitt liv gjort

 • Mini

  Du gör helt rätt, man ska leva sitt eget liv precis som man själv vill och skita i alla andra.
  Tur att det finns sådana som jag….. 😉 ekonomiansvarig…..så att vi kan hjälpa dig att ta hand om alla pengar du tjänar…. 🙂 You rock!!!!

 • sasssis

  näe jag är inte bitter
  jag räddar liv varje dag
  tar hand om människor
  jag skulle aldrig byta det mot ditt liv
  aldrig i livet
  roligt kan man ha ändå på sin fritid,
  men det finns en mening med mitt liv
  och vad jag gör
  och du har knappast verkat speciellt lycklig senaste tiden
  trots alla pengar och resor
  du flyr ständigt från dig själv och problem
  du hoppar in och ut i förhållanden
  du verkar inte uppskatta varken dig själv eller andra

 • Pamela

  Folk e bara så jävla avundsjuka på dej, dom som skriver mest skit, e dom som sku vilja ha ditt liv! <3

 • Rangelica

  Jag vet vad jag talar om når jag sier at jag måste slite hele mitt liv med dårlige val jag gjorde for 10-12 år senn. Jag var vel en av dom første glamormodellene i Norge. Jag var aldri noen b-kjendis, for jag hoppa inte på bb eller Paradice Hotel. Men noen av mine kompisar blev realirystars. Dom har fått betala for dette i efterhand. Efter et tag så sitter man igjen uten at noen vill gje dig et riktig jobb. Media blir trøtt på dig om du inte fortsetter at va ekstrem. Och man måste overgå sig selv hele tiden. ”Hur lenge måste jag betala for mine misstag?!” har man frågat sig. ”Folk glømmer aldri nonting negativt!”

 • Carolina

  Frågan är bara hur du ska bedriva finans inom låt säga 7år? Vi andra välutbildad människor kommer garva inombords när du sitter och tar betalt i Högdalen på matdax. Du måste våga släppa taget. Vi förstår att det är kul att tjäna pengar på att festa, men i din ålder måste man tänka steget framåt innan det är försent. När du slänger fram ditt cv på mitt kontor och jag går igenom dina referenser som hänvisar till diverse barhak kommer jag tyvärr dimpa ner det i papperskorgen. Låt dig inte luras av tv-produktion, dom utnyttjar dig för att locka tittare som vill se dig misslyckas.

 • Sara

  Du gör som du vill, vi alla har olika värderingar.
  Det är väl jätte kul och ha ett händelserikt liv. Du är en modig person.

 • Sara

  Det är så lätt och sitta framför datorn och skriva sina åsikter till andra men om ni skulle träffa Paulina i verkligheten skulle ni Inte vara lika kaxiga. Jag blev uppfostrad med att sopa rent efter sig först innan man Klagar på andra.

  När någon letar fel hos dig är det endast en signal om att hon eller han är missnöjd med sin egen situation.

 • sara

  Såhär är det.
  När man pluggar, så utvecklas man som person. man lär sig att planera,man får tålamod, man blir duktig på problemlösning,och dessa tre saker (planering,tålamod,problemlösning) är strora byggstenar för ett välutvecklat, sunt och STABILT liv. Det är kul att festa ett tag, nu använder jag ”festa” som ett samlingsnamn för det liv som Paulina lever, men när man möter livet på riktigt, när det inte längre ser bra ut att vara 40 plus och hänga på klubbar, när man har barn som ställer till problem, eller när man inte får barn för att ingen stabil man vill binda sig med en sådan person, och man får en kris, för vi tjejer har en biologisk klocka som tickar tills vi är 40 och sen kan vi inte få barn längre, (jag menar att i våran natur så vill alla i slutändan föröka sig och skaffa en familj, ett hem.tro mig.) tänk långsiktigt Paulina. du försöker lindra din ångest med att smutskasta folk som försöker göra något att sitt liv för att du själv tror att du kan det. Om du hade varit nöjd med vad du själv gör,om du hade varit nöjd med din livssituation så hade du inte förkastat andras val. Det är väl just dem som pluggar som har utvecklat sverige, på sånna sätt som faktist är utveckling och bra. Läkare,tandläkare,jurister,restruangbranch människor, geologer, fysiker, kemister,lärare osv. Ingenting som det som människor som du gör, gör något bra för sverige.

 • Anne

  Paulina du gör helt rätt! Man ska leva sitt eget liv, inte bry sig om vad andra tycker. Låt de leva sitt liv så lever du ditt! Alla människor ser och lever så olika liv i världen och låt de fortsätta så. Tråkigt om alla skulle följa den där mallen för hur man ska ”leva ett fulländat liv”. Fortsätt leva och gör det du tycker är roligt och mår bra av!

 • Sara

  Håller tveklöst med dej Paow 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *