Opererar mig

God morgon på er, jag är fortfarande snurrig efter operationen, vaknade för typ 40 min sen därför är inlägget lite n´snurrigt. Men i fredags så var vi ute och festade och sov hos våra vänner i Downtown. Sen när vi vaknar upp runt 10 snåret så får vi för oss att vi ska åka och köpa peruansk mat, typ en av mina nya favoriträtter. Seviche tror jag att det stavas och det är ju rå fisk.

Någon timma efter det så började jag få ont i magen, och jag menar inte lite. Men tänkte mest att jag bara var bakis, eller fisken som soökade. Sen så började det göra KAOS ont. Trodde typ att jag skulle dö. Och efter ett tag så började jag att spy, spy och spy samtidigt som jag hade sådana sjuka kramper i magen så att jag låg och grät. Och jag spydde tills det inte fanns någt kvar,

IMG_1720IMG_1721IMG_1723IMG_1724

Så jag sa till Emelie & Alva ”jag har aldrig mått såhär dåligt, eller spytt såhär mycket.” Och sen så kände jag även att jag hade extremt mycket ondare på höger sida. Så vi åker till till närmaste sjukhus, där dom gav mig en massa olika mediciner och jag fick röntgas. Så jag är helt snurrig efter all morfin som jag fått.

Tänkt & hoppades till gudarna att det bara var matförgiftning. Men sitt ner i båten ´. Läkaren kommer in och berättar att min blindtarm har spruckit och att jag måste opereras direkt.  fyfan vad ledsen jag blev. Började gråta och ropade på mamma :/

Nu ligger jag här dunder snurrig o

(Visited 46 times, 1 visits today)

19 Comments

 1. Lina april 19, 2015 at 6:48 e m

  Men fyyy usch vilken otur :((( krya på dig en massa!!

  Reply
 2. Matilda april 19, 2015 at 7:15 e m

  Men usch då! Krya på dig. 🙁

  Reply
 3. Lisa april 19, 2015 at 7:51 e m

  Oj, vad tråkigt ! Hoppas bara att du är försäkrad för det kostar skjortan att ligga
  på sjukhus i USA. Vad skall inte en operation kosta????

  Men, tror nog att det kommer att gå bra.

  Reply
  1. Etbk april 20, 2015 at 5:55 e m

   Tänkte på samma sak, kan gå på runt 50 000kr för två nätter inkl. Ingrepp.

   Reply
 4. Emmy april 19, 2015 at 8:29 e m

  Krya på dig!

  Reply
 5. Jenny april 19, 2015 at 9:34 e m

  Åh va tråkigt! Krya på dig en massa nu! Hoppas du mår bättre snart!

  Reply
 6. Saga april 19, 2015 at 9:45 e m

  nej så tråkit

  Reply
  1. Saga april 19, 2015 at 9:46 e m

   Nej så tråkigt

   Reply
 7. Viktoria april 19, 2015 at 11:08 e m

  Hej fina du.
  Fy jag lider med dig. Fick operera bort min blindtarm med, dock hade den inte spruckit för mig så kan tänka mig att du hade sjukt jävla ont. Urs stackare. Men hoppas det blir bättre nu efter operationen. Och tänker på dig och håller tummar och tår för dig. Krya på dig och allt kommer bli bra.

  Reply
 8. Fanny Sahlin april 19, 2015 at 11:33 e m

  Paulina, min blindtarm sprack också och fick också akut opereras. Jag vet vilken smärta du har haft. Man kan varken sitta, stå eller ligga. Det gör så jävla ont! Tur att du åkte in och fick hjälp så snabbt iallafall…jag själv väntade i tre dagar. Hoppas du blir bra snart iallafall och att du läker fint. Styrkekramar!

  Reply
 9. usapower april 20, 2015 at 12:18 f m

  Vilken tur att du nu är svensk medborgare och förmodligen har en reseförsäkring annars kommer du åka på en fet jäkla sjukhusräkning. För så funkar det i USA. Även för amerikanska medborgare. För USA är ju som sagt perfekt

  Reply
 10. maria april 20, 2015 at 3:19 f m

  Krya på dej tagit bort gallblåsan o v jobbigt.
  vilken otur m sånt händer lova o höra av dej
  snart kramisar o ta det lugnt.

  Reply
 11. Fanny april 20, 2015 at 3:40 f m

  Neej vad hemskt! 🙁 Stackars dig Paulina, hoppas allt går bra och att du kryar på dig!
  <3 <3

  Reply
 12. Jane april 20, 2015 at 6:11 e m

  Hemförsäkring eller reseförsäkring hoppas jag. Annars ca 100.000kr för operation i USA… Berätta gärna hur det går med det! Hur funkar det? Betalar du nu eller får man faktura? Lycka till!!! <3

  Reply
 13. Linnea april 21, 2015 at 4:23 f m

  Fyfan!! Krya på dig! Tänk inte på pengarna folk skriver om ovan. Du kan ändå inte göra något åt det, fokusera på att bli bra. ❤️❤️

  Reply
 14. Mimmi april 23, 2015 at 6:54 e m

  Nej men fydå! Krya på dig!

  Reply
 15. Mika april 26, 2015 at 2:50 e m

  Brukar inte kommentera men ville bara säga krya på dig!!

  Hoppas du får fina sista dagar i USA trots detta 🙂

  /M

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *