Jag diggar inte skägg.

Igår när jag loggade in på FB så la en av mina bästa vänner upp att han rakat bort sig allt skägg. Dock eftersom jag vart iväg så länge så visste jag inte om att han hade så mycket skägg. Men när jag såg skäggbilden så tänkte jag bara ”BLÄ VAD OLAGLIGT”… Jag fattar verkligen inte grejen med det där stora buskiga skägget?

Jag tycker verkligen att det ser förjävligt ut, det ser sjukt ovårdat ut. Jag förstår om man vill ha lite skägg. Visst jätte manligt.

Jag skulle aldrig vilja vara med någon med ett stort sjörövar skägg, verkar ohygieniskt(fastnar en massa mat i blä!) och o mysigt att pussa på. Sen ska vi inte snacka om att få oralsex med mycket skägg. Känns som sandpapper.

Raka er killar! Trimma!

skagg_224

10494636_10152936975093031_3198488783250983372_nMin vän Vigren, ser ni hur mycket finare han blev utan skägg?

 

 

(Visited 102 times, 1 visits today)

19 Comments

 1. Frida april 24, 2015 at 9:20 f m

  Håller med till tusen!! Jag fattar inte heller varför skägg är så förbannat inne just nu. Det är inte snyggt.

  Reply
 2. P april 24, 2015 at 10:19 f m

  Tyckte han såg bättre ut i skägg 😉 mindre pojkig!

  Reply
 3. P april 24, 2015 at 10:19 f m

  We don’t want no boys! Give me them men!!!

  Reply
 4. Fredrik april 24, 2015 at 11:55 f m

  Tänk vad snyggt det skulle vara om tog lite av sina alla tatueringar också. Det är inte snyggt att vara alldeles fullklottrad!

  svar: Någon liten man som tog åt sig? Jag säger bara att jag inte gillar det.

  Reply
  1. Frida april 25, 2015 at 9:47 f m

   Jo, det är snyggt att vara alldeles fullklottrad! :))) ju mer desto bättre.

   Reply
 5. Mad april 24, 2015 at 12:01 e m

  Jag vill ha skäggiga karlar! Inte små lena babystjärtar.
  Min man är tusen gånger snyggare nu med sitt skägg än när han hade ett litet getskägg.
  Mer hår på huvudet och i ansiktet på karlarna! Alla ser så jävla vårdade ut och tråkiga. Usch, haha.

  (Smaken är som baken)

  Reply
 6. V april 24, 2015 at 12:56 e m

  MER SKÄGG ÅT FOLKET!!!! <3 <3 <3 <3

  Reply
 7. hej april 24, 2015 at 1:03 e m

  Håller med, skägg är fett fult

  Reply
 8. Anonym april 24, 2015 at 1:06 e m

  Hah, först och främst finns det hur mycket groomingprodukter på marknaden som helst nuförtiden. Det är typ balsam, hårinpackningar, behandlingar för killars skägg. Som kan göra enorm skillnad. Gör skägget mjukare och mer hanterbart. Dock är killar lata på den fronten. Få använder faktiskt det. Sedan är faktiskt killar med skägg enormt mycket manligare än badboysen du dejtar. Jag vet i alla fall, av erfarenhet att pappa kammar igenom det, för eventuellt skit. Men hans skulle nog vara enormt mycket bättre om han använde groomingprodukter. Man kan säga, oavsett om man har skägg, långt hår, då ska man kunna hantera det och kunna ”styla det” också.

  Reply
 9. maria april 24, 2015 at 2:04 e m

  M jag tycker skäggstubb är sexigt m inte för
  mycket o det måste passa killen.

  Reply
 10. sara april 25, 2015 at 11:32 f m

  Du kanske inte tänker på det, men när du säger så så är det lite som när män ska tycka till om tjejers kroppsbehåring.. Varför ska man anpassa sitt utseende efter vad motsatta könet tycker är ”hett”? Vad hade du tyckt om en snubbe skrivit en inlägg som var typ ”det är så äckligt med tjejer som inte rakar benen varje dag, JAG tycker det är fult så se till att raka er”.
  Tycker det är rätt osoft att berätta för andra hur de ska se ut. Och du gillar troligen inte själv att bli utsatt för det eller?
  Jag tycker du är grym annars btw, tror du är smartare än såhär!!

  svar: Nej det säger jag inte. Jag tycker bara att för mycket skägg är omysigt. Om jag hade pojkvän som odlade skägg så hade jag nog inte dumpat han liksom 😛 Men precis som du kanske kollar med efter tjejer med stora bröst, så kollar jag mer efter killar som inte har jätte skägg. Ja du fattar!

  Reply
 11. Daim april 26, 2015 at 3:51 f m

  Håller med, ser för jävligt ut.

  Reply
 12. melisa april 27, 2015 at 2:15 e m

  mogna tjejer gillar skägg, omogna gillar ja precis som du!!!! Ha en bra dag!

  svar: Jag har inte sagt att jag inte gillar skägg. Jag gillar inte för mycket. haha du är säkert jätte mogen, eftersom du var tvungen att skriva det

  Reply
 13. Emelie april 27, 2015 at 4:55 e m

  Det är ju skägget som gör mannen, supersexigt 😉 Annars ser dom mest ut som små pojkar.

  Reply
 14. Ronja Olsson april 30, 2015 at 5:40 e m

  Han var bra snyggare med skägg 😉

  Reply
 15. Dan augusti 12, 2016 at 7:21 e m

  O jag diggar inte rasister som du e 😉
  Är stolt skäggbärare o struntar om vad andra tycker om mitt utseende. Så länge jag trivs så kör jag

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *