Miami 2015

Hej allihopa. Jag valde ju att stanna kvar i Miami eftersom att jag ville gå på sista dagen på Ultra, som är en av världens största musikfestivaler. Och ja jag kan redan säga nu att jag ångrar att jag inte köpte tredagarspass till ULTRA, men jag ångrar inte en sekund att jag stannade kvar.

Egentligen så skulle jag ju åkt hem idag, men biljetterna var så jäkla dyra och eftersom jag vaskade min biljett så känns det dumt att punga ut 9000 för en enkelresa. Och eftersom att typ alla mina vänner har åkt hem, utom ett par killar från Karlskrona som jag hängt mycket med här, å jag fick bo hos dom, ”flyttade” in idag. Sjukt sköna är dom dock.

Och ja, jag vet att jag är blekast i Miami, men jag har prioriterat kvällarna lite mer hehe.

Bilder från idag!DSC_1958DSC_1955

(Visited 63 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Netti april 1, 2015 at 5:22 f m

  Du gjorde rätt i som stannade kvar och det hade jag också gjort om jag var du! Man lever liksom bara en gång 😀

  Reply
 2. Emmy april 1, 2015 at 10:09 f m

  Måste ha varit sjukt kul att vara på Ultra!

  Reply
 3. sassysabina april 1, 2015 at 1:28 e m

  Dit ska jag resa har jag bestämt! Miami är på min bucketlist! 😀

  Reply
 4. Linnea april 1, 2015 at 6:36 e m

  Hej Paow jag känner hon med brunt hår det är min kusin jag ska åka till Miami i juni eller juli

  Reply
 5. Annie april 5, 2015 at 11:56 f m

  Haha simon herrlin? 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *