Hemma i Sverige.

Hej på er, kan börja med att säga att jag måste berätta hur konstigt det känns att vara hemma. Så KONSTIGT!

Resan gick bra och jag sov hela vägen, som vanligt. Sover jämt på flyg, en bra egenskap kanske haha. Kom hem runt kl 7 på kvällen och kom hem och det såg ut som skit här hemma. Har jo bott killar i min lägenhet, min killkompis mitt ex. Och ja en hel drös av människor så ni kan ju tänka er hur det såg ut. Det var väl inte jätte stökigt,men fyfan vad skitigt det var. Så jag har städat bara köket i två timmar nu -.-

Aja nu tänkte jag sova. Hörs mer imorgon! PÖSS

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Lina april 29, 2015 at 6:48 f m

  Jag brukar också alltid sova på flyg, tåg och i bilar. Jobbigt att behöva ställa sig och städa det första man gör när man kommer hem, hoppas att du kunde sova ordentligt sen iaf.

  http://www.diningandcooking.blogg.se

  Reply
 2. Linnea april 29, 2015 at 9:50 f m

  Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

  Reply
 3. my april 29, 2015 at 5:22 e m

  Usch vad dåligt att dom inte städade efter sig!!

  Reply
 4. Isabel april 30, 2015 at 12:25 f m

  Tycker du dessie är mognare i huvudet än dig för hon har barn? Och att du är omognare för du varit med i paradise hotell och knullar runt?

  Reply
  1. filippa april 30, 2015 at 6:09 e m

   INGEN som har träffat Dessie skulle kalla henne mogen, tro mig. Inte för att jag känner paow alls men tror nog hon slår Dessie på mognadsfronten. Mognad har inget att göra med om man har barn.

   Reply
 5. Lotta maj 2, 2015 at 1:42 e m

  va är det för beteende att inte städa efter sig, veta hut borde dom. usch! vidrigt att städa andras skit

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *