Orlando Premium Outlets

Idag så var det lite kasst väder och jag mådde mycket bättre. Så vi åkte till Orlando Premium Outlets och shoppade. Det finns verkligen ALLT, det är väl inte jätte mycket billigare. Men ca 30% på allt och det är typ större än vanliga butiker i stan. Handlade för ca 5000 kr, och fick rätt mycket för det. Bland annat en liten Kate Spade väska.

Eftersom att jag inte är någon fashion blogger så brukar jag inte lägga upp bilder på det jag shoppar eller på allt jag gör faktiskt heller. Så mitt liv är faktiskt roligare än vad många tror. Men tänkte lägga upp på det jag köpte idag!  Och sen om jag orkar på typ allt jag köpt här 😛 Hehe.

P9380079 P9380077 P9380074Alltså dom har verkligen världens godaste hambrugare!!!

(Visited 1 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Elin april 25, 2015 at 11:28 e m

  Nu i helgen har jag åkt till Irland för att rida terräng. Hoppas du vill följa min resa på min blogg!

  Reply
 2. maria april 25, 2015 at 11:30 e m

  Visa gärna d du köpt skulle v skoj o se
  hoppas du ok förstår du gillar usa.

  Reply
 3. Daim april 26, 2015 at 4:17 f m

  Såg du mått dåligt och ville bara säga krya på dig! Håller med dig om att USA är bäst. Vill själv flytta till New York. Har du möjligheten att bosätta dig i USA, så GÖR det, säger jag bara! Lilla landet lagom är bara så oerhört passé. Avskyr sverige. Det räcker man kommer till något annat land en liten bit bort så ser man hur välskött det är, rensopat överallt och folk är i form och välklädda..Men Sverige verkar helt..igendeppat?

  Sen reagerar jag på att din mamma inte betalade resan själv. Och som du säger att då bara stanna i några dagar efter en OPERATION! Vad fan? Nej, där har du helt rätt.

  Kommentarerna om att vara ”billig” får du räkna med iom Paradise Hotell, sverige är sådant; kvinnan ska tryckas ner. Ännu ett skäl att lämna och välja USA. Sen tror jag även att värmen gör dig gott. Har förstått att du mår mycket bättre när du är i ett varmt klimat?

  Nåja, kramen på dig och hoppas du fortsätter läka fint och att du mår super!

  <3

  Reply
 4. Nadja april 26, 2015 at 9:28 e m

  Omggg five guys e det bästa som finns!!!! DÖR för det fyfan ät åt mig med

  Reply
 5. Maria april 27, 2015 at 6:21 e m

  Aldrig testat five guys men får göra det. Åker till Orlando varje sommar och drar dit om 2 mån igen…hoppas resan hem går bra…

  Reply
 6. fröken josefine april 30, 2015 at 9:55 f m

  Jag var där förra året och tyckte det var gott, men inget jämfört med hamburgarna på Cocoa Beach piren. Så sjukt goda!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *