Kära älskade Magaluf.

Hej du kära Party Ö.

I 4a år har jag besökt dig under längre perioder. & jag har både älskat och hatat dig. Du har fått mig kär och ledsen, drogberoende och bortgjord. Du är som en drog för mig. Människorna som väljer att besöka dig är till mesta dels underbara, om man bortser från dom odrägliga britterna. Dom människorna där, av båda könen. Har fått mig mycket kåt och kär. Men framförallt så har du Ö gett mig vänner för livet. Och det är jag dig evigt tacksam för. Trots att du får mig att supa som ett svin och ibland så har jag gjort saker jag inte riktigt velat men det vet jag inte om jag ska skylla på dig på. Och anledningen till att jag väljer att skriva till dig. Ja och jag stannar upp mitt i meningen här, för att jag ångrade mig samtidigt som jag skrev det. Jag tänkte skriva att du är död för mig. Att du inte längre finns i mitt huvud. Att jag är stor nu. Att jag vill spendera en sommar med min mamma pappa & syster. Jag vill grilla och åka båt. Inte stå i en bar, träffa underbara människor och bara vara allmänt kåt. Men sanningen svider. Jag vill vara full och kåt. Mer än vad jag vill umgås med lilla landet lagom. Så jag skulle ljuga om jag sa att du är död för mig. Jag tänker på dig konstant. Jag pratar om dig konstant. Du vet som en sådan där jobbig nykär kompis man inte vill hänga med för att hon bara pratar om sin nya kärlek om hur bra den är. Egentligen så vill jag berätta om alla kvällar då jag legat och kvidit mig i ångest, men istället så berättar jag om sammanhållningen och alla roliga utflyter. Och speciellt om midsommarfesterna. Jaja. Du fattar nog vad jag menar, så vi skippar den negativa biten.

Det här är inget avsked. Det är bara en, ja vad ska man säga. En liten hälsning om att vi snart ses igen. Dock så kommer jag bara att hälsa på. I någon måndag eller så. Inte i 5 månader som jag brukar göra för jag känner att jag vill hänga med min katt Maddiken och så. Men vi ses SNART!

Jag skulle verkligen rekommendera ALLA att åka till Magaluf. För det är typ det bästa som finns. Så gå in och boka på eran biljett NU på http://www.ggresor.se2014-07-27_11-56-44 IMG_0254 2013621811599590_sbig 2014-06-25_20-41-01 gg 20120916-214217 2014-07-27_11-56-14

 

Jag skulle verkligen rekommendera ALLA att åka till Magaluf. För det är typ det bästa som finns. Så gå in och boka på eran biljett NU på http://www.ggresor.se

(Visited 228 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Baronen april 16, 2015 at 2:20 e m

  Vilken typ av människor (måste bara finnas en typ) åker till ett sådant skitställe som Magaluf? Kan inte vara människor vid sina sinnens fulla bruk som åker frivilligt. Är man intresserad av droger, alkohol, våld och knulla är det utan tvekan ett förträffligt ställe. Människor med högre ambitioner och målsättningar än så i livet gör sig nog icke besvär att åka dit.

  Reply
  1. Emma april 16, 2015 at 5:14 e m

   Jag går just nu bara i gymnasiet, men har höga betyg och siktet inställt på universitet om ett antal år. Men trots att jag pluggar så skulle jag aldrig tacka nej till Magaluf! Var på Rhodos i somras och det var hur kul som helst. Så nej, det är inte bara ”en typ av människor som åker dit” bara folk som vill leva lite och ha kul

   Reply
   1. Baronen april 17, 2015 at 10:44 f m

    Du går också nu i gymnasiet, är du ens myndig?

    Reply
 2. maria april 17, 2015 at 3:30 e m

  Varit där m vill så mycket mer på en semester
  som utflykter shopping o vackra platser s ditt
  längtar jag inte.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *