Miami 2015

Hej allihopa. Jag valde ju att stanna kvar i Miami eftersom att jag ville gå på sista dagen på Ultra, som är en av världens största musikfestivaler. Och ja jag kan redan säga nu att jag ångrar att jag inte köpte tredagarspass till ULTRA, men jag ångrar inte en sekund att jag stannade kvar.

Egentligen så skulle jag ju åkt hem idag, men biljetterna var så jäkla dyra och eftersom jag vaskade min biljett så känns det dumt att punga ut 9000 för en enkelresa. Och eftersom att typ alla mina vänner har åkt hem, utom ett par killar från Karlskrona som jag hängt mycket med här, å jag fick bo hos dom, ”flyttade” in idag. Sjukt sköna är dom dock.

Och ja, jag vet att jag är blekast i Miami, men jag har prioriterat kvällarna lite mer hehe.

Bilder från idag!DSC_1958DSC_1955

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *