Längre fransar?

Har ni använt något fransserum eller fransnäring tidigare? Jag har funderat på att testa något sådant för att få längre och tjockare fransar. Såg att imso har 30% på superglandin  just nu så tänkte tipsa er om det, om ni som jag har gått runt och tänkt på att börja använda det så kan ni köpa det här

Skärmavbild 2015-04-06 kl. 20.33.24

(Visited 22 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Malin april 8, 2015 at 7:14 e m

    Hade betytt mkt om du besökte min blogg!
    Jag har aldrig använt ett sådant serum för att få längre och tjockare fransar eftersom jag haft turen att ha långa ögonfransar och folk frågar ifta om jag har lösögonfransar men om de e 30% så varför inte lixom!testa och gör gärna ett inlägg om det funkar,kram malin

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *