Jag är singel.

Som ni säkert hört läst eller sett. Jag är tydligen inte så bra på det här med förhållanden, eller snarare ovan att vara två. Min resa till Miami var bokad sedan länge och jag skulle egentligen ha åkt hem den 29de Mars. Alltså den sista ULTRA dagen, min vän Eric skulle stanna kvar. Så jag tänkte, äsch jag stannar ett par dagar till. Går på ULTRA( bland en av dom största DJ festivalerna i världen) och har askul. Men jag glömde tydligen något, att oj jo juste jag har ju en pojkvän som precis flyttat ihop med mig och väntade på mig hemma i Sverige. Äsch, hur ofta är man i Miami tänkte jag. Så jag stannade kvar.Något som inte uppskattades. Vi kan ta igen allt det när jag kommer hem så går jag på ULTRA och får ett par extra soldagar. Och sen åka hem och fortsätta att bygga vårat liv ihop.

Ringer till honom och det var inte jätte populärt direkt, vi började bråka och han vägrade att acceptera mitt val. Kan även tillägga att jag var ganska dålig på att höra av mig med tanke på att jag bodde på ett hostel, och har ingen mobiltelefon(som jag kan ringa ifrån)och med det där med hostlet, jag var omringad runt folk 24 timmar om dyngnet. Och det fanns så mycket annat att tänka på vilket gjorde att han inte fanns i mitt huvud 24 timmar om dygnet. Mina känslor var desamma, han dök upp då och då och jag visste vart jag hade honom i mitt hjärta. Men han skrev till mig på Facebook hela tiden. Så jag visste att det skulle stå något fint varje gång jag loggade in. Och det uppskattade jag, jag svarade ofta men det var ofta kort eftersom jag inloggad sent på kvällarna.. För jag visste ju att jag skulle hem snart. Då skulle vi ju ses.

Men två dagar i rad innan jag valde att stanna kvar så var det lite tjafs med tanke på att vi har olika åsikter, vi ser olika på saker och ting. Jag tycker te.x inte att ett discohångel möjligtvis alltid skulle vara otrohet. Vilket kanske är knäppt men jag tycker så. Medans det är TABU för honom. Medans jag tycker att det är värre att skriva med någon Facebook, ragga och flirta och skriva att man vill träffas osv. Medans han tycker att det är okej. Nu var det inte så att jag discohångla. Men man kan dra den parallellen lite. Eller te.x att han tycker att han borde vart prioriterad istället för Miami och ULTRA. Han tycker inte att man göra vissa saker när man har pojkvän, te.x lägger upp bilder med andra killar osv. Eller ens umgås med killar som jag har legat med men som senare bivit GODA vänner. Jag kände mig inte redo att ändras SÅ mycket för någon. För jag tyckte att jag hade ändrats tillräckligt mycket, jag gjorde ingenting med någon annan och varje gång vi är med varandra så gör jag ALLT, och då menar jag ALLT. Då är han min största prioritering och jag hans. Att det borde räcka att man har varandras bekräftelse, hela världen behöver inte se den genom hjärtan på varandras loggar. Så känner jag, men det är ju jag. Och ja, vi var ju två.

Men när jag är här i Miami så finns det så mycket kul att göra. Sen det som blev droppen för honom var att jag inte kom hem Tisdagen som jag sa att jag skulle(för att biljetterna kostade närmare 10k hem)för då åkte mina vänner Rebecca och Christian hem för jag valde att stanna kvar med 4a killar som jag lärt känna bra här och som han träffade när han var här, och att jag typ inte la upp saker på sociala medier osv. Att jag var dålig på att visa kärlek. Han bad mig i stort sätt dra åt helvete. Och dagen efter så flyttade han från vår lägenhet. Så nu är den bara min. Han tog även bort mig på Facebok, förhållande status. 

Och nu försöker jag inte få honom att framstå som dålig. Jag ville bara skriva av mig och berätta min version. För jag vet att jag är fuckt up, och att jag ibland är dålig på att prata och visa uppskattning. För jag tycker att jag gör det genom att skryta och säga ”åh mi pojkvän är grym på det här”, det var väl min uppskttning. För det var något jag sa ofta. Jag är helt enkelt dålig på förhållanden och lite trasig när det kommer till kärlek. Alla kanske inte passar ihop. Fast jag själv tycker att han är löjlig så kan man inte hjälpa hur man känner. Jag tycker inte att det var någon anledning till att göra slut. Men ja, det gör ont. Hur ont? Som att bli påsatt av en kaktus.

Så ja, det är därför jag är kvar i miami. Jag har inte så mycket mer att komma hem till så jag stannar några veckor till.

Kärlek är faktiskt både det bästa och det värsta som finns. Så jag tror att jag tänker börja gömma mig under meningslösa krogknull igen. Det är jag bättre på.

23-90-1

(Visited 1 times, 1 visits today)

49 Comments

 1. sara april 6, 2015 at 9:46 f m

  Jag förstår hur du måste känna dig, då jag själv varit i liknande sits. Bara för att det inte funkade denna gången så ska du inte ge upp kärleken. En dag så kommer du träffa någon som du klickar med, som har samma prioriteringar som du och som inte ber dig att kompromissa utan älskar dig för exakt den du är. Skapa din egen lycka och gör det som känns bra för stunden. Ett citat som jag försöker leva lite efter är ”When I get old I wanna’ think ”I can believe I did that!” instead of ”I wish I did that” Du är en fantastisk människa Paulina och jag önskar jag hade någon så äkta som du i mitt liv. Hah, nu låter detta kanske lite fjolligt. Men fan, glöm inte bort att du är helt jäkla awesome och du ska leva ditt liv som Du vill. Nu när du har den här möjligheten att resa runt och leva livet, då ska du fan göra det! Du är bara i den här åldern en gång i livet, skapa minnen. Dåliga som bra! Ta hand om dig & lev livet! Puss & kram

  Reply
 2. V april 6, 2015 at 12:04 e m

  Hej. Jag kan inte uttrycka mig helt och hållet då jag inte känner dig. Men du medger själv att du inte är förhållandetypen och att du är ”lite trasig” när det kommer till kärlek. Det låter lite som att du behöver finna dig själv, på djupet. Istället för att trycka undan jobbiga känslor(vilket det låter som att du gör) och sedan bara fortsätta som vanligt så kan man jobba på saker och ting för det bättre! För att man vill! Att göra en skillnad i sitt liv kan vara något så underbart. Skulle rekommendera att du gör det när du känner dig mogen nog att ta tag i det. Det krävs ork. Jag dejtade en tjej som dig nyligen och det var psykiskt jobbigt. Sov knappt och gick ner Jag träffar idag en terapeut och försöker finna en del svar själv.

  Reply
 3. maria april 6, 2015 at 1:33 e m

  Hoppas du inte är alltför ledsen j tycker h
  verkar ha för mycket krav på dej o när du
  kommer till stockholm är du välkommen ta
  hand om dej kramis.

  Reply
 4. maria april 6, 2015 at 1:37 e m

  J tycket d ska ta det lugnt m kärleken o
  skippa meningslös ragg vänta o spara fina
  kärleken till h som är the one for you du har
  hela livet på dej ta det lugnt vännen.

  Reply
 5. Karolina april 6, 2015 at 2:16 e m

  Helt ärligt Paow tycker jag att du gjort fel! För vem vill se ens flickvän kyssa två andra killar? Det är ju otrohet för fan. Älskar du verkligen honom så ska han vara ditt allt vilket han verkligen visade dig att du var hans allt. Sätt dig i hans position, hur skulle du känna ifall du var i Sverige och han i Miami och träffade massa tjejer som vänner. Det är inte speciellt kul ändå. Speciellt när du strular med två andra killar. Vilket du säkert hatat honom med om han gjorde det medans du satt hemma i Sverige. Sen att du glömmer bort honom när du är där … ja vad ska jag säga klart han blir orolig för han älskar ju verkligen dig. Han förbereder värsta överraskningen för just dig och ingen annan och sen kommer du inte ens hem och drar på en festival och strular runt. Vem som helst hade gjort slut. När han längtar efter att du ska komma hem och sen får höra att du ska stanna. Vem som helst hade blivit ledsen och sårad. Så ja han hade ju en anledning att göra slut. När man verkligen älskar någon och när man är nykär är man beskyddande men det är bara för att han bryr sig om dig? Det är inte för att han vill skapa bråk eller något. I mina ögon är han en väldigt bra pojkvän som verkligen passar DIG. För han ger dig verkligen sitt allt. Men du gav inte honom ditt allt vilket är tråkigt. Tycker du ska svälja din stolther och lösa det med honom. Jag som tjej hade inte velat vara i Sverige och min pojkvän i en stad med massa killar som hon dessutom legat med förr? Nu är du inte som jag men asso du måste verkligen sätta in dig i den situationen själv och tänka på hur du skulle ha känts. Ni passar verkligen men ert förhållande funkar inte när det bara är en som försöker, it takes 2 too work. Puss och kram! Roligt när du skriver långa inlägg!!

  Reply
 6. Emelie april 6, 2015 at 2:26 e m

  Du är grym!!

  Reply
 7. Netti april 6, 2015 at 3:09 e m

  Vad tråkigt att det blev så men det kanske var ödet? Du är ju så ung så du behöver inte binda dig än 😀

  Reply
 8. Emma april 6, 2015 at 4:07 e m

  Du skriver att du inte ”discohångla” när ni var tillsammans men har länkat en video på din Facebook till där du gjorde det? Hur ska du ha det? 🙂 För ni var väl tillsammans då.

  svar: han hade dumpat mig via facetime innan

  Reply
 9. Sarah april 6, 2015 at 4:30 e m

  Hej! Har läst din blogg i många år <3 Men till saken. Här kommer lite omtänksamma ord. Jag hoppas att du vet att du ej får stanna mer än 90 dagar utan godkänt förlängt visum. En bekant till mig stannade kvar nån extra månad, utöver de 90 dagarna vi får via semestervisum, och tänkte att det inte var så farligt, att inget kunde hända. Men det resulterade i att hon inte fick komma tillbaka till landet på ett x antal år. USA är världens bästa land enligt mitt tycke men deras regler är aningens too much. Men hur som, se till å njut!

  Reply
 10. tove april 6, 2015 at 6:23 e m

  Bättre att vara singel i denna ålder ja det gör ont men går över.
  Krogknull är att föredra så man slipper bli sårad. haha

  Reply
 11. Veronica april 6, 2015 at 7:01 e m

  Jag tycker väldigt synd om dig. Att vara otrogen i ett förhållande är det värsta man kan vara. Och jag tycker synd om dom som är i en relation med dig för alla vet ju vad man får. En tjej som inte kan hålla sig till en partner utan måste ha flera under tiden. Jag hoppas du någon gång växer upp och kanske kan skaffa en stabil och seriös relation där du faktiskt är trogen emot den du är ihop med.

  Reply
  1. Cissi april 7, 2015 at 11:24 f m

   Åh snälla nån, vad är det som säger att monogama relationer är det enda rätta. Börjar bli trött på pryda människor som anses sig leva ”rätt”. Du borde växa upp och inse att vi är olika.

   Reply
  2. Elin april 7, 2015 at 6:37 e m

   Faaaaast, nu är det väl så att man kan ha olika syn på förhållanden? Vad trött jag blir på trångsynta människor som dig. Som talar om för någon annan att vara trogen i ett förhållande men som egentligen inte har någon aning om vad som pågår i det? Vad vet du om det? Sen är det väl upp till var och en, inte till någon jävel som sitter bakom en skärm och leker duktig. Alla är vi mänskliga, alla gör vi misstag och alla har vi våra egna bestämmelser och normer att gå efter. Inte andras. Jag blir så äckligt trött på alla människor som ska vara så jävla perfekta och duktiga hela tiden. Du har nog gjort dina beskärda misstag i livet, och har du inte det, då är du inte gammal nog och har förmodligen 0 livserfarenhet. Så Paulina, var dig själv! Du är så förbannat vacker och fri som människa. Skulle alla vara lite mer som dig så hade världen varit en mycket bättre plats! Du är en förebild, NI HÖRDE, en FÖREBILD. Ta ingen skit och fortsätt vara dig själv! och till er andra som trycker ner andra människor i en jävla kommentar, på en blogg- Ni borde fan skämmas.

   Mvh, en med mer livserfarenhet än förmodligen all of you bitches som kommenterar massa skit.

   Reply
   1. eve april 7, 2015 at 9:18 e m

    hahaha lol

    Reply
   2. D april 9, 2015 at 5:11 e m

    Värst vad du tog åt dig. Det kändes mer som du försvara dig SJ än Paulina. Du måste nog ha varit otrogen flera gånger. FOLK gör inte ”misstag” om och om igen. Det kallas att man väljer att göra misstag efterhand om du inte har lärt dig det än. Off topic inget om Paulina att göra utan mer din kommentar som skrek ” jag är en människa som skyller ifrån mig” som försvarsmekanism. Har du vett i huvudet så VET du exakt va fan du gör. Inte fan hoppar du på någons kuk omedvetet och gör ett misstag när du älskar din partner, eller? Hade kunnat fortsätta men du låter lite dum oerfaren än erfaren ….

    Reply
    1. Lanas april 11, 2015 at 10:18 e m

     Håller med denna kommentar 100%! Snacka om att personen varit otrogen gång på gång och tar åt sig jävligt mycket hahahha usch! Otrohet är ALDRIG ett misstag! Det är ett val! Och alla som väljer att vara otrogna förtjänar att leva resten av sina liv utan lojalitet och kärlek från sin partner

     Reply
     1. Azze april 12, 2015 at 3:21 e m

      Jävla töntar. Jag har ett råd: bearbeta och gå vidare i livet. Alla som tycker att otrohet räcker för att döma personer till evig ensamhet ska ha en kaktus i röven.

  3. Azze april 12, 2015 at 3:18 e m

   aaa fast grejen här verkar vara att paow INTE håller med om att detta med slarvhångel är otrohet, varför ska hans jävla definition vara stående? hon håller inte med honom och vissa saker vill man inte kompromissa med och då är det bara att inse, att en inte passar i relation med denna specifika individen. inte svårare än så. det är inte synd om paow. det äR OTROLIGT STARKT att hon vet sina gränser och vad hon vill ha i en relation, och inte backar för att en snubbe vill ha exklusiv äganderätt på precis allt. starkt paow!

   Reply
 12. eve april 6, 2015 at 7:12 e m

  Jag skulle dock inte uppskatta ifall min pojkvän hade en annan tjej liggandes med huvudet i hans knä, det skulle bara kännas fel.. Men det är ju helt upp till var och en, men kan tycka att det går gränser, i alla fall från mitt håll. Skulle dock blivit rasande om min pojkvän körde på discohångel eller flörtade med andra brudar, usch!!
  Men tråkigt att det inte funkade. Det kanske löser sig sen när du kommer hem till Sverige och han har lugnat sig lite. 🙂

  Reply
 13. Anonym april 6, 2015 at 11:03 e m

  Håller med dej för gott vad skA man ta sej till

  Reply
 14. Sandra april 6, 2015 at 11:08 e m

  Amen lägg av, du skojar? Alltså vet inte vad som hänt med dagens tjejer herre min Gud. Om du ska vara med en person, i ett förhållande, så ska du vara för den personen. Inte för någon annan, du ska inte ens vela åka ner till Miami för att du är rädd att du kommer sakna ihjäl din älskade. Det är i allafall så en tjej som känner äkta kärlek känner. Sen att du är kvar med 4 killar snällla hade jag varit Jamalde i denna situationen hade jag fan kastat dig lika fort så äckligt som du beter dig, han sitter o saknar o skriver till dig på facebook osv o sen sitter du inte ens o tänker på honom.

  Nej fyfan han förtjänar mycket bättre, ingen ride or die brud verkligen inte. Om man ska vara med en människa så ska man ge sig själv helt o hållet, de finns inget discohångel o inga facebook snack, ni ska TILLSAMMANS få alla andra att kolla på er o tänka wow önskar jag hade det, och inte svika varandra, eller svika honom, så som du gjort. Väx upp paulina du är inte 15 längre, du är en vuxen människa. Sen sitter du o skriver meningslösa krogknull. Vilken kille lär ta dig seriöst någonsin igen.. come on. STAY CLASSY LADIES, ALLA NI SOM SER DETTA… SJÄLVRESPEKT BEHÖVS!

  Reply
  1. V april 7, 2015 at 10:40 f m

   Du låter verkligen som en sjukt tråkig tjej att vara tillsammans med. Varför ska man sluta vara en enskild individ bara för att man är i ett förhållande?!

   Reply
   1. cry me a river april 7, 2015 at 3:45 e m

    Skrev hon att man skulle sluta vara det eller? Hon pratar om tillit, att visa att man respekterar sin partner. Har man den tilliten så kan man resa eller göra vad fan som helst separat för man vet vart man har varandra. Så typiskt alla lösa tjejer att köra med ”tråkig” kortet haha.

    Reply
  2. Annie april 7, 2015 at 11:55 f m

   Word!!!!!

   Reply
  3. Anno april 7, 2015 at 2:48 e m

   Moget av dig att sitta och skriva om hur tjejer ”ska” bete sig och vara. När blev du moralens väktare? Vad Paulina gör och inte gör är helt upp till henne. Hon är vuxen och du vet väl inget om vad hon tänker, känner eller har upplevt i sitt liv?
   Alla är inte gjorda för monogama förhållanden och vissa upptäcker senare i livet att en del förhållanden inleddes av fel anledningar. Låt henne vara för fan, hon är ung! Det tar fucking jävla tid till att upptäcka sig själv och man fortsätter mogna hela livet.

   Kliv ner från dina höga hästar och sluta tro att du är bättre än nån annan. Det du sysslar med är kvinnohat. Du är patriarkatets lilla budbärare och det borde du fan skämmas över.

   Reply
  4. Andrea april 7, 2015 at 7:20 e m

   Alltså du skojar? Bara för man är tillsammans behöver man väl inte sitta ihop??? Man måste ju fanimig ha ett liv utanför varandra.

   Reply
  5. D april 9, 2015 at 5:15 e m

   Dagens tjejer har glömt vad självrespekt är. Sorgligt och patetiskt hur desperata man kan vara, speciellt de som tar åt sig och kommenterar hatkommentarer. IT isssss so funny. Tur ni har kvar humor iallafall

   Reply
  6. Azze april 12, 2015 at 3:22 e m

   Vilken skrämmande kommentar. Flytta till Saudiarabien.

   Reply
 15. Annika april 7, 2015 at 5:55 f m

  Låter som helt rätt beslut. Att ha åsikter över att man lägger upp bilder med killar (när du dessutom har killkompisar) och sådant är bara kontrollerande skit . Han kanske känner som han känner ,men det ger inte rätt att styra över dig.

  Reply
 16. Annica april 7, 2015 at 7:32 f m

  Hoppas att du mår bättre nu och att du inte blir avskräckt för ny kärlek. Kram

  Reply
 17. Diana D april 7, 2015 at 8:31 f m

  Riktigt tråkigt att höra men ännu tråkigare att höra att du ens överväger att gömma dig bakom krogknull igen. Försök att ha mer värde på dig själv, försök att bli en bättre version av dig själv. Jobba på det du inte är bra på och bli bättre, sen är det som du säger, alla passar inte ihop. Han kunde inte ens lyssna så nä då får det väl vara. Omoget beteende men ni är väl ganska unga fortfarande. Det gör ont nu men sen går det över och sen är du uppe igen.

  Stor kram och beklagar the break up.

  Reply
 18. Anonym april 7, 2015 at 8:39 f m

  Jag tycker inte alls han framstår som ”dålig”, ärligt talat tycker jag du varit skittaskig med honom.

  Reply
 19. C april 7, 2015 at 9:09 f m

  Brukar sällan kolla kommentarsfälten på bloggar men gjorde det nu och jag bara önskar att jag inte hade gjort det. Så mycket kvinnohat och dömanden, sätt er ner hemska människor!
  Do you boo!

  Reply
 20. Sofia april 7, 2015 at 10:24 f m

  Din stackars katt då? Har den någon som bor med den fortfarande?

  Reply
  1. Sofia april 7, 2015 at 10:26 f m

   Menade inte kommentaren att låta otrevlig, såg nu att det kanske såg ut så 🙂

   Reply
 21. Jonna april 7, 2015 at 10:49 f m

  <3

  Reply
 22. Linda april 7, 2015 at 6:56 e m

  Låter inte roligt alls. Jag hoppas du hittar någon som kan godkänna dig som du är <3 du förtjänar det.

  Reply
 23. valentina april 8, 2015 at 1:20 f m

  Paow Du Kommer ÅNGRA Dig. Kärlek är långvarigt och du tar det för givet. Vem vet när kärleken dyker upp igen för dig? Ta den när den står rakt framför näsan på dig istället! Visst är det kul i miami osv men LIVET I SIG blir inte lika roligt om du inte har någon kärlek att dela det med, och den läxan kommer du lära dig kanske inte idag men inom en snar framtid? JA! Tycker att du beter dig som Jeppe gjorde mot dig, lekte med dig dvs. I och med att du inte tar nån minsta hänsyn till Jamalde, utan det är alltid du och det du vill i första hand. Så är det inte i en relation… Your lost iaf ! Synd, inte för Jamalde han kommer hitta någon annan men för dig ! En tjej med en livsstil och omtalad förflutet som dig är inte attraktivt för många killar sorry..

  Reply
  1. filippa april 10, 2015 at 1:14 e m

   kärlek är totalt onödigt och personnligen mår jag alltid skit dåligt varje gång jag har ett förhållande (är i ett nu) man saknar att kunna göra vad man vill när man känner för det, man blir trött på att man måste tänka på sin partner varje gång man vill göra något. Om jag inte vore så förbannat jävla kär skulle jag dumpa honom på minuten för singellivet är egentligen livet för mig.

   Reply
 24. Tina april 8, 2015 at 4:37 f m

  Alltså du är så jävla tappad..

  Reply
 25. alicia april 8, 2015 at 5:34 f m

  Förstår fullständigt hur han känner faktiskt, om du inte kan relatera till/förstå hur han känner och varför han reagerar som han gör så är du nog verkligen inte redo för ett seriöst förhållande. Inget illa menat, alla passar inte ihop och alla sak inte ha förhållanden 🙂 Annars får du nog hitta en kille som är mer som du, men de flesta lär inte vara det..

  Reply
 26. nansi april 8, 2015 at 4:28 e m

  Synd om dig Paow…..igen!
  Om du ser att saker och ting går sned, kan du inte börja ställa dig frågan Finns det inte, i mig själv problemet?
  Jag tycker din kille gör bra med att dra sig undan och inte ställa upp på bortskämda kvinnors krav. Så bra är inte ens du, Paow för att leka med folkets känslor.
  Eller du fattar inte på allvar, vad det handlar om???Du tror att det är synd om dig, på riktigt!

  Reply
 27. E april 8, 2015 at 8:01 e m

  🙁 Frågan som jag tror att alla ställer sig nu och vill veta är – Hur hade du känt om ditt ex disco-hånglat med en annan tjej? Hur hade du känt om han umgåtts med sina ex? Vilka känslor hade uppkommit hos dig om du sett massor av bilder på han tillsammans med tjejer han hade haft sex med? Är det inte lite tidigt i ett såhär nytt förhållande att äventyra det med att dra utomlands och bete sig som du, om man verkligen älskar killen? Hade du verkligen älskat honom hade du väll hellre lagt pengarna på er? Åkt på en mysig semester eller weekend med HONOM? Varför var inte han med dig? Och hur kunde du prioritera ULTRA framför Jamalde? Förstår om han hade kommit dit och ni varit tillsammans, annars borde han betyda mer. Jag tycker att du är en fruktansvärt elak och egoistisk tjej, fyfan det måste vara mardrömmen för alla som älskar någon att bli behandlad så. Sen att du behandlar han så inför 4 killar, hur tror du han känner inför det? Tror inte han känner sig så manlig eller älskad, han måste ju skämmas jättemycket. Dom 4 killarna måste ju dessutom skrattat år Jamalde att du verkligen väljer dem framför honom, eller så tycker dom synd om honom. Du snackar om att Du är trasig. Hur kan du göra en annan människa trasig???? Du har som försvar att du blivit sårad av kärleken, men hur ska Jamalde någonsin få tillbaka sitt självförtroende och tillit till någon tjej? Inte fan tror jag att han går ut på krogen för ett knull? MEN hoppas det, hoppas han är lika kall och okänslig som dig. Annars är det faktiskt sådant som tar knäcken på människors självkänsla. 🙁 blir ledsen av att läsa ditt inlägg. Hoppas du kan svara på detta, tror de flesta tänker såhär. Sista frågan- Vad är det för fel på dig? Är du psykopat? Hur kan du bli ledsen och sårad tex i paradise hotel när Jeppe betedde sig som ett svin mot DIG? När du sen tycker att det är OK att göra Jamalde lika sårad???? Du ska inte ha någon som älskar dig. Ska du ha någon så ta någon som heller inte har känslor, typ Jeppe. Annars trasar du sönder goda människor. Hoppas du inte tar illa upp, utan faktiskt inser innan du skadar fler. var tvungen att skriva då det verkligen gjorde ont i mig att läsa. 🙁

  Reply
 28. Annette april 8, 2015 at 9:28 e m

  Discohångel… Det var ett kul ord!!!

  Reply
 29. valentina april 9, 2015 at 6:06 e m

  Varför har du inte godkänt min tidigare kommentar? Det var ju bara mina åsikter, och allt i väl mening egentligen. Det var för o få dig o vakna upp! Men skitsamma. Tycker det är sjukt onödigt o icke godkänna min kommentar BARA för att du inte gilla den. Det säger mycket om dig faktiskt -.-

  Reply
  1. filippa april 10, 2015 at 1:16 e m

   pucko, kolla längre upp

   Reply
   1. valentina april 11, 2015 at 2:29 e m

    Hon hade inte godkänt den till en börja, jävla efterblivna äckelunge ”Filippa”. Kram Paow 🙂

    Reply
 30. Skåne april 11, 2015 at 11:53 e m

  Snälla mennigslösa krogknull, se förfan till och använ kondom! Så du inte blir smittad!! Själv tycker jag det är äckligt att ha menningslösa krogknull. Men vissa måste bara knulla och knulla och skiter i allt annat!

  Reply
 31. ebba april 16, 2015 at 3:33 e m

  Aldrig riktigt kunnat sätta fingret på varför jag ogillar dig men inser nu att du är omogen och självisk. Gör det bara värre att du gömmer dig bakom ursäkten att du är ”fucked up”, gå till en psykolog då eller väx upp

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *