Opererar mig

God morgon på er, jag är fortfarande snurrig efter operationen, vaknade för typ 40 min sen därför är inlägget lite n´snurrigt. Men i fredags så var vi ute och festade och sov hos våra vänner i Downtown. Sen när vi vaknar upp runt 10 snåret så får vi för oss att vi ska åka och köpa peruansk mat, typ en av mina nya favoriträtter. Seviche tror jag att det stavas och det är ju rå fisk.

Någon timma efter det så började jag få ont i magen, och jag menar inte lite. Men tänkte mest att jag bara var bakis, eller fisken som soökade. Sen så började det göra KAOS ont. Trodde typ att jag skulle dö. Och efter ett tag så började jag att spy, spy och spy samtidigt som jag hade sådana sjuka kramper i magen så att jag låg och grät. Och jag spydde tills det inte fanns någt kvar,

IMG_1720IMG_1721IMG_1723IMG_1724

Så jag sa till Emelie & Alva ”jag har aldrig mått såhär dåligt, eller spytt såhär mycket.” Och sen så kände jag även att jag hade extremt mycket ondare på höger sida. Så vi åker till till närmaste sjukhus, där dom gav mig en massa olika mediciner och jag fick röntgas. Så jag är helt snurrig efter all morfin som jag fått.

Tänkt & hoppades till gudarna att det bara var matförgiftning. Men sitt ner i båten ´. Läkaren kommer in och berättar att min blindtarm har spruckit och att jag måste opereras direkt.  fyfan vad ledsen jag blev. Började gråta och ropade på mamma :/

Nu ligger jag här dunder snurrig o

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *