I lördags när jag började få ont i magen så kändes det mest som att jag hade ätit någonting konstigt med tanke på att det inte gjorde ont på ett sådant sätt som man läser att det ska göra ont på. Någon som opererat bort blindtarmen som håller med?

För inne på FASS så stod biverkningarna här:

Typiska symtom är

 • smärta och ömhet runt naveln
 • smärta i magens nedre högra del
 • ökad smärta vid rörelser, hosta och nysningar
 • illamående och dålig aptit
 • feber, ofta ganska låg, som kommer efter något dygn.

Nej för på mig gjorde det ont i magen, som vanligt magont fast lite värre. Jag är extremt mesig för smärta och blir jätte kinkig när jag mår illa. Så hade jag vart lite tuffare så hade jag lätt stannat kvar hemma och då hade jag kanske dött. Ja för så allvarligt var det. Jag är glad över att jag åkte in i tid. Sådant ska ta seriöst.

Och även om hela kalaset gick på runt 30 tusen kronor(för mitt försäkringsbolag täcker tydligen inte det) så är jag glad över att det hände i USA och inte i Sverige. Pengar är ingenting med tanke på att man har livet som insats. Min tjejkompis pappas blindtarm sprack hemma i Sverige där han t.o.m med spydde upp bitar av sin blindtarm och bajsade blod och blev hemskickad för dom sa att det inte var någon fara? Det slutade med att han fick åka in akut några dagar senare och inte kunde opereras på en gång eftersom att infektionen i hans kropp hade blivit så stor, dom såg inte vad felet var ändå, och blindtarmen är väl rätt vanligt?. Sjukvården i Sverige suger RÖVHÅL om man jämför med te.x Thailand USA. Men tanke på att man betalar för det, klart att den är bra 🙂

Sen så har jag fått mycket hat på Sociala medier om att jag borde dött, att jag är en skam för mänskligheten,”att så blir det när man super och knullar runt”.. Alltså snälla hallå, super hela tiden? Nja, bara för att det är det ni ser, det är inte BARA det som händer. Jag har festa ca 2 gånger i veckan, knullat runt? Jag är singel och har legat med 1 kille sen jag och mitt X gjorde slut. Och även om min kiosk hade vart öppen så hade jag ändå inte haft något att göra med att min blindtarm är trasig. Snacka om okunskap haha. Och att jag förtjänar att dö? Att någon HELT SERIÖST har krig och argumenterar med olika människor varför jag borde dö  i ca 30 kommentarer? Trevlig person.  Känner mig rätt kränkt. Personen har dock tagit bort det mesta den har skrivit..

Polisanmälan på g.

11124696_10152726136690025_595863549_n11160366_10152726136700025_1407211515_n11180284_10152726136730025_2081787288_n

 

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (41)
 • Emily

  Krya på dig! Hur kommer det sig att försäkringen inte täcker?

 • Jossan

  Hemska människor! Att folk inte har bättre för sig än att kränka människor dom ens inte känner. Vilket liv dom har. Kul att du mår bra, kram!

 • Em

  Hur kan man vara så rå att man önskar livet ur någon som inte gjort dem en fluga förnär… Jag hoppas du inte tar åt dig. Krya på dig!

 • Jennifer

  Anmäl! Tycker inte någon ska behöva ta sån där skit rent ut sagt! De va inga snälla ord direkt och alla får väl tycka olika men vissa vet inte vart gränsen går, de kanske dom behöver lära sig den hård vägen.

 • Frida

  Dock är det ju så Paulina, att du betalar för sjukvården i Sverige också genom skatt. Så den är inte gratis!

 • Lina

  Jävla idioter som ens skriver sådär, dom människorna har grova problem och borde spärras in i min mening. Krya på dig.

 • Marie

  Alltså vilka hemska människor det finns (fast de visste vi ju tyvärr redan). Själv ser jag sådant som avundsjuka, även om det är sjukt att skriva massa hat till folk. Och det där med att ”knulla runt”. Så vadå, om det hade varit sant, är man singel så gör man som man vill o vad jag vet så finns det ingen lag som säger vem o hur många man får knulla med. Jag är singel o faller lusten på så gör jag det med någon, jag menar hur skulle jag annars få sex, jag har ju valt att vara singel för att jag inte pallar med krav o regler.
  Jag gillar dig Paulina, just för att du är som jag, du gör som du vill när du vill. Tänk om fler kunde vara lite mer avslappnade i vårat land. och sluta tycka och tänka om andra o istället bry sig mer om sitt eget liv, ja ni idioter borde skaffa er ett liv istället för att försöka leva andras. Ni mobbare har inget eget liv, så är det bara o det vet alla.
  Kram till dig och krya på dig

 • Frida Hellström Ålander

  Bara för att man betalar för något betyder det ju inte att det är bra. Det finns dåliga och bra läkare oavsett om man betalar eller inte. Privat eller kommunal har inget med det att göra. Jag har epilepsi och går till en kommunal neurolog och han är helt fantastisk.
  Men sen med instagramgrejerna osv. Vilka jävla småbarn.. Folk verkar inte riktigt inse att de endast ser en bråkdel av hur ditt liv ser ut och vad du gör. Tänker som så att det är synd om dem som inte har nån stil som helst. Det är deras förlust

 • Bella

  Och även ifall man ligger runt och festa mycket så förtjänar man INTE att dö. Sjuka i huvudet!!!

 • Emelie Bronner

  Helt sjukt! Skit i dessa sinnessjuka människor. Jag vet att du är en stark och bra tjej, oavsett du har sagt fel saker osv.. Polisanmäla dem! Du har det bättre än dem. De är nog bara avundsjuka, så skit i dem. Som jag har fått mycket kritik ang mitt hår bla bal, men jag sket i dem fullständigt och fick karriär nu. Så dom blev helt paff och bad om ursäkt, dom får se av dig sen. Du ska få bättre liv sen! Det tar bara tid, men viktigast att du tar det lugnt nu och hittar personer som kan stötta dig och må dig bättre <3 #staystrong

 • hejhej

  Paow ta inte åt dig av sån skit. du ser ju hur dåligt hon mår stackarn. varför är hon så arg?? hon behöver en kram.
  Kram till dig med paowi!

 • Jonna

  Blir så jävla less på sånna vidriga kommentar. Sexistiska också . ”du har fått för mycket kuk” när hörde man senast någon säga att en kille fått för mycket fitta? Släng er i väggen jävla kvinnoförtryckare. såFort en tjej är öppen med sex och står på sig , eller sticker ut så väller det in hat och förtryck från både tjejer och killar. Det är det hatet grundar sig i tyvärr , rent jävla kvinnoförtryck .Vad vill ni leva i för jävla värld egentligen ? Stötta era systrar istället . Skickar massa kärlek o kramar till dig paow hoppa du känner dig bättre <3

 • maria

  Hoppas du ok skulle d där elaka skriva så
  om det gällde en kille nej dom hoppar på en
  tjej va dumt anmäl skiten så dom får igen
  kramis.

 • menime

  Känns så töntigt att skriva kommentarer på bloggar egentligen hehe, men ville bara skriva följande:

  paow jag tycker att du är SÅ bra. de som kallar dig ”hora” och andra vidriga ord, det är människor som är så fruktansvärt trångsynta och som fortfarande vill att kvinnor ska ha en lägre rank i samhället än männen.
  Men vi tjejer får inte låta oss tryckas ner. Vi ska få ta precis lika jävla mycket plats som dem. Det är de som förlorar i slutändan med sin vidriga syn på kvinnor och medmänniskor.
  Kram & Puss. Hoppas du mår bättre. <3

 • mia

  Har man inte någonting snällt att säga kan man hålla käften!!

 • Kitty

  Krya på dej finaste Paow! <3

 • sandra

  Dom som kommenterat det där är ju enna riktiga rövhål. Jävla människor. Det kan drabba dom själva. Fick akut göra på jag med. Helvete vilken värk. Går inte att beskriva.

 • Panky

  Jag förstår att du inte är så allmänbildad, men du bör läsa på innan du jämför Sveriges sjukvård med USA och Thailand. Det finns skatt etc i världen som reglerar sådant, tex vi har hög skatt och billig sjukvård, de har lägre och dyr sjukvård

 • Frida

  Det var ju inte en så farlig summa ändå! (Även om de såklart hade varit skönt om försäkringen täckte). Krya på dig! 🙂

 • Tanja

  Spara dina kvitton och begär ersättning från försäkringskassan i efterhand. Läs mer på försäkringskassan.

  https://www.forsakringskassan.se/wps/portal/privatpers/blanketter_och_intyg/eu_kort

 • Petra

  Det där kan hända vem som helst, att blindtarmen är så infekterad att den måste bort. Folk är puckade. Och det är helt otroligt hur folk har mage att sitta och skriva sådär bakom sina mobilskärmar och datorskärmar. Kommenterar aldrig i din blogg men jag blir upprörd hur folk är! Du borde inte ens behöva förklara dig, hur många du ligger med eller hur många öl du dricker är väl förfan bara din ensak. Näää jag förstår inte! Dock förstår jag dig! Ha så kul och skit i alla jävla nötter!

 • Lina

  Det går inte att döma sjukvården i ett land baserat på enstaka händelser. Sjukvården överlag är bättre i Sverige än i USA trots att den är gratis. I Thailand finns det fina flashiga sjukhus i storstäderna men på landsbygden är det mycket värre.

 • Emma

  Hej !
  Jag opererade bort min blindtarm för nästan 8års sedan (går tiden så snabbt?) gick i nian. Och det började som vanlig vinterkräksjuka för mig(hände i februari), sen när febern inte gick över efter en vecka åkte jag in till sjukhus fram o tillbaka.. Dem visste inte vad det var, till slut, gjorde dem titthålsoperation, och först då såg dem att min blindtarm brustit. När jag vaknade hade jag fortfarande slang i naveln för att dem tömde mig på var fortfarande, för som tur var hade blindtarmen brustit och blivit ”inkapslad” och inte spridit sig i kroppen som tydligen är väldigt allvarligt. Jag tackar för att jag klarade mig. Ville bara dela min ganska övergripande, korta historia. Inte kul, men kommer inte ihåg smärtan, bara att det gjorde ont. Krya på dig!

 • Caroline

  Betalade du resan med kort? Kolla upp försäkringen som ingår i kortet. Mastercard/VISA kan vara sådär vid just sjukdom men om du har Amex har du ett hyffsat skydd inbyggt i själva kortet. Definitivt värt att kolla upp!

  Så här ser t.ex. reglerna ut för mitt betalkort:

  ”Försäkrad måste vara under 80 år hela resan för att komma i åtnjutande av förmånerna medicinsk assistans och täckande
  av omkostnader. Om Försäkrad råkar ut för en olycka eller om Försäkrad blir sjuk under sin resa ska Försäkringsgivaren snarast kontaktas på 08-20 91 90. Försäkringsgivaren ombesörjer, så långt möjligt, nödvändig hjälp, som kontakter med läkare eller annan vård-personal, inskrivning på sjukhus och annan medicinsk behandling. Försäkringsgivaren ersätter även nödvändiga omkostnader efter godkännande av en läkare som är godkänd av Försäkringsgivaren. Om det bedöms som nödvändigt anordnas och ersätts även Försäkrads hemresa. Alla kostnader måste godkännas i förväg av Försäkringsgivaren.
  Försäkrads förmåner
  1. Medicinsk behandling: Upp till 1 000 000 kronor för och nödvändiga kostnader hänförliga till nödvändig medicinsk behandling (innefattande sjukhusvistelse) som uppstår på grund av att den Försäkrade blir sjuk eller skadad under sin resa. Försäkrad ska ge Försäkringsgivaren tillstånd eller fullmakt att ta del av medicinska journaler och annan dokumentation som anses nödvändig för att bedöma försäkrads rätt till ersättning.
  2. Transport till sjukhus: Nödvändiga och skäliga kostnader för transport av Försäkrad till närmsta sjukhus med rätt utrustning, Detta under förutsättning att kostnadsfri transport inte är tillgänglig.
  3. Försäkrads hemresa efter behandling: Försäkringsgivaren anordnar och ersätter för nödvändiga och skäliga kostnader, inklusive kostnader för medicinsk ledsagare vid hemresan.”

 • Saga

  Är du medveten om att det kostar lika mycket i Sverige ? Skillnaden är bara att våra höga skatter täcker det
  Mesta så att alla människor har råd att gå till läkaren. Därmed upplever du det som att det inte kostar.. Krya på dig:)

  svar: Jag vet det. Men skatterna är liksom redan inräknade i livet, dom har alltid funnits där. Så därför räknar jag ej med dom

 • lina

  fyfan vad elaka människor är, dom är avundsjuka på ditt liv. Fortsätt vara den du är och ta åt dig av det positiva och inte utav det som psykfallen säger:)

 • Emilia

  Tror inte du förstår hur bra vården i Sverige är.. Bara för att det hände din kompis pappa betyder inte det att det är rutin. Hur kom blindtarmen in i magsäcken? Låter otroligt. I USA däremot har vanliga ”fattiglappar” inte råd med tex den behandling du fått.. Jaja, krya på dig iallafall!

 • leo

  Och det är normalt att du redan har legat med en ny kille sedan du gjorde slut med ditt ex? inte lite horigt 🙂

  svar: Nej det tycker jag inte. Det är absolut inte horigt?!

  • Kim

   Om hennes ex också har legat med en annan person, är han med hora då? Eller är han ”kung” som ni killar kallar varandra när ni ligger med tjejer utan känslor inräknat?

 • sara

  Folk är fan sjuka i huvudet. Bara för att man lever sitt liv precis som man själv vill, eller är tjej och ”ligger som en kille” så förtjänar man att dö? (btw, vem ska killarna ligga med om inga tjejer någonsin får göra något sexuellt utan att kallas för hora/slampa eller få höra att man inte är värd mer än marken som någon stampar på?)
  JAG BLIR SÅ TRÖTT på att alla ska lägga sig i alla andras liv istället för att fokusera på sitt eget liv.
  Hoppas att du mår bättre snart och att det löser sig med sjukhusbetalningen!

 • Rosanna

  Krya på dig!! du är bäst <3

 • Cecilia

  Klart du inte förtjänar att dö för att du dricker och har sex. Så löjligt att folk är så sexistiska och fördomsfulla och hatiska. Jag tycker att du är grym som vågar prata öppet om din sexualitet. Världen behöver fler som du som inte köper slutshaming.

 • Lovisa

  Krya på dig.
  Alltså, finns människor till allt verkligen. Alla får ju leva sitt liv på sitt sätt.

 • Sanna

  Haha men du och killen gjorde slut för typ en-två veckor sen och du har redan haft sex med nån random amerikan. Om inte det är att knulla runt, vad är då det?

 • Sanna

  Just det, sen angående det om sjukvården.. som du säger, det kanske inte är konstigt om man får snabbare och bättre sjukvård om man betalar 30 000 kr än om man betalar 200 kr för ett besök och resten är skattesubventionerat?

  Jämför istället med privat sjukvårdsförsäkring i Sverige om det ska vara någon poäng.. då ska du nog se att vården både är snabbare och bättre än den offentliga 😉

 • Emma

  Jag hade exakt samma. Trodde jag fått magsjuka eller matförgiftning spydde och hade allmänt ont i magen. Blev opererad för nåt annat dom trodde va felet sen gick jag i en vecka med brusten blindtarm innan dom märkte det, gick på smärtstillande från den onödiga operationen så märkte ej att jag hade ont, det var kaos inuti min mage när dom öppnade upp mig.. Kul haha

 • Emma

  Hoppas det är medicinerna som talar nu för hoppas verkligen att du förstår skillnaden på sjukvården i USA och den som är ”gratis” här hemma??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *