Key West.

Idag så har vi vart på Paradise ÖN Key West. Och fyfan vad vackert det var. Dock så har jag bränt mig för att vi åkte med caben nere hela resan, sen så låg vi bara och degade på stranden och chillade.

Måste bara säga att det är underbart att ha så bra fina och rent genuina människor som inte är förströda av stocholm syndromet runt om kring sig. Som är hur chill som helst och kunde inte bry sig mindre om bloggvärlden och shit. Människor som bryr sig om varandra. Och killarna som är 10 gånger så mycket mera män fast fast dom bara är 19. Jag vill inte ha någon som snart är 30 som går ut och super varje dag och bloggar om att få sympati.

Nu sitter jag ute på balkongen med Emelie Tobbe & alva och kollar ut över vackra Miami. Här tänker jag stanna ett par dagar till innan jag åker vidare till Orlando. USA är fan bäst. Sen när jag kommer hem så ska jag fortsätta att leva mitt liv till fullo. Någonting jag lärt mig av här i Miami, tänk positivt! Mitt liv är grymt.

Screen Shot 2015-04-07 at 02.39.08

Posted in: Livsstil, Mina resor
Kommentarer (10)

You might also like

Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Alexandra Nilsson - VECKANS.. Caroline Roxy - Jewelry love Alexandra Nilsson - Mina senaste videos..
 • Frida

  Härligt du verkar ha det! Förstår vad du försöker säga med stockholmssyndromet men just det begreppet betyder egentligen att ett kidnappningsoffer mot sin vilja börjar utveckla en relation till kidnapparen. En psykologisk sak, hahah.

 • P

  Googla vad Stockholm syndromet är för något 😉

 • sanne

  Bor du kvar på bikini hostel eller har du hittat något annat boende att rekommendera? 🙂

 • maria

  Hej j vet att killarna är så mycket mognare där o mer spontant o värme planerar själv
  framöver ev flytt t spanien solen folket o
  maten allt bra sverige är kallt på flera sätt.

 • Nadja

  För guds skull, missa INTE Disney’s Typhoon Lagoon. Ett gryyyymt bad ställe asså obeskrivligt kul, sedan SÅKLART universal studios!! Jag är inget fan alls t.ex. harry potter, simpson eller minions men Harry potter ”världen” var det sjukaste och grymmaste jag sett i mitt liv fyfaaan så kul! Ett tips är att gå på alla 4D-5D karuseller/bion för då får du uppleva att själv vara med i filmerna typ, sjuukt häftigt=) Minions, harry potter, simpson o typ transformers hade sånt och det var såååå kul!
  Sedan borde du såklart inte missa Magic kingdom (disney world) så jävla kul=) Det är en helt ny värld och det är fan sinnessjukt hur grymt det är uppbyggt!!! Det e väl de 3 viktigaste om du frågar mig att göra/se i Orlando. Finns inte så mkt att se i Orlando men as roliga saker att göra! Glöm inte att käka hamburgare på 5guys men akta så du inte dör hamburgar-döden för det gjorde fan jag!

 • sasssis

  Omg va pinsamt att skriva ”Stockholms Syndromet” hahahaah
  googla först hahah
  dessutom vet alla att ert ”förhållande” bara var PR för att din blogg går dåligt..
  lägg ner..

 • Sarah

  åh ta med mig härifrån Sverige nästa gång du åker, låter fan bäst 🙂

 • mjau

  mej oj…..pinsamt! hejdå till tjejen som skulle kunna vara en förebild.

 • Malin

  Kör hårt, Paow! Jag har följt det här dramat lite och kände att jag måste skriva detta till dig: jag var i en liknande situation som dig när jag var yngre, 19. Då träffad jag en kille närmare 30 precis innan jag åkte på en resa till Australien. Han var likadan, svartsjuk för mina bilder, skulle höras heeeela tiden, sa tom. till mig ”jag vet att din dröm inte är att resa utan att hitta din livs kärlek”….. Jag stannade kvar i Australien i två år, har även bott i England och just nu reser jag runt i Asien. Har med andra ord inte kommit tillbaka på 4 år! Hitta en man som vill ha dig för dig, inte någon som håller dig tillbaka och vill förändra dig. Man måste vara på samma plan, annars blir ingen av er lycklig. Res medan du är ung! Det bästa som finns. Ditt liv är fantastiskt och bör levas som DU VILL! Jag har en fästman nu som reser med mig, så kom ihåg det här: If you’re man makes you feel like you’re too much of a women and he can’t hold you properly in his hands, don’t make yourself less of a women, get a man with bigger hands! Sköt om dig, Paulina. P.S krögknull behöver inte vara meningslösa 😉 ifall dom är bra och man får komma ordentligt så är det ju jävligt gött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *