Easter sale

Har ni fortfarande inte hittat studentklänningen? Isåfall borde ni kika in hos imso som har 30% på allt just nu om man anger koden ”YELLOW” i kassan. De har massa vita klänningar som är perfekta till studenten! Det var dock inte det jag var ute efter just nu så jag valde lite annat snyggt som ni kan se här nedan, hoppas ni gillar det.
Klicka här för att komma till rean

Skärmavbild 2015-04-04 kl. 18.58.09

 

1. T-shirt  2. Läppstift  3. Bralet i spets  4. Svart crop top

 

 

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *